• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

incilya Meme Estetiği Ameliyati

Sevgili Deftugcumun basligini isgal etmiyim dedim. ;)

Benim ameliyatim biraz ani oldu maalesef cok arastiramadim sizin gibi ama son anda bile bu forumu bulmamin faydasi cok oldu.Bogazici tip Merkezinde 22 Subatta oldum ameliyatimi.Ben kalmadim aksam uzeri eve ciktim.Cok agrim oldu ilk bir hafta yardimsiz hicbirsey yapamadim ama hep icimden buna deger dedim.Cok uzatmicam aslinda yeni yaptirmak uzere olan arkadaslara tek diyecegim sakin ertelemeyin!!!!! Yillarca ne giydigimizden zevk aldik ne guzelligimizin tadini cikarabildik ...Iyi ki yaptirmisin diyorum evliligime bile pozitif yansidi.Bu arada evliyim ve 2 yasinda dunya tatlisi oglum var ...Fotomu yukledim bakabilirsiniz ...sevgiler herkeseee

A bu arada boyum 160 kilom 48 285 cc nagor high prof. damla kas alti ;)

Arkadaşım güle güle kullan cicişlerini :))hiç olur mu öyle şey sen nerde sevincini paylaşmak istiyorsan ordan yaz sana feda olsun forumum:)) ben ancak yazabildim bazen nette sorun oluyor yazmak ta sıkıntı çekiyorum bide kuzular tam netin başındayken uyku arası mızırdanmaları oluyor neyse herşey yolunda anladığım kadarı ile sen benden daha şanslısın fotolarını göremedim ama herkes beğendiğine göre gerçekten güzel olumuşlardır:) ben de senin gibi 320 cc istiyordum ama doktorum saolsun 285 cc uygun görmüş zamanla düzelsin herşey oturucak memişlerde yerine yaz gelincede herşey çooook güzel olucakkkk dimi canım ??

merhaba incilya öncelikle geçmiş ve hayırlı olsun :3:
ben forumda yeniyim ilk yorumumuda sana yapıyorum :) bogaziçi tıp merkezinde oldugunu görünce heyecanlandım
bende cok araştırma yapamadım orayla görüştüm ve perşembe günü ameliyatım var nagor 280 cc kullanılıcak yapılan yorumlardan biraz tedirginim açıkçası
umarım herşey yolunda giderrr.
fotolarını merak ediyorum arkadaslık istegimi kabul edersen sevinirim..
:16:

Meraba ;)

Ben hala fotomu yukleyemedim telefonumdaki problemden dolayi,en kisa zamanda yuklicem ama se zaten ameliyat olucaksin persembe ,kafan karismasin bence,korkmanada gerek yok benim 2 ay oldu nasil gectigini bile anlamicaksin.

Nagordan asiri memnunum.boyuta zaten ameliyatta en uygunu hangisi ise doktorun ona gore karar veriyor.Banada 285 demisti ama kucuk gelmiski 320 takti.

Ben coooooooooooooooooooooooooooooooook memnunum umarim sen de benim kadar memnun kaliorsin ;)

Doktorun kim?

Meraba ;)

Ben hala fotomu yukleyemedim telefonumdaki problemden dolayi,en kisa zamanda yuklicem ama se zaten ameliyat olucaksin persembe ,kafan karismasin bence,korkmanada gerek yok benim 2 ay oldu nasil gectigini bile anlamicaksin.

Nagordan asiri memnunum.boyuta zaten ameliyatta en uygunu hangisi ise doktorun ona gore karar veriyor.Banada 285 demisti ama kucuk gelmiski 320 takti.

Ben coooooooooooooooooooooooooooooooook memnunum umarim sen de benim kadar memnun kaliorsin ;)

Doktorun kim?

En kısa zamanda yeni foto bekliyoruuukk beybü ;)

Meraba ;)

Doktorun kim?

Meraba ;)

Doktorun kim?

:nazar: hepimiz aynı duyguyu yaşadık/yaşayacağız. yine de herkes mutluluğunu kendi diliyle anlatıyor. ve öyle güzel anlatıyor ki, her defasında hayran kalıyorum. mutluluğun daim olsun canım. mutluluklarımız daim olsun. :nazar::54:

cokk sagoll içimi rahatlattın :)
senin adına da cok sevindimmm
doktorum defne erkara

Kararım hayırlı olsun canım..Defne hanımı bizzat tanıyorum,arkadaşım kendisine meme küçültme ameliyatı olmuştu.Ben arkadaşımın yanında refakatçi olarak kalmıştım,hatta defne hanıma gögüslerimi büyütmek istedigimi söylemiştimde fikir bile almıştım ;) Çok tatlı bir insan,doktor.Eminimki çok memnun kalacaksın canım.Hayırlısı olsun,haberlerini bekliyoruz ;)

mrb incilya!sırf seninle diyolağa geçebilmek için üye oldum,msjlarından ve uygun fiyatından dolayı boğaziçi ne nejdet uçarla görüşmeye gittim.nejdet bey le görüştükten sonra özel gaziosmanpaşa hastanesinede gittim burda ameliyatın püf nokasına kadar anlatıldı çok daha temiz ve ilgili bir hastane!sebebini bilmiyorum ama içimden gelen nejdet beye ameliyatımı yaptırmak.memnunmusun son durumunu paylaşabilirmisin ltfn!....

mrb incilya!sırf seninle diyolağa geçebilmek için üye oldum,msjlarından ve uygun fiyatından dolayı boğaziçi ne nejdet uçarla görüşmeye gittim.nejdet bey le görüştükten sonra özel gaziosmanpaşa hastanesinede gittim burda ameliyatın püf nokasına kadar anlatıldı çok daha temiz ve ilgili bir hastane!sebebini bilmiyorum ama içimden gelen nejdet beye ameliyatımı yaptırmak.memnunmusun son durumunu paylaşabilirmisin ltfn!....

