• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Incir havuc kürü gelin birlikte başlayalım

Soğan kürü yaptım ama faydası olmadı. Ben iki defa ilaçla hamile kaldım biliyorsun. :KK43: her ne kadar kaybetsemde ilacın faydası oldu bana:KK43:
Hangi ilacti senin ki bende bir kere ınofolic combiyle hamile kaldim o da dis gebelik oldu tupum patladi sag tupum yok artık

1ay duzenlı kullandıysan korkma o dengeye getırmıstır. Bende hamıle kalmadan once adetımın ucuncu gunu estradıolum 30cıkmıstı dr yumurta tembellıgı var dedı ama o ay hamıle kalmısım. Kuzenımınde 30cıktı ama hamıle kalamıyo bı turlu denemedıgı sey kalmadı bırazda nasıp bu ısler hıc ummadıgın anda da olabılıyo yanı
Adetin 2 yada 3. Gunu estradiol zaten 50 alti olmasi gerekmiyormu?

Hangi ilacti senin ki bende bir kere ınofolic combiyle hamile kaldim o da dis gebelik oldu tupum patladi sag tupum yok artık
Femara. Biliyorum konuşuyorduk seninle bir topikte. Ben 5 eylülde hamile olduğumu öğrendim. Benim dış gebelik erken öğrendiğim için bana zarar vermedi. Çok şükür

Femara. Biliyorum konuşuyorduk seninle bir topikte. Ben 5 eylülde hamile olduğumu öğrendim. Benim dış gebelik erken öğrendiğim için bana zarar vermedi. Çok şükür
Bende erken ogrenmistim ama bilmiyorum niye boyle oldum baya psikolojim bozuldu sonrasında sonucta bi ureme organim alininca kendimi eksik hissettim

Bende erken ogrenmistim ama bilmiyorum niye boyle oldum baya psikolojim bozuldu sonrasında sonucta bi ureme organim alininca kendimi eksik hissettim
Hayırlısı olsun . En azından biri var diye düşün. Bende bebeğimi kaybettiğimden beri iyi değilim:( eksk değil paramparçayım

Hayırlısı olsun . En azından biri var diye düşün. Bende bebeğimi kaybettiğimden beri iyi değilim:KK43: eksk değil paramparçayım
Seninki daha zor canim ben kalbini falan duymadim ama atiyodu belkide bilmiyorum 8 haftalikti cunku

Canim sen ogutulmemis corek otu dedin nette baktim biraz herkes ogutulmus olmali yazmis
Ağızda ogutmek daha faydalı diye okudum aktardan alırken saticiyada sordum öğütülmüş olanın yağı falan cikiyo dedi agzinda ogut daha faydalı olur demişti ama o şekilde yapanda olmustur canim istersen o şekilde yap

Ağızda ogutmek daha faydalı diye okudum aktardan alırken saticiyada sordum öğütülmüş olanın yağı falan cikiyo dedi agzinda ogut daha faydalı olur demişti ama o şekilde yapanda olmustur canim istersen o şekilde yap
Suan hazirliyorum senin dedigin gibi :D

Eklentiler

• 1CF39A57-FF2B-42B6-8F0F-A9DF9283020C.png
    1CF39A57-FF2B-42B6-8F0F-A9DF9283020C.png
    513 KB · Görüntüleme: 27
  • FEFD8B7A-5B03-4C3E-A9FC-DD280517EF61.png
    FEFD8B7A-5B03-4C3E-A9FC-DD280517EF61.png
    442,3 KB · Görüntüleme: 15
Seninki daha zor canim ben kalbini falan duymadim ama atiyodu belkide bilmiyorum 8 haftalikti cunku
Atıyordur ya :( hepsi acı hepsi zor. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Sende bekle bakalım hayırlısı olsun. Banada 6 ay korun dedi doktor. Dış gebelikten sonra da öyle demişti. :( off off

Back