Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar İnce telli yağlı saçlarım çok dökülüyor lütfen bir şampuan önerin lütfennnnn

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sevgikahvem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
31
0
0
İstanbul
arkadaşlar saçlarım ince telli ve yağlı bu sıra çok dökülüyor aslında sonbahar ve ilkbaharda genelde dökülür ama bu sefer avuç avuç akıyor resmen ne olur bana iyi bir şampuan önerin cevap veren herkese şimdiden çook teşekkür ederim

Canım aynı sorun bende de var saçlarım ince telli ve yağlı. inanılmaz dökülüyor seyrekleşmeye başladı. Yılan yağı şampuanı aldım aktardan 2 gündür kullanıyorum kızlara sordum ama cevap vermediler bende kullandım valla bitkisel sonuçta. psikolojik midir bilemem ama bana iyi geldi sanki

Arkadaşlar bu sıra baya bir kepeklendide lütfen yardım edin

cevabın için çok sağol hem mevsimsel hem sıkıntıdan dökülüyor helede bu dönemde daha çok dökülmeye başladı elseve kullandım oda kepek yaptı kepekten kurtulmalıyımki dökülmede dursun ama iyi şampuan arıyorum bide sarımsaklı şampuan varmış tvde izlemiştim moda yarışmasında kızların saçı acayip gürdü uzundu sordular neden bu kadar uzun diye onlarda sarımsaklı şampuan kullanıyoruz dedile acaba oda bize iyi gelirmi bilgisi olan varmı

Ben yıllar önce uzasın diye sarımsağı ezip şampuanıma karıştırıp kullanmıştım canım acaip iyi gelmişti bir ayda

Ben yıllar önce uzasın diye sarımsağı ezip şampuanıma karıştırıp kullanmıştım canım acaip iyi gelmişti bir ayda

peki sarımsak şampuanın içinde bekledikçe bozulmadımı
ayrıca ben o bayanların sözlerinden anladığım kadarıyla sarımsağı kendileri eklememişler şampuanın adı sarımsaklı şampuanmış

Ben o şampuanlara pek güvenemedim. sarımsağı ezdim şampuana koydum. zaten günaşırı saç yıkadığım için bir ayda bitmişti. yok bozulmamıştı canım

Sarımsaklı şampuanlar var aktarlarda bulabilirsin onlar dökülmeyi azaltıyor ben kullanıyorum. Isırgan otu karışımlı şampuanlarda iyi geliyor. Birde haftada bir saç bakımı için yağ karışımları var forumda bulabilirsin aratırsan. Onlardan yaparsan dökülme durur.

Ben o şampuanlara pek güvenemedim. sarımsağı ezdim şampuana koydum. zaten günaşırı saç yıkadığım için bir ayda bitmişti. yok bozulmamıştı canım

canım sen bitkiselden yanasın sanırım aktardan aldıklarımı daha doğalsa bende gidip alayım inşallah işe yarar he bide çamterebentin katın diyorlar çok faydasını gören ver öneririm bende alıcam bugün denicem

yok canım çam terebentin hiç kullanmanmadım yanlış bilgi vermeyeyim de. Sarımsağı ezip şampuana koyunca 1 ayda kendine gelmişti saçlarım uzaması bir yana çok sağlıklı olmuşlardı. Daha 2 kere kullandım ama yılan yağı şampuanından da memnunum. Sonuçları bekliyorum canım merakla

forumları saatlerdir tarıyorum çok fikirler var ama ben sarımsaklı şampuan kullanıp memnun kalan arkadaşların fikirlerinide almak istedim
sen ne kadar süredir kullanıyorsun şampuanın bir markası falan varmı ne kadar sürede dökülmeyi durdurdu çok soru soruyorum kusura bakmayın

aynı sorun bendede var bende forumdan okuduğum kadarıyla bepanten bemix ve evigen ampülü badem yağına koyup bir iki saat bekletip yıkıyorum daha iki sefer yaptım o yüzden net bişe diyemiyorummm

inşallah işe yarar canım ne zor saçlarımız var hem ince telli hem yağlı çile gibiler ama bunada şükür yeterki dökülmesi dursyn demeye başladım vallahi

inşallah işe yarar canım ne zor saçlarımız var hem ince telli hem yağlı çile gibiler ama bunada şükür yeterki dökülmesi dursyn demeye başladım vallahi

Saçlarım ayda 4 cm uzadı ! diye bir konum var canım profilimde görebilirsin orda entele otundanda bahsettim yararı olacaksa okuyabilirsin :)) Ay valla öyle ne zor hemen sönüyo yapışıyo dökülüncede iyice sıçan gibi

benim de saçlarım çabuk yağlanıyor ve dökülme sorunu var-dı. ben 2 aydır foltene şampuan ve flakon kullanıyorum. kadınlara özel saç dökülmeleri içinmiş. bir şampuan bitti, ikincisine başladım. ikincisinin içine çam terebentin kattım. saç dökülmem ilk şampuanla durdu arada. tavsiye ederim, eczanelerde satılıyor.

aynı sorun bendede var bende forumdan okuduğum kadarıyla bepanten bemix ve evigen ampülü badem yağına koyup bir iki saat bekletip yıkıyorum daha iki sefer yaptım o yüzden net bişe diyemiyorummm

inşallah işe yarar
bende araştırma yapıyorum bakalım baya bilgiler edindim denicem inşallah işe yararsa paylaşırım lütfen sende sonuçları paylaş

kepeklenmeyede iyi geliyormu

benim de dökülürken kepek olmuştu ama çok kısa sürdü. hiç dökülmeyen saçlarım dökülmeye başlayınca hemen farkedip bu şampuanı kullanmaya başladım.

kızlar bugün aktara gittim sarımsaklı şampuanı sordum iki markanın vardı birisinin adı PRODERM diğeri VALENSEY karar vermedim sanki ambalajlarından merdivenaltı üretim gibi geldi almadım sizlerden bunları kullanıpta yarar gören varsa lütfendeneyimlerini yazabilirmi
lütfennnnn yorumlarınızı bekliyorum

bende sarımsaklı şampuanı blue ocean almıştım aktardan ama dediğin gibi güvenemedim bende bıraktım ilk yıkadığımda iyi gibiydi ama ne idüğü belirsiz güvenemedim ondan.mecitefendi fln daha bilindik bi marka ona bak istersen.ben şimdi bioksin kullanıyom tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…