- Konu Sahibi sevgikahvem
-
arkadaşlar saçlarım ince telli ve yağlı bu sıra çok dökülüyor aslında sonbahar ve ilkbaharda genelde dökülür ama bu sefer avuç avuç akıyor resmen ne olur bana iyi bir şampuan önerin cevap veren herkese şimdiden çook teşekkür ederim
Canım aynı sorun bende de var saçlarım ince telli ve yağlı. inanılmaz dökülüyor seyrekleşmeye başladı. Yılan yağı şampuanı aldım aktardan 2 gündür kullanıyorum kızlara sordum ama cevap vermediler bende kullandım valla bitkisel sonuçta. psikolojik midir bilemem ama bana iyi geldi sanki
cevabın için çok sağol hem mevsimsel hem sıkıntıdan dökülüyor helede bu dönemde daha çok dökülmeye başladı elseve kullandım oda kepek yaptı kepekten kurtulmalıyımki dökülmede dursun ama iyi şampuan arıyorum bide sarımsaklı şampuan varmış tvde izlemiştim moda yarışmasında kızların saçı acayip gürdü uzundu sordular neden bu kadar uzun diye onlarda sarımsaklı şampuan kullanıyoruz dedile acaba oda bize iyi gelirmi bilgisi olan varmı
Ben yıllar önce uzasın diye sarımsağı ezip şampuanıma karıştırıp kullanmıştım canım acaip iyi gelmişti bir ayda
peki sarımsak şampuanın içinde bekledikçe bozulmadımı
ayrıca ben o bayanların sözlerinden anladığım kadarıyla sarımsağı kendileri eklememişler şampuanın adı sarımsaklı şampuanmış
Ben o şampuanlara pek güvenemedim. sarımsağı ezdim şampuana koydum. zaten günaşırı saç yıkadığım için bir ayda bitmişti. yok bozulmamıştı canım
canım sen bitkiselden yanasın sanırım aktardan aldıklarımı daha doğalsa bende gidip alayım inşallah işe yarar he bide çamterebentin katın diyorlar çok faydasını gören ver öneririm bende alıcam bugün denicem
Sarımsaklı şampuanlar var aktarlarda bulabilirsin onlar dökülmeyi azaltıyor ben kullanıyorum. Isırgan otu karışımlı şampuanlarda iyi geliyor. Birde haftada bir saç bakımı için yağ karışımları var forumda bulabilirsin aratırsan. Onlardan yaparsan dökülme durur.
yok canım çam terebentin hiç kullanmanmadım yanlış bilgi vermeyeyim de. Sarımsağı ezip şampuana koyunca 1 ayda kendine gelmişti saçlarım uzaması bir yana çok sağlıklı olmuşlardı. Daha 2 kere kullandım ama yılan yağı şampuanından da memnunum. Sonuçları bekliyorum canım merakla
inşallah işe yarar canım ne zor saçlarımız var hem ince telli hem yağlı çile gibiler ama bunada şükür yeterki dökülmesi dursyn demeye başladım vallahi
aynı sorun bendede varbende forumdan okuduğum kadarıyla bepanten bemix ve evigen ampülü badem yağına koyup bir iki saat bekletip yıkıyorum daha iki sefer yaptım o yüzden net bişe diyemiyorummm
benim de saçlarım çabuk yağlanıyor ve dökülme sorunu var-dı. ben 2 aydır foltene şampuan ve flakon kullanıyorum. kadınlara özel saç dökülmeleri içinmiş. bir şampuan bitti, ikincisine başladım. ikincisinin içine çam terebentin kattım. saç dökülmem ilk şampuanla durdu arada. tavsiye ederim, eczanelerde satılıyor.
kızlar bugün aktara gittim sarımsaklı şampuanı sordum iki markanın vardı birisinin adı PRODERM diğeri VALENSEY karar vermedim sanki ambalajlarından merdivenaltı üretim gibi geldi almadım sizlerden bunları kullanıpta yarar gören varsa lütfendeneyimlerini yazabilirmi
lütfennnnn yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?