• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

incilya Meme Estetiği Ameliyati

cnm ben ameliyat olmadım araştırıyorum şuan ama oraya gidip görüşenlerin paylaştığı yorumlarda doktorların ilgisizliğinden şikayet etmişler ve sanırım fiyatın ucuz olmasından dolayı doktorlar sürümden kazanıyoruz tarzı bi laf etmişler beni biraz o rahatsız etmişti ama resimlerine baktım gerçekten vücuduna göre çok uyumlu ve güzel olmuş beni tek korkutan kas altı yöntemlerde şu bir hafta boyunca çekilen ağrılar. nezaman normale dönmeye başladın zaten üzerinden 1 ay geçmiş şuan bütün sıkıntıların bitmiştir. darısı benim başıma :18:

Cnm ilk bi hafta kabusdu cok agrim oldu sonra hafifledi ama herkesde ayni oluyormu bilmiyorum. Onun disinda ben cok. Memnunum .
Bogazicine yaptiran cok sanirim fotolarini gormedim ama sen bi bak. Ben foto bakmaDim damla istiyorum nagor istiyorum dedim doktorumda ok dedi yaptik :)

resimlerinizde çok hoş dumuş. 285 yazmışsınız ama sanki çok daha büyük gözüküyorlar. güle güle kullanın..

teşşekkür ederim incilya baktm albüme,gerçekten çok hoş olmuşlar sağlıkla kullan.damla olduğu içinmi acaba ödemli değilmiş gibi doğal meme gibi duruyo daha şimdiden.güle gle kullan:16:

Sevgili Deftugcumun basligini isgal etmiyim dedim. ;)

Benim ameliyatim biraz ani oldu maalesef cok arastiramadim sizin gibi ama son anda bile bu forumu bulmamin faydasi cok oldu.Bogazici tip Merkezinde 22 Subatta oldum ameliyatimi.Ben kalmadim aksam uzeri eve ciktim.Cok agrim oldu ilk bir hafta yardimsiz hicbirsey yapamadim ama hep icimden buna deger dedim.Cok uzatmicam aslinda yeni yaptirmak uzere olan arkadaslara tek diyecegim sakin ertelemeyin!!!!! Yillarca ne giydigimizden zevk aldik ne guzelligimizin tadini cikarabildik ...Iyi ki yaptirmisin diyorum evliligime bile pozitif yansidi.Bu arada evliyim ve 2 yasinda dunya tatlisi oglum var ...Fotomu yukledim bakabilirsiniz ...sevgiler herkeseee

A bu arada boyum 160 kilom 48 285 cc nagor high prof. damla kas alti ;)

canım yeni cicişlerin hayırlı olsun aramıza hoşgeldin..

:46: geçmiş olsun çok güzel olmuş ben çok beğendim
boyutu vücudunuza okadar yakışmış ki iyiki daha büyük yaptırmamışsınız inanın büyük protez her vücuda gitmiyor
ne yazıkki herkese arzumcum kadar yakışmıyor
inşallah uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız :16:

Herkese cok tesekkur ederim ;)

Karamelcim ben de seninkileri cok begendim Seninkiler kac cc

Ya aslinda boyutun cok onemi yok herkesin kendi vucuduna yakisan boyutu onemli..Mesela 400 cc yi kendimde dusuemiyorum am Arzumda tam istedigim durus olmus super ! Seninde oyle karamel vucuduna yakismis..Bu cok onemli iste ...Ama yinede yenni yaptiracak olan arkadaslar cokda urkek olmasin diyorum boyut konusunda cunku doktorlar normal boyutlarinda altina dusebiliyor cc de ...

Herkese cok tesekkur ederim ;)

Karamelcim ben de seninkileri cok begendim Seninkiler kac cc

Ya aslinda boyutun cok onemi yok herkesin kendi vucuduna yakisan boyutu onemli..Mesela 400 cc yi kendimde dusuemiyorum am Arzumda tam istedigim durus olmus super ! Seninde oyle karamel vucuduna yakismis..Bu cok onemli iste ...Ama yinede yenni yaptiracak olan arkadaslar cokda urkek olmasin diyorum boyut konusunda cunku doktorlar normal boyutlarinda altina dusebiliyor cc de ...

tşke ederim cnm benimkiler 300cc dual plane uygulandı hep büyük olsun diye uğraştım bende güzel durur sandım ama sonrasında üst taraf okadar büyük durduki mecburen kilo almaya çalışıyorum şimdi :1: en azından alt taraf biraz uyum sağlasın benim vücut oldum olası üzmedi beni çok şükür basensiz biri olduğumdan alt taraf biraz fazla ince kaldı göze batıyorrum diye kilo alıyım dedim beğenmene çok sevindim :34:

