- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
Evet canim sabah kahvaltıdan yarim saat önce aç karnına ye gece yatarken ye bideSimdi gece yatarken ve sabah kalkinca 1 tatli kasigi mi yicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim sabah kahvaltıdan yarim saat önce aç karnına ye gece yatarken ye bideSimdi gece yatarken ve sabah kalkinca 1 tatli kasigi mi yicem
Benim korunma yilbasinda bitti doktor oyle demisti ama tek tuple hamile kalmam daha zor sans dusuyorAtıyordur yahepsi acı hepsi zor. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Sende bekle bakalım hayırlısı olsun. Banada 6 ay korun dedi doktor. Dış gebelikten sonra da öyle demişti.
off off
Yedim simdi bir kasik hadi bakalim :)Evet canim sabah kahvaltıdan yarim saat önce aç karnına ye gece yatarken ye bide
Olur olur iki yumurta gönderir belki ikizlerin olur. Allah büyüktürBenim korunma yilbasinda bitti doktor oyle demisti ama tek tuple hamile kalmam daha zor sans dusuyor
Senin ne zaman bitiyo korunmaOlur olur iki yumurta gönderir belki ikizlerin olur. Allah büyüktür
Hadi hayırlısı Mart ayı bizim olsun insallahhh bende bat3 bugun ayni sayılırız . Adet bitikten sonra gün aşırı iliskiye baslicam ben çünkü bu kür erken yumurtlatiyo:) haberin olsun deneyenler çoğu erken yumurtladım diyolarYedim simdi bir kasik hadi bakalim :)
Tamam canim ben ates olcmeyle yumurtlamayi hesapliyorum zaten bunu sıcak yerde mi saklicam bal donmasin diyeHadi hayırlısı Mart ayı bizim olsun insallahhh bende bat3 bugun ayni sayılırız . Adet bitikten sonra gün aşırı iliskiye baslicam ben çünkü bu kür erken yumurtlatiyo:) haberin olsun deneyenler çoğu erken yumurtladım diyolar
Yok serin ve gün ışığı almayan biyerde saklyin yaziyodu . Zaten üstü kabuk tutuyo bal altta kalıyor çörekotlari kabuk tutuyo tekrar iyice karıştırıp yiyosun . Ben yatak odası dolabının içinde sakliyom en serin oda orası :)Tamam canim ben ates olcmeyle yumurtlamayi hesapliyorum zaten bunu sıcak yerde mi saklicam bal donmasin diye
Cam kavanoza koy ağzını sıkıca kapatTamam canim ben ates olcmeyle yumurtlamayi hesapliyorum zaten bunu sıcak yerde mi saklicam bal donmasin diye
Benim bal donmustu o acilsin diye sicak suda beklettim biraz yoksa karismiyordu simdi mutfak dolabina koydum bende :)Yok serin ve gün ışığı almayan biyerde saklyin yaziyodu . Zaten üstü kabuk tutuyo bal altta kalıyor çörekotlari kabuk tutuyo tekrar iyice karıştırıp yiyosun . Ben yatak odası dolabının içinde sakliyom en serin oda orası :)
Cam saklama kabina yaptim canim o zaman bunun topigini acalim ordan devam edelim belki baskalari da denemek ister sen ac benide etiketleCam kavanoza koy ağzını sıkıca kapat
Balı sıcak suda eritmek iyi değil ama vitamini gidiyo benim eşim arıcılık yapiyo ordan biliyom neyse bisey olmaz herhaldeBenim bal donmustu o acilsin diye sicak suda beklettim biraz yoksa karismiyordu simdi mutfak dolabina koydum bende :)
Ben hiç konu açmadım ki nasıl olduğunu bile bilmiyom :)Cam saklama kabina yaptim canim o zaman bunun topigini acalim ordan devam edelim belki baskalari da denemek ister sen ac benide etiketle![]()
:) yeni konu ac diye bi buton vard ya oraya basicaksinBen hiç konu açmadım ki nasıl olduğunu bile bilmiyom :)
Nerde yazıyo hahaha telin ekranına yapistim göremedim :):) yeni konu ac diye bi buton vard ya oraya basicaksin
Simdi benim konumdan cikip hamilelik belirtileri segmesine geri donuceksin orda sayfanin ust kisminda sagdaNerde yazıyo hahaha telin ekranına yapistim göremedim :)
Etiket ekle yazan yere mi seni etiketlicem :))Simdi benim konumdan cikip hamilelik belirtileri segmesine geri donuceksin orda sayfanin ust kisminda sagda![]()
Daha 2 ay olmadı hazirandaSenin ne zaman bitiyo korunma
Olsun canim senin vucudunun kendine gelmesi lazim önce benim ki kucuk oldugundan cabuk atlattim benim bile bazen ameliyat yerlerim agriyorDaha 2 ay olmadı haziranda![]()
Valla canım benım degerıme gore yanı estradıol 30falan cıkmıstı bana yumurta tembellıgın var dedı doktor. Bende 50nın altında cıkması gerekıyo dıye bılıyodum. Hormon testınde baska neye bakarak yumurta tembellıgım oldugunu anlayabılır kı? Fsh lh arası degerde gayet normaldı yanı lh fshden daha dusuktuAdetin 2 yada 3. Gunu estradiol zaten 50 alti olmasi gerekmiyormu?