Bal tarcin corekotu nasil yapiyorsun canim ben gecen sene 9.deneme ayinda hamile kaldim dis gebelik cikti sonra yilbasina kadar denemedik simdi de yilbasindan beri deniyoruzÇok geçmiş olsun canimben incir kuru yaptım sıcak su buharı yaptım hsg çekildim bu ay ..14 ay oldu hala olmadı daha neler denedim . Eşimde de bendede sorun yok ama olmadı iste . Bu ayda bal tarçın çörekotu yapıyorum insallah güzel haber alırım .. hepimize çok dua ediyorum sen ne zamandır deniyosun
Önce hamile kalınca denemişmiydin bir şey?Denemedim canim gastrit var bende pek yiyemiyorum soganli seyler
Bende çok düşünüyorumInsan dusunmeden de yapamiyor ki ya benim bir tupum alindi dis gebelikten o yuzden daha cok dusunmeye basladim
canim ben çok araştırdım yapmadan önce yine bi değerim yükselmesin diye . Benim e2 değerim 22 çıktı bu kürde onu dengeliyormuş yanı yumurtlamayı cogaltiyomus bu kürle ikizi olan çok insan var . 10 yemek kaşığı saf bal , 12 silme tatlı kaşığı çörekotu, 10 çay kaşığı toz tarçın macun olana kadar karıştır . Adetin 2. Günü başla her sabah aç karnına birde yatmadan önce 1 kasik ye . 10 gün kullan sadece . Yanı adetin 2. Günü başla 12. Gün bırak . Bende ilk defa deniyorum 2. Günüm bugun hayırlısı olur insallah hepimiz icin bide benim tiroid yüksek onun içinde ilaca baslicam ayin 20 sinde randevum var .Bal tarcin corekotu nasil yapiyorsun canim ben gecen sene 9.deneme ayinda hamile kaldim dis gebelik cikti sonra yilbasina kadar denemedik simdi de yilbasindan beri deniyoruz
Inofolic combi icmistim 2.ayda hamile kalmistim bu ay ictim ama adet oldum onumuzdeki ayda deneyeyim bariÖnce hamile kalınca denemişmiydin bir şey?
O ne canim bende onu bilmiyorumInofolic combi icmistim 2.ayda hamile kalmistim bu ay ictim ama adet oldum onumuzdeki ayda deneyeyim bari
Bende deneyeyim bari 1 yemek kasigi mi yiyosunBende çok düşünüyorum
canim ben çok araştırdım yapmadan önce yine bi değerim yükselmesin diye . Benim e2 değerim 22 çıktı bu kürde onu dengeliyormuş yanı yumurtlamayı cogaltiyomus bu kürle ikizi olan çok insan var . 10 yemek kaşığı saf bal , 12 silme tatlı kaşığı çörekotu, 10 çay kaşığı toz tarçın macun olana kadar karıştır . Adetin 2. Günü başla her sabah aç karnına birde yatmadan önce 1 kasik ye . 10 gün kullan sadece . Yanı adetin 2. Günü başla 12. Gün bırak . Bende ilk defa deniyorum 2. Günüm bugun hayırlısı olur insallah hepimiz icin bide benim tiroid yüksek onun içinde ilaca baslicam ayin 20 sinde randevum var .
Pcolular icin yumurta gelistirici ilac folik asit aslinda bende pco yok ama yumurtalar gelissin diye icmistim her ay adetin bitiminden sonra 10 gun gunde 1 tane icmistimO ne canim bende onu bilmiyorum
Onu dene yine. Şimdi bitkisel ürünler kürler zararda veriyor faydası olduğu kadar. Allah nasip eder inşallahInofolic combi icmistim 2.ayda hamile kalmistim bu ay ictim ama adet oldum onumuzdeki ayda deneyeyim bari
Ya ilk gün 1 yemek kaşığı yedim çok midem bulandı sonra baktım tatlı kaşığıyla da yiyen var . Bende 1 tatlı kaşığı yemeye başladım . Çörekotu nu çektirmeden al tamam mi bide direkt yutma şakın agzinda iyice çiğne öyle yutBende deneyeyim bari 1 yemek kasigi mi yiyosun
Umarim canim sen denedin mi bitkiselOnu dene yine. Şimdi bitkisel ürünler kürler zararda veriyor faydası olduğu kadar. Allah nasip eder inşallah
Paket olarak vardi evde o olmaz mi taneliYa ilk gün 1 yemek kaşığı yedim çok midem bulandı sonra baktım tatlı kaşığıyla da yiyen var . Bende 1 tatlı kaşığı yemeye başladım . Çörekotu nu çektirmeden al tamam mi bide direkt yutma şakın agzinda iyice çiğne öyle yut
Reçetesiz alınıyor mu acabaPcolular icin yumurta gelistirici ilac folik asit aslinda bende pco yok ama yumurtalar gelissin diye icmistim her ay adetin bitiminden sonra 10 gun gunde 1 tane icmistim
Evet canim ama biraz pahali 20 tane var icinde 55 liraReçetesiz alınıyor mu acaba
Olur olur . Ama taze olsun hepsi bal saf bal olması lazım . Ama marketten alıp yapan hamile kalanda var tabiPaket olarak vardi evde o olmaz mi taneli
Koyden gelen bal var onla yaparimOlur olur . Ama taze olsun hepsi bal saf bal olması lazım . Ama marketten alıp yapan hamile kalanda var tabi
Bende folic1 içiyorum oda ayni fiyat . Senin içtiğinden alırım bari önümüzdeki ay bunu bitireyimdeEvet canim ama biraz pahali 20 tane var icinde 55 lira
Aynen bende ondan yaptım :) hazırladığın kür karanlıkta serin yerde dursun tamam mi güneş almasınKoyden gelen bal var onla yaparim
Soğan kürü yaptım ama faydası olmadı. Ben iki defa ilaçla hamile kaldım biliyorsun.Umarim canim sen denedin mi bitkisel
Bende bu ay devam edeyim ilaca bari gecen sene 2.ayda hamile kalmistimBende folic1 içiyorum oda ayni fiyat . Senin içtiğinden alırım bari önümüzdeki ay bunu bitireyimde
Tamam canim sagol deneyeyim bakalimAynen bende ondan yaptım :) hazırladığın kür karanlıkta serin yerde dursun tamam mi güneş almasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?