Canim ben hicbiyerle kiyasaliyamiyorum cunku ilk gittigim yerdi ve ertesi gun ameliyata girdim ;) Ama cok memnunum Necdet beyden.Sadece fazla yogunlar ama cok etkilemiyor seni.Necdet bey hem guleryuzlu hem de sana en uygun en iyi olabilecek protezi uyguluyor.Ama karar senin tabi ;)

30 nisan da olacağım inş cnm gununu belirledik.ben burun ve göğüs ameliyaatı olacağım!bu sitede silikonla alakalı tüm konuları okudum,marka,çeşit,ameliyat şekli,c c ne kadar...nejdet bey sadece c c de bana yön gösterdi,ameliyatımın nagor,kas altı,damla,290 c c olmasını rica ettim...peki sana silikon için garanti verdilermi cnm?

Hayir o kouda bisi konusmadik,Ben Nagorla gorustum ama sormayi unutmustum.Sadece 20 yildir hicbir problem yasanmadigini soylemisti bayan.

Bana sadece barkod verildi.Onuda ben istemistim.Sen de ameliyattan once soylemeyi unutma.

Necdet Bey zaten sadece dual plan uyguluyor diye biliyorum.Bence boyutuda markasida hepside cok iyi ..Iyi karar vermissin.Gerci boyunu filan bilmiyorum ama :)

Cok yogun bir hastane ,ufak ilgisizlikler olursa mazur goruceksin :) Baska sormak istedigin birsey varsa burdayim.Ben cok fazla yorum goremedim bogaziciyle ilgili nette.

Umarim hersey istedigin gibi olur,ama doktor secimin iyi ;)

nejdet bey konusunda senden etkilendim açıkçası!garantisini ben sordum 10 sene garanti verdiğini söyledi fiyat konuştuğum bayan...boyum 1.68 kilom 52 göğüs altı kafesim 74 cnm!cvp verdiğin için çok tşk ederim!inş sağlıklı ve güzel olur....

Nihayet foto yukleyebildim 2 bucuk aylik halleri ;) son halleri yani..

Acaba bu arkadas ameliyat oldumu bu arada cok merak ettim....

cnm ben ameliyat olmadım araştırıyorum şuan ama oraya gidip görüşenlerin paylaştığı yorumlarda doktorların ilgisizliğinden şikayet etmişler ve sanırım fiyatın ucuz olmasından dolayı doktorlar sürümden kazanıyoruz tarzı bi laf etmişler beni biraz o rahatsız etmişti ama resimlerine baktım gerçekten vücuduna göre çok uyumlu ve güzel olmuş beni tek korkutan kas altı yöntemlerde şu bir hafta boyunca çekilen ağrılar. nezaman normale dönmeye başladın zaten üzerinden 1 ay geçmiş şuan bütün sıkıntıların bitmiştir. darısı benim başıma :18:

mrb melita,özelden msja cvp veremiyorum cnm ,op dr nebil yeşiloğlu ile görüştüm,özel gop hastanesinde olursam meme büyütme ve burun ameliyatımı 7.500 ama başka hastanede yaparsam 6.000 yaparım dedi....

mrb melita,özelden msja cvp veremiyorum cnm ,op dr nebil yeşiloğlu ile görüştüm,özel gop hastanesinde olursam meme büyütme ve burun ameliyatımı 7.500 ama başka hastanede yaparsam 6.000 yaparım dedi....

gdlkg ben sen ameliyat oldun saniodum ;)

Nihayet foto yukleyebildim 2 bucuk aylik halleri ;) son halleri yani..

Acaba bu arkadas ameliyat oldumu bu arada cok merak ettim....

hyr cnm olamadım:(cumartesi günü fiyatı konuştuğumuz günay hnm aradı,size üzücü bir haberim var,dr nejdet bey in eşi rahatsızlandı kadın hastalıkları 1 hafta boyunca ankarada olucak,ameliyatınızı mayıs 7 ye alıyoruz dedi!bende çalışan birisiyim herşeyimi ona göre ayarladım,önerebileceğiniz hekim varmı dedim!ismail beyi önerdi .dün gittim görüştüm ama tatmin olmadım sırada bekleyen hastasının burnu çok yapaydı ve nejdet beyin aksine yuvarlak protezi önerdi kafamı karıştırdı!boğaziçi ne olmaktan vaz geçtim cnm .bugün saat 3 te özel gop hastanesinde nebil yeşiloğlu ile tekrar görüşeceğim,yarın ercan demiray la perşembe ali sakinsel le görüşüp 3 ünün arasında seçim yapacağım....

Her iste vardir bir hayir olsun cnm zaten fotolara baktiginda butun arkadaslarin protezleri cok guzel duruyor.Cok kafani karistircak birsey yok ,eminim sectigin doktorda sana en yakisanini yapicaktir ;)

Back