Kuzu cok tesekkur ederim
Asyam fotomu ekliyince goruceksin zaten inan bana cesaret gerektircek birsey degil oyle abartildigi gibi ( ki cok agri cekmeme ragmen)Protezden sonra iyi ki yaptirmisim diyeceksin.Ve protez takilmadan da onemini anlayamiyor insan.Bence gogus dokusu az olan bayanlarda muthis onemli ve gerekli bir operasyon.Maddi sorun olmadigi surece dusunulcek cok fazla sey yok sadece iyi arastir yeterli.
Iyi arastir ama arastirirkende kafan karismasin,vucudunu iyi gozlemle kendini iyi tani sonra neyin yakisacagina karar ver ve bunu doktoruna anlat.Muhtemelen sende minyon oldugun icin 270 den fazla olmaz diyecekler.Cok doktorla konus,dolgun gogus istiyorsan bence 280 lerden asagi dusunmemmelisin.Ki bence bu bile yetersiz..Ama kemik yapin filanda onemli....
Protezler 6 aya kadar yumusacik bir hale geliyorlar o yuzden cok buyuk olanlar gozunu korkutmasin eninde sonunda normal gogus kivamina gelip sekilleniyorlar...CAnim iyi karar ver girdigin ameliyata degsin parayi bi kenara biraktim artik....
Ben bu sana dediklerimi yapmadigim icin cok pismanim...Acele etmeseydim su an istedigim protezlere sahip olurdum...:)