- Konu Sahibi birdeliningunlugu
Ben olsam salak der geçerim çok iyi niyetlisinizBenim de böyle bir arkadaşım var. O kadar saf ve güzel kalpli buluyorum ki, bu durumlarda onu bebek gibi sarasım geliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olsam salak der geçerim çok iyi niyetlisinizBenim de böyle bir arkadaşım var. O kadar saf ve güzel kalpli buluyorum ki, bu durumlarda onu bebek gibi sarasım geliyor.
Bende gördüğünüz aslında sizde olandır. Sizde olmasa bendekini göremezdiniz. TeşekkürlerBen olsam salak der geçerim çok iyi niyetlisiniz
Domuz avına ne demekmıs:)Ben de bılmoıyrm bu geyıgı.Espri oldugunu anladım gercek sanmam ama ne demek bılmoıyrm.domuz avına dedi ben bunu
Evet kesinlikle beni tarif etmişsiniz şimdi gelip He dürüstsün en iyi sensin diyecektir ama gerçekten öyle bazılarının kafası cinliğe iyi çalışıyor ben de istesem cinlik yaparım ama dürüst ve net olmayı tercih ederim zararıma bile olsa , evet mesela yemek tariflerinde ya de bi işin işleyişinde videolu değil yazılı kaynakları tercih ederim , evet ince düşünürüm ama bu hep karşımdakinin lehine olacak konulardır onun dışında kendimle ilgili oldukça açık ve şeffaf olurum hepsi birbirini etkiliyor demek ki bunların. Teşekkürler detaylı yorumunuz içinSizi çok iyi anlıyorum.
Birkaç sebebin bir araya gelmedinden dolayı oluyor.
Yorum yazanların çoğu durumu anlamamışlar. Çünkü düşünme şekilleri sizin ve benim gibi değil.
1- Dürüstsünüz
2-Somut düşünme odaklısınız
Bizim gibiler hiç siyasi olamaz.
Aşırı sözümüze sadığız. Ölesiye..
Çok planlı işler yapmayız. Karşımızdakileri de öyle sanırız.
Çok zeki olmanıza rağmen tuzağa düşebilirsiniz çünkü karşınızdaki aptal bile olsa planlı, siyasi ve dolambaçlı hareket eder.
Bizim yön algımız da çok iyi değildir,
Adres ararken illâ ki detaylı yazı ve açıklama olsun isteriz. Yoksa bulamayız...
Dahasını isterseniz yazayım.
Sevgiler..
Yani o sadece bir örnekti aslıdna ve genel sorunuma ayna tutmuyordu tam ilk o geldi diye yazdım ama örneği hatalı verdim herhalde erkek jargonu değil demek istediğim diğer mesajlarımı okuduysanız detaylı anlattım aslındaBu ince espri değilki belli bir grubun benzetmesi yani erkekler arasında dönen sokak jargonu diyebilirz. Biz kadınların da erkeklerin anlayamayacağı jargonlarımız vardır.
Bu tarz jargonları bilmemiz de beklenemez
Yaptığım atar değil kendince Benle alay eden kişiye anladığı dilden cevabını verdim size ne oluyor ?Offf bu konu açanlar şu atarı çevresindekine yapsa hepimiz bu dertten kurtuluruz ya yeriz yeriz aynen
siz de her söylediklerini şaka algılayın o zamanSelamlar Kızlar hani günlük sohbetlerde biri bi şey der gerçek gibidir ama şaka ya da dalgadır ben onları hep gerçek sanıp ciddiye alıyorum ve aptal gibi görünüyorum ya bunu bilen bir arkadaş da sürekli üstüme oynuyor çok sinirlerim bozuluyor . Mesela dün eşimle yürüyorduk iki genç jeep üstünde durdu biri nereye dedi onlar da domuz avına dedi ben bunu gerçek Sandım mesela eşim de dalga geçiyorlar dedi yani bu tip şeyler anlatabildim umarım , alık gibi görünmek istemiyorum ama ne gerçek ne şaka bariz belli olmadıkça anlamakta zorlanıyorum bu arada kitap oku demeyin çok okurum her gün ve iyi de analiz ederim başarılı da bir okul geçmişim var, sadece sosyal anlamda algılarım düşük gibi bunu nasıl aşarım acaba
Ahah öyle de ömür mü geçersiz de her söylediklerini şaka algılayın o zaman
geçer geçer çok güzel geçer hem deeAhah öyle de ömür mü geçer
Genel olarak böyle hem konu açıp hem fırça atan üyelerden gına geldi isyana da siz denk geldinizYaptığım atar değil kendince Benle alay eden kişiye anladığı dilden cevabını verdim size ne oluyor ?
