• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Incir havuc kürü gelin birlikte başlayalım

Atıyordur ya :KK43: hepsi acı hepsi zor. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Sende bekle bakalım hayırlısı olsun. Banada 6 ay korun dedi doktor. Dış gebelikten sonra da öyle demişti. :KK43: off off
Benim korunma yilbasinda bitti doktor oyle demisti ama tek tuple hamile kalmam daha zor sans dusuyor

Yedim simdi bir kasik hadi bakalim :)
Hadi hayırlısı Mart ayı bizim olsun insallahhh bende bat3 bugun ayni sayılırız . Adet bitikten sonra gün aşırı iliskiye baslicam ben çünkü bu kür erken yumurtlatiyo:) haberin olsun deneyenler çoğu erken yumurtladım diyolar

Hadi hayırlısı Mart ayı bizim olsun insallahhh bende bat3 bugun ayni sayılırız . Adet bitikten sonra gün aşırı iliskiye baslicam ben çünkü bu kür erken yumurtlatiyo:) haberin olsun deneyenler çoğu erken yumurtladım diyolar
Tamam canim ben ates olcmeyle yumurtlamayi hesapliyorum zaten bunu sıcak yerde mi saklicam bal donmasin diye

Tamam canim ben ates olcmeyle yumurtlamayi hesapliyorum zaten bunu sıcak yerde mi saklicam bal donmasin diye
Yok serin ve gün ışığı almayan biyerde saklyin yaziyodu . Zaten üstü kabuk tutuyo bal altta kalıyor çörekotlari kabuk tutuyo tekrar iyice karıştırıp yiyosun . Ben yatak odası dolabının içinde sakliyom en serin oda orası :)

Yok serin ve gün ışığı almayan biyerde saklyin yaziyodu . Zaten üstü kabuk tutuyo bal altta kalıyor çörekotlari kabuk tutuyo tekrar iyice karıştırıp yiyosun . Ben yatak odası dolabının içinde sakliyom en serin oda orası :)
Benim bal donmustu o acilsin diye sicak suda beklettim biraz yoksa karismiyordu simdi mutfak dolabina koydum bende :)

Benim bal donmustu o acilsin diye sicak suda beklettim biraz yoksa karismiyordu simdi mutfak dolabina koydum bende :)
Balı sıcak suda eritmek iyi değil ama vitamini gidiyo benim eşim arıcılık yapiyo ordan biliyom neyse bisey olmaz herhalde

Adetin 2 yada 3. Gunu estradiol zaten 50 alti olmasi gerekmiyormu?
Valla canım benım degerıme gore yanı estradıol 30falan cıkmıstı bana yumurta tembellıgın var dedı doktor. Bende 50nın altında cıkması gerekıyo dıye bılıyodum. Hormon testınde baska neye bakarak yumurta tembellıgım oldugunu anlayabılır kı? Fsh lh arası degerde gayet normaldı yanı lh fshden daha dusuktu

Back