• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

incilya Meme Estetiği Ameliyati

ben de burnunda kötü bir durum göremedim, bence yüzüne gayet uygun bir burnun var, yüzün de güzel. ama illa ki yaptırıcam dersen hafiften törpületebilirsin. ama yüz bu çok iyi düşünmek gerek, sonuçtan memnun kalmazsan yüzünün tam ortasında memnun olmadığın bir burun taşıyacaksın. umarım doğru kararı verir, istediğin sonuçları elde edersin :34:

resmim gözüküyomuki benim?yazışmalarda çıkmıyor!

cnm nikini tıkladığımızda profilinde çıkıyordu önceden ama şimdi avatarında da görünüyor yine sen bilirsin ama burun ameliyatı olmuş biri olarak söylüyorum güzel bir burnun var benimde çok problem yoktu burnumda hatta bulursam bi ara onuda eklerim eski ve yeni halini ameliyat sonrası eskisine göre tabiki iyi oldu küçükken kırılmış burnum o yüzden tek taraflı kemerli görünüyordu sonra üstüne dolap kapağı düştü ve çatladı ameliyat şart olunca nefes alma sorunum ve kemer ortadan kalktı eğer istediğim gib olmasaydı hayata küserdim heralde göğüs ne kadar olsa kapalı bir bölge kötü bir sonuçta daha iyisi yapılana kadar gizleyebilirsin ve ikinci üçüncü ameliyatlar burunda ki gibi riskli değil ama burun öylemi her seferinde kötü sonuç riski artıyor ve ameliyat zorlaşıyor üstelik yüzün tam ortasında :50: burnunda çok problem olsa gözünü karartır daha kötüsü de olmaz ya dersin ama senin durumunda çok iyi düşünmen gerek yüzün de burnunda güzel umarım hakkında hayırlısı olur :34:

Sevgili Deftugcumun basligini isgal etmiyim dedim. ;)

Benim ameliyatim biraz ani oldu maalesef cok arastiramadim sizin gibi ama son anda bile bu forumu bulmamin faydasi cok oldu.Bogazici tip Merkezinde 22 Subatta oldum ameliyatimi.Ben kalmadim aksam uzeri eve ciktim.Cok agrim oldu ilk bir hafta yardimsiz hicbirsey yapamadim ama hep icimden buna deger dedim.Cok uzatmicam aslinda yeni yaptirmak uzere olan arkadaslara tek diyecegim sakin ertelemeyin!!!!! Yillarca ne giydigimizden zevk aldik ne guzelligimizin tadini cikarabildik ...Iyi ki yaptirmisin diyorum evliligime bile pozitif yansidi.Bu arada evliyim ve 2 yasinda dunya tatlisi oglum var ...Fotomu yukledim bakabilirsiniz ...sevgiler herkeseee

A bu arada boyum 160 kilom 48 285 cc nagor high prof. damla kas alti ;)

ayyy darısı başıma gerçekten çok güzl özetlemişsin ben hala giydiğinden zevk alamayanlar grubundayım.inş en kısa zmnda bende olcamm.

fiyatı makulmü?belki dersiniz yaptırıyorsan parayı düşünmüceksin iyi bişey istiyosan diyebilirsiniz!ki haklısınızda belki ama ben ameliyat için bankadan kredi çektim herhangi birikimim yok,ailemden gizli yapıyorum!benim burnumdan et aldıracağımı biliyolar...

Canim meme ameliyati icin hic dusunme ve doktorunu bulur bulmaz ol derim ancak buruna gelince,cok buyuk bir problem olmayan burunlari ki seninki problemsiz,artik kimse ameliyat yaptirmiyor cunku artik herkes birbirine benzemeye basladi ve kesinlikle artik karakteristik burunlar cok daha begeiliyor.Hollywood olsun veya diger gercvekten unlu olan kisilere bakarsan problemli burunlarini bile yaptirmiyorlar.Jessica parker ( sex and the city) cunku artik o bir ozellik ve karakteristik.

Burnun gercekten cok guzel okka gibi burun yaptirsan inan su anki kadar sana ait olmayacak.Ama en onemlisi sen kendini nasil mutlu hissediyorsan onu yapicaksin....

Gogus cok baska...onu hic dusunme derim.....

Canim meme ameliyati icin hic dusunme ve doktorunu bulur bulmaz ol derim ancak buruna gelince,cok buyuk bir problem olmayan burunlari ki seninki problemsiz,artik kimse ameliyat yaptirmiyor cunku artik herkes birbirine benzemeye basladi ve kesinlikle artik karakteristik burunlar cok daha begeiliyor.Hollywood olsun veya diger gercvekten unlu olan kisilere bakarsan problemli burunlarini bile yaptirmiyorlar.Jessica parker ( sex and the city) cunku artik o bir ozellik ve karakteristik.

Burnun gercekten cok guzel okka gibi burun yaptirsan inan su anki kadar sana ait olmayacak.Ama en onemlisi sen kendini nasil mutlu hissediyorsan onu yapicaksin....