abla sayısal zekalılari çözmek çok zor matematik gibi mübarekBunu öğrenmek ufkumu açtı.
Eşimin sayısal zekası süperdir, geyiğine yaptığımız esprileri hep ona göre çevirmek zorunda kalırdım.
Ben onu saf bulurdum meğer adamın beyin yapısıyla alakalıymış.
ay çıldırıcam konu dürüstlük değil ablacım , insanlar yalan söylemiyor dalga geçiyor alaya alıyor sende saf saf inanıyosunEvet kesinlikle beni tarif etmişsiniz şimdi gelip He dürüstsün en iyi sensin diyecektir ama gerçekten öyle bazılarının kafası cinliğe iyi çalışıyor ben de istesem cinlik yaparım ama dürüst ve net olmayı tercih ederim zararıma bile olsa , evet mesela yemek tariflerinde ya de bi işin işleyişinde videolu değil yazılı kaynakları tercih ederim , evet ince düşünürüm ama bu hep karşımdakinin lehine olacak konulardır onun dışında kendimle ilgili oldukça açık ve şeffaf olurum hepsi birbirini etkiliyor demek ki bunların. Teşekkürler detaylı yorumunuz için
Doğru bilgi yarışmalarında sayısal bölümdekiler genelde ilk sorularda eleniyor. Atasözlerini bilemiyor vs beynin farklı çalışması olabilirİtiraf edin sayısal zekanız çok iyi? Benim bir arkadaşımda böyleydi. Biz espriyi yapar saatlerce güler üstüne yenisini yaparız o garibim ise en yakınındakine sorar dururdu. Öyle tatlı görünürdü ki cınım ya ama anlatana eziyet oluyordu. Çünkü bir espriyi açıklayınca komik olma özelliği kayboluyor. Ha kaliteli espri ise mesela üstteki av esprisi komik değil ben gözlerimi devirirdim sanırım.
Ama arkadaşım harika bir sayısalcı idi. O da bize sayısal anlatırken eziyet çekerdi.
Tavsiyeme gelince oı bir çözümünü bulamadı hala ama talkshowları izlemek konuşanlar gibi programları izlemek espriyi kavramanızı arttırabilir.
Onun canı sağ olsun.abla sayısal zekalılari çözmek çok zor matematik gibi mübarek
Evet çok zekiyim ahah kudur , sen de işsiz güçsüzsün herhalde her cevaba atlıyorsun sazan gibi sensin saf uza hadi ağzımı bozdurdun yeter be dengesizay çıldırıcam konu dürüstlük değil ablacım , insanlar yalan söylemiyor dalga geçiyor alaya alıyor sende saf saf inanıyosun
bide çok saf değilmiş ay ben çok zekiyim dürüstüm falan diyosun . insanlar yukardaki bir üyenin dediği gibi bişi diyip geçiyorlar senin için
Ay yok görmedim ne yazdınız kiKonu sahibi beni gözardı mı ettin kız görmüyosun yazdıklarımı.
Mimikleri de okumak da zorlanıyor musun demiştim.Ay yok görmedim ne yazdınız ki