• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar İnce telli yağlı saçlarım çok dökülüyor lütfen bir şampuan önerin lütfennnnn

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende sarımsaklı şampuanı blue ocean almıştım aktardan ama dediğin gibi güvenemedim bende bıraktım ilk yıkadığımda iyi gibiydi ama ne idüğü belirsiz güvenemedim ondan.mecitefendi fln daha bilindik bi marka ona bak istersen.ben şimdi bioksin kullanıyom tekrardan.

benimde hiç içime sinmedi onun yerine bilindik bişe alıcamsanırım
bioksin nasıl yararını gördünmü

buarada söylemeyi unuttum bende demir eksikliği anemisi çıktı vücüdumdaki bütün demir bitmiş oyüzden ilaçta kullanıyorum 3 -4 aydır ve bide bemiks kullanıyorum oda saça faydalıymış eğer çok dökülme varsa bi kan değgerlerinizi ölçtürün derim.

buarada söylemeyi unuttum bende demir eksikliği anemisi çıktı vücüdumdaki bütün demir bitmiş oyüzden ilaçta kullanıyorum 3 -4 aydır ve bide bemiks kullanıyorum oda saça faydalıymış eğer çok dökülme varsa bi kan değgerlerinizi ölçtürün derim.

cevap için sağol canım daha yeni testler yaptırdım hormon troid şeker hepsi temizdi ama karaciğer enzimlerim yüksekti onadanda olabilir ama çok sıkıntılar yaşadım herhalde streste tetikledi olmazsa bende bioksin alırım inşallah banada yarar Allah hepimize bol bol sağlık versin

Benimde saçım yağlı ince telli+ dökülüyor..

Aktar bana FİYTO sarımsaklı şampuanı önerdi 15 liraymışş baktım az evirdim çevirdim okudum niye almadım bilmiyorum cesaret edemedim..

Canım aynı sorunu ben de yaşadım, ısırgan otlu şampuan kullanırsan faydasını göreceksin eminim.
Onun dışında badem yağı da çok iyi gelir saçı hem güçlendirir hem dökülmesini engeller. Saçını yıkamadan önce saç diplerine iyice sürüp ortalama yarım saat kadar bekletiyorsun, ilk kullanımda kendini belli ediyor.
Ve bir de, bu yeni öğrendiğim birşey, en son saçlarımı kestirmek için kuaföre gititğim zaman sormuştum kuaföre, bana saç kreminin saçı çok döktüğünü söylemişti, saç kremi kullanmamı kesinlikle önermedi, onun yerine elma sirkesi kullanırsan hem saçlarını dökmez hem de yumuşacık yapar dedi. Denedim gerçekten gördüm, saçlarımdaki dökülme azaldı, şuan oldukça rahatım eskiye göre saçlarım daha az dökülüyor, yok denecek kadar. Bir dene derim ben

Canım aynı sorunu ben de yaşadım, ısırgan otlu şampuan kullanırsan faydasını göreceksin eminim.
Onun dışında badem yağı da çok iyi gelir saçı hem güçlendirir hem dökülmesini engeller. Saçını yıkamadan önce saç diplerine iyice sürüp ortalama yarım saat kadar bekletiyorsun, ilk kullanımda kendini belli ediyor.
Ve bir de, bu yeni öğrendiğim birşey, en son saçlarımı kestirmek için kuaföre gititğim zaman sormuştum kuaföre, bana saç kreminin saçı çok döktüğünü söylemişti, saç kremi kullanmamı kesinlikle önermedi, onun yerine elma sirkesi kullanırsan hem saçlarını dökmez hem de yumuşacık yapar dedi. Denedim gerçekten gördüm, saçlarımdaki dökülme azaldı, şuan oldukça rahatım eskiye göre saçlarım daha az dökülüyor, yok denecek kadar. Bir dene derim ben

çok teşekkürler canım ısırgan otlu bir tresan vardı kullandım ama şimdi bana yaramıyor artık peki sen hangi şampuanı kullanıyorsun

Benim saçımda acayip yağlı ve çok dökülüyo ısırgan otlu sampuanı söylemişsin, aktardan mı buldun, markası ne banada yardımcı olursan çok sevinirim...çok zor durumdayım..

Down Under Natural's Nude şampuanı var ince telli saçlar için olanı. içinde saç dökülmesini tetikleyen ve zararlı olan hiçbir kimyasal yok sls, paraben... vs gibi. Eco sertifikalı ayrıca yani ekolojik olduğunun garantisi. Watsons, Rossmann ya da bazı parfümerilerde bulabilirsin 14-15 tl arası bi fiyatı var ya da Otacı 10 bitki özlü de diğer bir alternatif olabilir o da 9-10 tl arasında.
$down-under-naturals-nude-moistur_1256220078_LRG.jpg

Down Under Natural's Nude şampuanı var ince telli saçlar için olanı. içinde saç dökülmesini tetikleyen ve zararlı olan hiçbir kimyasal yok sls, paraben... vs gibi. Eco sertifikalı ayrıca yani ekolojik olduğunun garantisi. Watsons, Rossmann ya da bazı parfümerilerde bulabilirsin 14-15 tl arası bi fiyatı var ya da Otacı 10 bitki özlü de diğer bir alternatif olabilir o da 9-10 tl arasında.
Eki Görüntüle 287541

bu şampuanı tavsiye üzerine 1 sene kullandım. %98 bitkisel içerik olması güzel ama saçı nemli tutuyor. dökülmeyi durduracağını hiç sanmıyorum. aksine saçın dibindeki nemi ve yağı alan bir şampuan olmalı.

