Incir havuc kürü gelin birlikte başlayalım

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Merhaba arkadaşlar 6 ay once dis gebelik gecirdim suanda tekrar deniyoruz ama bu ay da olmadi adet oldum bende bir tanidigimizdan duydugum kürü denemeye karar verdim o kullandigi ay hamile kalmis var mi kullanan bu kuru ya da kullanmaya baslamak isteyen?

Merhaba canım, inşallah bir daha yaşamazsın daha sağlıklı gebeliklerin olur. Ben duydum ama daha denemedim. Benim duyduğumda kullandığı ay hamile kalmış .

Ondanmi oldu bilemiyorumki.ondan baya sonra ölcülmüstu ama incir prolaktini cok yükseltiyomus.kaş yaparken göz cikarmayin bence.herhangi bi sikintiniz varmi hormonal.
Hormonal bi sıkıntım yok lh yuksekti biraz ama doktor onemli degil demisti

Hormonal bi sıkıntım yok lh yuksekti biraz ama doktor onemli degil demisti
Canim bende yaptım bunu benimde prolaktinimi yükseltti bir ise yaramadı yanı . Bende bu ay bal tarçın çörekotu kürüne başladım 2. Günüm bakalım bu kez neler olucak :) .

Canim bende yaptım bunu benimde prolaktinimi yükseltti bir ise yaramadı yanı . Bende bu ay bal tarçın çörekotu kürüne başladım 2. Günüm bakalım bu kez neler olucak :) .
Hadi ya cekindim simdi yapmaya tanidigimiz kullandigim ay hamile kaldim deyince deneyeyim demistim saracoglu da oneriyordu

Hadi ya cekindim simdi yapmaya tanidigimiz kullandigim ay hamile kaldim deyince deneyeyim demistim saracoglu da oneriyordu
Bende çok yorum okudum araştırdım çoğu kişi hamile kaldı ama bende prolaktin yükseltti her bünye farklı canim benim . belkide olur belli olmaz .

Prolaktinin yukselince noldu ilac mi kullandin dusurmek için
Hayır ilaç kullanmadan önce doktor bir ay bekleyelim hiç stres yapma düşünme kafana takma eğer düşmezse ilaca baslicaz dedi sonra bi baktım 10 a düşmüş bidahaki ay . İlaca gerek kalmadı ama suan tiroid yukseldi onun icin ilaca baslicam oda stresten çıktı

Canım prolaktın lh fsh falan yuksekse 1ay duzenlı olarak testeredıslı aslan pencesı kullan butun kadınlık hormonlarını duzenlıyo tavsıye ederım.

Insan dusunmeden de yapamiyor ki ya benim bir tupum alindi dis gebelikten o yuzden daha cok dusunmeye basladim

Canım incir normalde süt arttırıyor ya prolaktinde süt hormonu yükseliyor haliyle. Soğan kürü denedin mi?

Kullandim onu canim ama sonra hormon baktirmadim bi daha
1ay duzenlı kullandıysan korkma o dengeye getırmıstır. Bende hamıle kalmadan once adetımın ucuncu gunu estradıolum 30cıkmıstı dr yumurta tembellıgı var dedı ama o ay hamıle kalmısım. Kuzenımınde 30cıktı ama hamıle kalamıyo bı turlu denemedıgı sey kalmadı bırazda nasıp bu ısler hıc ummadıgın anda da olabılıyo yanı

Insan dusunmeden de yapamiyor ki ya benim bir tupum alindi dis gebelikten o yuzden daha cok dusunmeye basladim
Çok geçmiş olsun canim ben incir kuru yaptım sıcak su buharı yaptım hsg çekildim bu ay ..14 ay oldu hala olmadı daha neler denedim . Eşimde de bendede sorun yok ama olmadı iste . Bu ayda bal tarçın çörekotu yapıyorum insallah güzel haber alırım .. hepimize çok dua ediyorum sen ne zamandır deniyosun

Ya Benin’de e2 değerim 22 çıktı bende o yüzden bu ay bal tarçın çörekotu yapıyorum insallah yukselir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…