Canım fotonu profil fotosu yapmışsın.Kontrol panelinden AVATAR fotosu yaparsan yazışmalarında görünür foton
Burun konusunda fikrimi söyledim tabi son karar senin.İyi herşeyi para olarak düşünmeyen bir doktorda sana ameliyatı önermeyecektir.Ben iki kez burun ameliyatı oldum,sonuç istedigim gibi degil.Ne şekil itibariyle nede nefes alma sorunum giderilemedi.Çogu kez burun spreyli olmadan uyuyamıyorum,o derece
(
Gögüs ameliyatı konusunda ihtiyacın varsa,imkanında varsa mutlaka ameliyat ol,erteleme derim
Herşeyin bir zamanı var.Ben bir sene gibi bir süre araştırma yaptım.Hep tamam işte bu doktor diyordum ama sonradan birşeyler kafamı kurcalıyordu yada bir aksilik oluyordu erteleniyordu.Her işte bir hayır vardır diyerek sabırla bekliyordum.Tabi kolay degil bu süreç,sonuçta iyi bir tercihle ameliyat olup muhteşem gögüslere kavuşmayı arzuluyoruz...Nejdet bey damla silikon önermiş,meme çevresinden demişsin.Kas üstü yönteminimi demek istedin anlamadım? İsmail bey yuvarlak silikon meme altına koyulursa,seninde meme dokun azda olsa varsa dogal bir görüntü verir ve gögüs üst lobun damla proteze göre daha yüksek durur...Nebil bey Mentor marka silikon önermiş.Bende Mentor marka silikon var ve tabi birçok arkadaşımdada Mentor marka silikon var.Kıvamı bence gayet iyi.Hiçte burada bahsedildigi gibi sert bir protez degil.Her protez markasının sertlik derecesi vardır.Bende ve arkadaşlarıma en yumuşagı tercih edildi.Genelliklede doktorlar 1. derece sertlik olan yani en yumuşak kıvamlı olan derecesini tercih ediyorlar.Hiç şüphen olmasın,inanki birinci senenden sonra gayet dogal kıvamda gögüslerin olacak.Tabi bu durum birazda senin meme dokun olup olmamasına ve deri esnekliginede baglı bir durum..Çok yumuşak protezinde katlanma riski olabilir,mantıklı.Çünkü protezler o kadar katı degiller,girintili çıkıntılı oluyorlar ayakta,bakınız
Eki Görüntüle 404651 Gögsünde iz olmasını istemiyorsan kesinlikle meme ucu kesisi öneririm.Benimde meme ucu kesisiyle oldu.Doktorum şu an hamile kal,çocugunu rahatlıkla doya doya emzirebilirsin diyor ve garantisinide veriyor.Çocugun emme süreci,senin sütünün az veya çok olması çocugunun rızkı ile ilgili biraz.Ben kızımı 3 ay emzirdim,oglum 1,5 sene emdi...Yani hormonlarla ilgili bir durum bu....İçine sinen,senin istedigin gögüsleri yapacak,onaylayacak bir doktoru bulmanı diliyorum canım.Araştırma karar verme süreci biraz sıkıntılı geçer.İnşallah herşey gönlünce olur canım
Bizler yardım için buradayız.Arkadaş olarak ekliyorum seni,albümde fotolarıma bak.Ayrıca meme ucu kesimin oldugu fotomda var albümde.İzin ne kadar silikleşip kayboldugunu gör