• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

incilya Meme Estetiği Ameliyati

kızlar özür diliyorum, imza diyerek ben yanılttım sizleri. ben de baktım şimdi, doktorumun sadece adı varmış. mesajı bakmadan yazınca sanki doktor adıyla imzası da varmış gibi gelmişti.

Canim ozur dilemene gerek aklinda oyle kalabilir tabii ki ;) sonucta doktor ismi var herkesde :) bakalim hala haber bekliyorum ne dosyaymis bu da :) ama cok yogunlar o yuzden karistirmislardir demistim zaten..

Ah Arzum keskeeeee :) ama sanmiyorum yaa bunlar 285 dir :)

Canim ozur dilemene gerek aklinda oyle kalabilir tabii ki ;) sonucta doktor ismi var herkesde :) bakalim hala haber bekliyorum ne dosyaymis bu da :) ama cok yogunlar o yuzden karistirmislardir demistim zaten..

Yok yok ..Kesin 320cc çıkacak bak görürsün :34: COLOR]

bana da sanki 320 çıkacaklar gibi geliyor :16:

bana da sanki 320 çıkacaklar gibi geliyor :16:

Evet Alexuscum bir yanlisa ancak bu kadar sevinebilirdim ;)

Yaprakcim ozelden yazamiyorum 50 mesaj daha var yazmam icin :) foto yuklemistim sildim;2 gundur yuklicem hala yukleyemedim..Bugun yarin yuklerim cnm

Evet Alexuscum bir yanlisa ancak bu kadar sevinebilirdim ;)

Yaprakcim ozelden yazamiyorum 50 mesaj daha var yazmam icin :) foto yuklemistim sildim;2 gundur yuklicem hala yukleyemedim..Bugun yarin yuklerim cnm

ilk mesajında cc oranın farklı da. 320 gayet iyiymiş. eminim çok güzeldir. :nazar:

iste problemde ordaydi zaten :) Ameliyattan sonra bana 285 denince bende o var saniodum..Barkodda yazan farkli olunca boyle oldu iste :)Bugun itibariyle olcum degisti :) umarim yine degismez hahahhaha

başta neden 285de ısrarcı olmşki dr un? neyse 320 süpermiş geçmiş olsun tekrardan buarada 1ay oldu heralde nasıl hissediosun kendini alıştınmıı=))

Back