Benim ameliyatim biraz ani oldu maalesef cok arastiramadim sizin gibi ama son anda bile bu forumu bulmamin faydasi cok oldu.Bogazici tip Merkezinde 22 Subatta oldum ameliyatimi.Ben kalmadim aksam uzeri eve ciktim.Cok agrim oldu ilk bir hafta yardimsiz hicbirsey yapamadim ama hep icimden buna deger dedim.Cok uzatmicam aslinda yeni yaptirmak uzere olan arkadaslara tek diyecegim sakin ertelemeyin!!!!! Yillarca ne giydigimizden zevk aldik ne guzelligimizin tadini cikarabildik ...Iyi ki yaptirmisin diyorum evliligime bile pozitif yansidi.Bu arada evliyim ve 2 yasinda dunya tatlisi oglum var ...Fotomu yukledim bakabilirsiniz ...sevgiler herkeseee

göğüslerin çok güzel görünüyor. :nazar: her şey istediğin gibi olmuş gözün aydın. :nazar: darısı bekleyenlerin başına diyeyim :17:

gecmis olsun cnm yakın zmanda bogazicine gidip górúsmeyi düşúnúyorum bende :) arkadas olarak eklesem olur mu resimlerine bakıp fikir edinmek istiyorum da

Öncelikle çok geçmiş olsun. Güzel güle kullan hep sağlıklı, güzel ve mutlu günler diliyorum. Bu arada fotonuzu göremedim ben? Çok önemli değil ama bir fikir olurdu diye düşündüm. Kendineze iyi bakın. Sevgiler..

Beni de eklersen sevinirim incilya ben de yakinda ameliyat olacagim fikir olmasi acisindan resimlerini gormek isterim

Ben foto albumumu genel yapmisim gecen gun albumleri gezerken sitede (genel) memislerimi gorunce panikle sildim hemen fotolari herkes goruyor die hahah ;) simdi 1,5 aylik odemleri tamamen inmis kendi boyuundaki hallerini koyucam.Cok daha iyi fikir verir size..Odem yaniltmasin kimseyi hem...
Bugun en gec yarin koyarim.Bogazicini dusunen arklara fikir olsun...

Başlamak bitirmenin yarısıdır :34: Ben bir buçuk seneye yakın araştırma yaptım,yılmak yok..İyi bir sonuçsa hedef araştıracaksın benim gibi :13:

benim de bi o kadar súrecek gibi hergún yeni bisey óğreniyorum yeni bi dr ismi duyuyorum hemen listeme ekliyorum o dru arastırmaya baslıyorum:) bu arada resimlerinizi górdúm muhteşem olmuslar gercekten ve sana cooook yakısmıs cnm cok dogallardi inanamadm estetik olduğuna ve hemen hasan fındığı listenin başına aldım:)

Cnm zaten butcede zorluk cekmiyorsan arkadaslarin doktorlarini liste basina al bencede.Cogunu okudum ilgi alaka ve ameliyatlar cok basarili.

benim de bi o kadar súrecek gibi hergún yeni bisey óğreniyorum yeni bi dr ismi duyuyorum hemen listeme ekliyorum o dru arastırmaya baslıyorum:) bu arada resimlerinizi górdúm muhteşem olmuslar gercekten ve sana cooook yakısmıs cnm cok dogallardi inanamadm estetik olduğuna ve hemen hasan fındığı listenin başına aldım:)

Teşekkür ederim canım.İlk başlarda arkadaşlar 400cc yi duyunca bir şoka girdiler,kocaman memeler (pamela anderson misali :9:) Beklediler sanırım.Ama yapılı bir vücudum var,profesyonel yüzücülük yaptım sonuçta kaslıyım biraz :41: O yüzden 400cc yi vücudum çok güzel kaldırdı,taşıdı :34: En önemliside istedigim büyüklükte,görünüşte oldular.Önemli olanda kişinin istedigi görünümde memelerin olması degilmi zaten.Kimi dogal gögüsten yana olur,kimide gösterişli sexy,dikkat çekici.Benim ameliyattan önce memeler vardı zaten,dogal bir meme olması için o masaya yatmam saçmalık olurdu.Oyüzden hayallerimi süsleyen gögüsleri, doktoruma anlattım ve beni anladı yaptı sagolsun.Hasan bey hastanın,kişinin istedigi biçimde,büyüklükte gögüsler yapmaya özen gösteriyor,dikkate alıyor.İşte bu yüzdende seçimimi Hasan beyden yana kullandım tabi.Mutlaka görüşmeni tavsiye ederim.Maddi olarak gücün yetmezsede görüş fikirlerini al mutlaka tatlım :34:

Back