- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
yavrummm ben demiştim sana 320 diyedir diyee gayette bombalar valla
Evet bana 320 cc kullanilmis ben bunlarimi kucuk buluomusum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili Deftugcumun basligini isgal etmiyim dedim.
Benim ameliyatim biraz ani oldu maalesef cok arastiramadim sizin gibi ama son anda bile bu forumu bulmamin faydasi cok oldu.Bogazici tip Merkezinde 22 Subatta oldum ameliyatimi.Ben kalmadim aksam uzeri eve ciktim.Cok agrim oldu ilk bir hafta yardimsiz hicbirsey yapamadim ama hep icimden buna deger dedim.Cok uzatmicam aslinda yeni yaptirmak uzere olan arkadaslara tek diyecegim sakin ertelemeyin!!!!! Yillarca ne giydigimizden zevk aldik ne guzelligimizin tadini cikarabildik ...Iyi ki yaptirmisin diyorum evliligime bile pozitif yansidi.Bu arada evliyim ve 2 yasinda dunya tatlisi oglum var ...Fotomu yukledim bakabilirsiniz ...sevgiler herkeseee
A bu arada boyum 160 kilom 48 285 cc nagor high prof. damla kas alti
Meraba
Ben hala fotomu yukleyemedim telefonumdaki problemden dolayi,en kisa zamanda yuklicem ama se zaten ameliyat olucaksin persembe ,kafan karismasin bence,korkmanada gerek yok benim 2 ay oldu nasil gectigini bile anlamicaksin.
Nagordan asiri memnunum.boyuta zaten ameliyatta en uygunu hangisi ise doktorun ona gore karar veriyor.Banada 285 demisti ama kucuk gelmiski 320 takti.
Ben coooooooooooooooooooooooooooooooook memnunum umarim sen de benim kadar memnun kaliorsin
Doktorun kim?
Meraba
Ben hala fotomu yukleyemedim telefonumdaki problemden dolayi,en kisa zamanda yuklicem ama se zaten ameliyat olucaksin persembe ,kafan karismasin bence,korkmanada gerek yok benim 2 ay oldu nasil gectigini bile anlamicaksin.
Nagordan asiri memnunum.boyuta zaten ameliyatta en uygunu hangisi ise doktorun ona gore karar veriyor.Banada 285 demisti ama kucuk gelmiski 320 takti.
Ben coooooooooooooooooooooooooooooooook memnunum umarim sen de benim kadar memnun kaliorsin
Doktorun kim?
cokk sagoll içimi rahatlattın :)
senin adına da cok sevindimmm
doktorum defne erkara
mrb incilya!sırf seninle diyolağa geçebilmek için üye oldum,msjlarından ve uygun fiyatından dolayı boğaziçi ne nejdet uçarla görüşmeye gittim.nejdet bey le görüştükten sonra özel gaziosmanpaşa hastanesinede gittim burda ameliyatın püf nokasına kadar anlatıldı çok daha temiz ve ilgili bir hastane!sebebini bilmiyorum ama içimden gelen nejdet beye ameliyatımı yaptırmak.memnunmusun son durumunu paylaşabilirmisin ltfn!....
cnm ben ameliyat olmadım araştırıyorum şuan ama oraya gidip görüşenlerin paylaştığı yorumlarda doktorların ilgisizliğinden şikayet etmişler ve sanırım fiyatın ucuz olmasından dolayı doktorlar sürümden kazanıyoruz tarzı bi laf etmişler beni biraz o rahatsız etmişti ama resimlerine baktım gerçekten vücuduna göre çok uyumlu ve güzel olmuş beni tek korkutan kas altı yöntemlerde şu bir hafta boyunca çekilen ağrılar. nezaman normale dönmeye başladın zaten üzerinden 1 ay geçmiş şuan bütün sıkıntıların bitmiştir. darısı benim başıma :18:
mrb melita,özelden msja cvp veremiyorum cnm ,op dr nebil yeşiloğlu ile görüştüm,özel gop hastanesinde olursam meme büyütme ve burun ameliyatımı 7.500 ama başka hastanede yaparsam 6.000 yaparım dedi....
Nihayet foto yukleyebildim 2 bucuk aylik halleri son halleri yani..
Acaba bu arkadas ameliyat oldumu bu arada cok merak ettim....