Gogus cok baska...onu hic dusunme derim.....

cnm nejdet bey pzrtsi boğaziçi ne gelicekmiş.dr dan memnunmusun?kontrol vs hastaneye gittiğinde yaptıgı burun ameliyatıyla karşılaştınmı?

Cok memnunum ama burun hic gormedim yani gordumde hangi doktorun hastasi oldugunu bilmiyorum.Bu sitede burun ameliyatlarina bakarsan orda Necdet beye ameliyat olmus bir cok kisi var onlari listene ekleyip ornekleri gorebilirsin sanirim...

Ya arkadaslar biliosunuz ben Marmariste yasiyorum ve am,eliyatimi istabulda oldum.Ilk hafta ve 10.gun kontrollerime gittim ama ondan sonra bir daha gidemedim cunku donduk marmarise...Simdi turizm sezonu acildi burdan kimildayamiyorum izmire bile...

Ben kendi kendime kotrolle kapsul olup olmadigini anlayabilirmiyim?

hjayırlı olsun canım allah güle güle kullandırtsın,
senin göğüslerinin sorunu neydi ve kaça mal oldu bu ameliyat , doktorunun adı neydi çok merak ediyorum ya lütfen cevap yaz...

canım ben bir yerde uzun uzadıya okumuştum ama hatırlamıyorum hangi web sitesiydi. 3 aşamaya ayırmıştı. ilk aşamada zaten bizim farkedebileceğimiz gibi olmuyor sanırım, içerde oluşmaya başlıyor ve herhangi bir şekilde rahatsızlık vermiyor. ve illa ki 2. aşamaya geçecek diye bir şey yok. 2. aşamada sertlik ve biraz da çekme yapıyor hareket ettirirken. 3. aşamada ise şekil bozukluğu var. göçük vs. yapıyormuş :50:

benim tek göğsümde dikişte bir sertlik oluşmuştu, doktorumla görüştüm, 6 ayı bulur normal halini alması, geçecek demişti. bir kaç hafta sonra o sertlik geçti, biraz daha altında biraz sertlik oluştu bu sefer. bence biz daha çok tazeyiz, iyileşme sürecinde ufak tefek sıkıntılar olması normal. 2 hafta sonra kontrolüm var, ben de arada acaba mı diyorum ama içimi de ferah tutmaya çalışıyorum.

kontrolde sorayım ben de doktoruma, bana hatırlatırsan doktorumun söylediklerini sana aktarırım. hatırlat diyorum çünkü ben tatilde olucaaaaam :16:

Ya arkadaslar biliosunuz ben Marmariste yasiyorum ve am,eliyatimi istabulda oldum.Ilk hafta ve 10.gun kontrollerime gittim ama ondan sonra bir daha gidemedim cunku donduk marmarise...Simdi turizm sezonu acildi burdan kimildayamiyorum izmire bile...

Ben kendi kendime kotrolle kapsul olup olmadigini anlayabilirmiyim?

fotoları yeni gördüm. ya da , yeni fotoları gördüm. hangisi? veeeeeeee çok beğendim fıstık olmuşsun. :nazar::52:

Kizlar bugun 6.gunum we goguslerime masaj yaparken hissedemedigimi farkettim o kadar gergin we sertler ki duwara dokunuyo gibiyim uyusuyo sanki hic bisi hissedemiyorummmm :(((

Kizlar bugun 6.gunum we goguslerime masaj yaparken hissedemedigimi farkettim o kadar gergin we sertler ki duwara dokunuyo gibiyim uyusuyo sanki hic bisi hissedemiyorummmm :(((

bu çok normal henüz o kadar yeni ki zaten uyuşmasa ameliyat sırasında içerde oluşan yaralar ağrı çekmene sebep olabilirdi
bu uyuşma baya bir süre devam ediyor endişe etme doktorun masaj istediyse sen devam et zamanla yumuşamaya başlıcak haraket edicekler
şeklinden memnunsan gerisi zamanla düzelecek :34:

Canım,bu durum gayet normal.Gögsündeki ödemlerden dolayı uyuşukluk hissediyorsun.Zamanla geçecek emin ol :34: Masaj yaptıkça gögsün yumuşayacak ve zamanla his gelecek,panik yok :34:

Canım,bu durum gayet normal.Gögsündeki ödemlerden dolayı uyuşukluk hissediyorsun.Zamanla geçecek emin ol :34: Masaj yaptıkça gögsün yumuşayacak ve zamanla his gelecek,panik yok :34:

Cok panik yapiyorum galiba en ufak biseyde sadece bana oluyomus gibi karamsarliga dusuyorum :)) meme basinda hissizlik okumustmda heryerinde uyusukluk hissedince normal gelmedi yarin kontrolum war seklini ilk defa dun sargilari acinca gordum cooook begendim :)

