• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar İnce telli yağlı saçlarım çok dökülüyor lütfen bir şampuan önerin lütfennnnn

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
forumları saatlerdir tarıyorum çok fikirler var ama ben sarımsaklı şampuan kullanıp memnun kalan arkadaşların fikirlerinide almak istedim
sen ne kadar süredir kullanıyorsun şampuanın bir markası falan varmı ne kadar sürede dökülmeyi durdurdu çok soru soruyorum kusura bakmayın

Ben yaklaşık beş yıldır saç dökülme problemi yaşıyorum. Ön kısımlarda baya bir açılma var farkedilir derecede. çok fazla şampuan ve yağ karışımları denedim. Bunlar sadece o anlık durduruyorlar.Kullanmayı kestiğin an saç dökülmesi devam ediyor. Belli bir zaman sonrada sıkılıyor insan sürekli bakım yapmaya. Yani saç dökülecekse eğer ne yapsan dökülüyor. Sadece dökülmeyi geciktirirsin yeniden çıkma olmuyor.

forumları saatlerdir tarıyorum çok fikirler var ama ben sarımsaklı şampuan kullanıp memnun kalan arkadaşların fikirlerinide almak istedim
sen ne kadar süredir kullanıyorsun şampuanın bir markası falan varmı ne kadar sürede dökülmeyi durdurdu çok soru soruyorum kusura bakmayın

Ben yaklaşık beş yıldır saç dökülme problemi yaşıyorum. Ön kısımlarda baya bir açılma var farkedilir derecede. çok fazla şampuan ve yağ karışımları denedim. Bunlar sadece o anlık durduruyorlar.Kullanmayı kestiğin an saç dökülmesi devam ediyor. Belli bir zaman sonrada sıkılıyor insan sürekli bakım yapmaya. Yani saç dökülecekse eğer ne yapsan dökülüyor. Sadece dökülmeyi geciktirirsin yeniden çıkma olmuyor.

Aynen katılıyorum malesef ki öyle..
saç dökülmeniz var ise yağ vs dışardan hiç bişe uygulamayın daha beter oluyo saç dinlensin dipleri daha fazla tıkamanın alemi yok..
zaten faydada etmiyoo..
bi çok denedim bende bu kararı aldım..
saçımı sadece yıkıyorum bitkisel medikal şampuanlarla fön maşa düzleştirici hiç bişe uygulamıyorum boya vs..
kendi haline bıraktım durca varsa durur..

Back