- Konu Sahibi sevgikahvem
-
bende sarımsaklı şampuanı blue ocean almıştım aktardan ama dediğin gibi güvenemedim bende bıraktım ilk yıkadığımda iyi gibiydi ama ne idüğü belirsiz güvenemedim ondan.mecitefendi fln daha bilindik bi marka ona bak istersen.ben şimdi bioksin kullanıyom tekrardan.
buarada söylemeyi unuttum bende demir eksikliği anemisi çıktı vücüdumdaki bütün demir bitmiş oyüzden ilaçta kullanıyorum 3 -4 aydır ve bide bemiks kullanıyorum oda saça faydalıymış eğer çok dökülme varsa bi kan değgerlerinizi ölçtürün derim.
Canım aynı sorunu ben de yaşadım, ısırgan otlu şampuan kullanırsan faydasını göreceksin eminim.
Onun dışında badem yağı da çok iyi gelir saçı hem güçlendirir hem dökülmesini engeller. Saçını yıkamadan önce saç diplerine iyice sürüp ortalama yarım saat kadar bekletiyorsun, ilk kullanımda kendini belli ediyor.
Ve bir de, bu yeni öğrendiğim birşey, en son saçlarımı kestirmek için kuaföre gititğim zaman sormuştum kuaföre, bana saç kreminin saçı çok döktüğünü söylemişti, saç kremi kullanmamı kesinlikle önermedi, onun yerine elma sirkesi kullanırsan hem saçlarını dökmez hem de yumuşacık yapar dedi. Denedim gerçekten gördüm, saçlarımdaki dökülme azaldı, şuan oldukça rahatım eskiye göre saçlarım daha az dökülüyor, yok denecek kadar. Bir dene derim ben
Canım aynı sorunu ben de yaşadım, ısırgan otlu şampuan kullanırsan faydasını göreceksin eminim.
Onun dışında badem yağı da çok iyi gelir saçı hem güçlendirir hem dökülmesini engeller. Saçını yıkamadan önce saç diplerine iyice sürüp ortalama yarım saat kadar bekletiyorsun, ilk kullanımda kendini belli ediyor.
Ve bir de, bu yeni öğrendiğim birşey, en son saçlarımı kestirmek için kuaföre gititğim zaman sormuştum kuaföre, bana saç kreminin saçı çok döktüğünü söylemişti, saç kremi kullanmamı kesinlikle önermedi, onun yerine elma sirkesi kullanırsan hem saçlarını dökmez hem de yumuşacık yapar dedi. Denedim gerçekten gördüm, saçlarımdaki dökülme azaldı, şuan oldukça rahatım eskiye göre saçlarım daha az dökülüyor, yok denecek kadar. Bir dene derim ben
Down Under Natural's Nude şampuanı var ince telli saçlar için olanı. içinde saç dökülmesini tetikleyen ve zararlı olan hiçbir kimyasal yok sls, paraben... vs gibi. Eco sertifikalı ayrıca yani ekolojik olduğunun garantisi. Watsons, Rossmann ya da bazı parfümerilerde bulabilirsin 14-15 tl arası bi fiyatı var ya da Otacı 10 bitki özlü de diğer bir alternatif olabilir o da 9-10 tl arasında.
Eki Görüntüle 287541
Down Under Natural's Nude şampuanı var ince telli saçlar için olanı. içinde saç dökülmesini tetikleyen ve zararlı olan hiçbir kimyasal yok sls, paraben... vs gibi. Eco sertifikalı ayrıca yani ekolojik olduğunun garantisi. Watsons, Rossmann ya da bazı parfümerilerde bulabilirsin 14-15 tl arası bi fiyatı var ya da Otacı 10 bitki özlü de diğer bir alternatif olabilir o da 9-10 tl arasında.
Eki Görüntüle 287541
bu şampuanı tavsiye üzerine 1 sene kullandım. %98 bitkisel içerik olması güzel ama saçı nemli tutuyor. dökülmeyi durduracağını hiç sanmıyorum. aksine saçın dibindeki nemi ve yağı alan bir şampuan olmalı.
çok teşekkürler canım ısırgan otlu bir tresan vardı kullandım ama şimdi bana yaramıyor artık peki sen hangi şampuanı kullanıyorsun
Rica ederim canım, ben de çok çektim bu sorundan. Ayrıca saç dökülmesinin en büyük nedenlerinden biri de stres bunu da belirteyim. Ben bi ısırgan otlu şampuan kullandım adını hatırlamıyorum ama pantene nin doğal sentez var o çok iyi geldi bana, saçlarımı güçlendirdiğini hissettim açıkçası. Tabi 6 ay onu kullanınca o da bi işe yaramamaya başladı :) Şuan da schwarzkopf un gliss şampuanını kullanıyorum kırılma karşıtı olanlardan ve bundan da çokça memnunum koparak dökülen saçlara birebir bu da canım umarım yardımcı olabilirim
Çok teşekkür ederim anladığım kadarıyla şampuanda kişiye göre değişiyor arkadaşıma elseve çok yaramıştı benim saçlarımı daha çok döktü karar verdim bebek şampuanına başlıcam inşallah fayda sağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?