Canım fotonu profil fotosu yapmışsın.Kontrol panelinden AVATAR fotosu yaparsan yazışmalarında görünür foton :34:

Burun konusunda fikrimi söyledim tabi son karar senin.İyi herşeyi para olarak düşünmeyen bir doktorda sana ameliyatı önermeyecektir.Ben iki kez burun ameliyatı oldum,sonuç istedigim gibi degil.Ne şekil itibariyle nede nefes alma sorunum giderilemedi.Çogu kez burun spreyli olmadan uyuyamıyorum,o derece :((
Gögüs ameliyatı konusunda ihtiyacın varsa,imkanında varsa mutlaka ameliyat ol,erteleme derim :34: Herşeyin bir zamanı var.Ben bir sene gibi bir süre araştırma yaptım.Hep tamam işte bu doktor diyordum ama sonradan birşeyler kafamı kurcalıyordu yada bir aksilik oluyordu erteleniyordu.Her işte bir hayır vardır diyerek sabırla bekliyordum.Tabi kolay degil bu süreç,sonuçta iyi bir tercihle ameliyat olup muhteşem gögüslere kavuşmayı arzuluyoruz...Nejdet bey damla silikon önermiş,meme çevresinden demişsin.Kas üstü yönteminimi demek istedin anlamadım? İsmail bey yuvarlak silikon meme altına koyulursa,seninde meme dokun azda olsa varsa dogal bir görüntü verir ve gögüs üst lobun damla proteze göre daha yüksek durur...Nebil bey Mentor marka silikon önermiş.Bende Mentor marka silikon var ve tabi birçok arkadaşımdada Mentor marka silikon var.Kıvamı bence gayet iyi.Hiçte burada bahsedildigi gibi sert bir protez degil.Her protez markasının sertlik derecesi vardır.Bende ve arkadaşlarıma en yumuşagı tercih edildi.Genelliklede doktorlar 1. derece sertlik olan yani en yumuşak kıvamlı olan derecesini tercih ediyorlar.Hiç şüphen olmasın,inanki birinci senenden sonra gayet dogal kıvamda gögüslerin olacak.Tabi bu durum birazda senin meme dokun olup olmamasına ve deri esnekliginede baglı bir durum..Çok yumuşak protezinde katlanma riski olabilir,mantıklı.Çünkü protezler o kadar katı degiller,girintili çıkıntılı oluyorlar ayakta,bakınız Eki Görüntüle 404651 Gögsünde iz olmasını istemiyorsan kesinlikle meme ucu kesisi öneririm.Benimde meme ucu kesisiyle oldu.Doktorum şu an hamile kal,çocugunu rahatlıkla doya doya emzirebilirsin diyor ve garantisinide veriyor.Çocugun emme süreci,senin sütünün az veya çok olması çocugunun rızkı ile ilgili biraz.Ben kızımı 3 ay emzirdim,oglum 1,5 sene emdi...Yani hormonlarla ilgili bir durum bu....İçine sinen,senin istedigin gögüsleri yapacak,onaylayacak bir doktoru bulmanı diliyorum canım.Araştırma karar verme süreci biraz sıkıntılı geçer.İnşallah herşey gönlünce olur canım :34: Bizler yardım için buradayız.Arkadaş olarak ekliyorum seni,albümde fotolarıma bak.Ayrıca meme ucu kesimin oldugu fotomda var albümde.İzin ne kadar silikleşip kayboldugunu gör :34:

ya Arzumcum bende meme dokusu çok az şimdi bu mentorda sertse çok garip durmaz mı bende?Ne yapsam bi Hasan Fındıkla da mı görüşsem acaba

ya Arzumcum bende meme dokusu çok az şimdi bu mentorda sertse çok garip durmaz mı bende?Ne yapsam bi Hasan Fındıkla da mı görüşsem acaba

Tekrar belirtiyorum.Mentor marka protez sert bir protez degil.Gögsümün kıvamı normal bir meme kıvamı gibi.Her protezin belirli seviyede kıvamları vardır.Doktorun gögüs yapına göre büyük bir ihtimallede 1.derecede yani en yumuşak kıvamı olan protez tipini kullanacaktır,endişen olmasın :34: Hasan beyle görüşmek istersen görüş.Hiçbirşey kaybetmezsin :34: Sevgiler...

Cok memnunum ama burun hic gormedim yani gordumde hangi doktorun hastasi oldugunu bilmiyorum.Bu sitede burun ameliyatlarina bakarsan orda Necdet beye ameliyat olmus bir cok kisi var onlari listene ekleyip ornekleri gorebilirsin sanirim...

canım ben de bu ameliyatı olmak isteyip sürekli fikir değiştirenlerdenim doktor konusunda(tabi bi de şehir konusunda).ama boğaziçi fiyatı makul olduğu için aklıma çok yatıyor.Ama genelde ilgisiz bi hastane diyorlar ya ben bu ameliyatı refakatçi olmadan olsam yapabilir miyim?Çok zor olur mu?

Back