Mevsimsel bir şey, bu aralar yılın diğer zamanlarından daha fazla dökülmesi normal bişi. Diplerden yeni saçlar geliyorsa sorun yok. İlle de dökülmesin diyorsan normalde kullandığın şampuandan ayrı bir kaba biraz ayırıp içine bir-iki diş sarımsak ezip atabilirsin. Önce sarımsaklı olan ile yıkayıp ardından koku kalmasın diye normal şampuanınla yıkarsan saçını faydası olur.

Eki Görüntüle 287541

Açıkcası para sorun değil yeterki saçıma iyi gelsin siz hangisini kullandınız nasıl yarar gördünüz
şimdiden teşekkür ederim

bu şampuanı tavsiye üzerine 1 sene kullandım. %98 bitkisel içerik olması güzel ama saçı nemli tutuyor. dökülmeyi durduracağını hiç sanmıyorum. aksine saçın dibindeki nemi ve yağı alan bir şampuan olmalı.

1 sene boyunca hiçmi faydasını görmediniz dökülmeyi daha çokmu arttırdı

La Roche kullanan arkadaşım saç dökülmesinin yanında yağlanmaya da etkisi oldu mu acaba ? Bi de ne kadar kullandıktan sonra etkisini gördün?

çok teşekkürler canım ısırgan otlu bir tresan vardı kullandım ama şimdi bana yaramıyor artık peki sen hangi şampuanı kullanıyorsun

Rica ederim canım, ben de çok çektim bu sorundan. Ayrıca saç dökülmesinin en büyük nedenlerinden biri de stres bunu da belirteyim. Ben bi ısırgan otlu şampuan kullandım adını hatırlamıyorum ama pantene nin doğal sentez var o çok iyi geldi bana, saçlarımı güçlendirdiğini hissettim açıkçası. Tabi 6 ay onu kullanınca o da bi işe yaramamaya başladı :) Şuan da schwarzkopf un gliss şampuanını kullanıyorum kırılma karşıtı olanlardan ve bundan da çokça memnunum koparak dökülen saçlara birebir bu da canım umarım yardımcı olabilirim

malesefff bende aynı dertten muzdaripim
dökülme çok yok ama ince ve çabuk yağlanıyor saçlarım ben otacı 10 bitkili
olanını kullanmaya başladım ikinci şişesindeyim ama ilk şişede
bayağı değişiklik olmuştu dökülme ve yağlanma bayağı azaldı fakat
2ncisinde aynı etki olmadı anlamadım gitti memnun kaldığım için devam
etmeye karar vermiştim ama şimdi yene şampuan
arayışına girdimofff neden böyle oldu hiç anlamadım:30::30:

Rica ederim canım, ben de çok çektim bu sorundan. Ayrıca saç dökülmesinin en büyük nedenlerinden biri de stres bunu da belirteyim. Ben bi ısırgan otlu şampuan kullandım adını hatırlamıyorum ama pantene nin doğal sentez var o çok iyi geldi bana, saçlarımı güçlendirdiğini hissettim açıkçası. Tabi 6 ay onu kullanınca o da bi işe yaramamaya başladı :) Şuan da schwarzkopf un gliss şampuanını kullanıyorum kırılma karşıtı olanlardan ve bundan da çokça memnunum koparak dökülen saçlara birebir bu da canım umarım yardımcı olabilirim

Çok teşekkür ederim anladığım kadarıyla şampuanda kişiye göre değişiyor arkadaşıma elseve çok yaramıştı benim saçlarımı daha çok döktü karar verdim bebek şampuanına başlıcam inşallah fayda sağlar

Çok teşekkür ederim anladığım kadarıyla şampuanda kişiye göre değişiyor arkadaşıma elseve çok yaramıştı benim saçlarımı daha çok döktü karar verdim bebek şampuanına başlıcam inşallah fayda sağlar

Evet canım ayen öyle, bende de çok oldu bu, arkadaşlarımın çok memnun kaldığı şampuanlar bende hiç işe yaramazdı. Sana bu konuda tavsiye edeceğim birşey varsa o da kesinlikle saçına uygun olmayan bir şampuan kullanma derim çünkü çoğu sçı mahvediyor. Ve bebek şampuanının her saç tipine uyduuğunu ve yumuşacık yaptığını duymuşrum umarım sorunlarına çözümü olur canım

Back