- 23 Aralık 2020
- 328
- 103
- 23
- Konu Sahibi birdeliningunlugu
Hayır değilimBaşak burcusunuz galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır değilimBaşak burcusunuz galiba
Çok iyi buHiiiç anlamam espriden herkes güler ben bakarım öyle Ki söylerimde zaten sürekli esprinin döndüğü ortamlarda ben anlamıyorum espriden diye çünkü somurtuyorsun yanlış anlıyorsun sanıyorlar işin garibi ben yanlış bile anlayamıyorum afghj
Boşverin bence.Ben de leb demeden leblebıyı anlayan bırı olarak bazen kalakalıyorum konuşmalar karşısında.Şakanın ve esprının bır sınırı var ama bılmıyorlar maalesef.esprı yapmak zeka işidir onlar yaptığını sanıyor lakinn esprı olmuyor.Pekte üzerinde durmayın derim.Selamlar Kızlar hani günlük sohbetlerde biri bi şey der gerçek gibidir ama şaka ya da dalgadır ben onları hep gerçek sanıp ciddiye alıyorum ve aptal gibi görünüyorum ya bunu bilen bir arkadaş da sürekli üstüme oynuyor çok sinirlerim bozuluyor . Mesela dün eşimle yürüyorduk iki genç jeep üstünde durdu biri nereye dedi onlar da domuz avına dedi ben bunu gerçek Sandım mesela eşim de dalga geçiyorlar dedi yani bu tip şeyler anlatabildim umarım , alık gibi görünmek istemiyorum ama ne gerçek ne şaka bariz belli olmadıkça anlamakta zorlanıyorum bu arada kitap oku demeyin çok okurum her gün ve iyi de analiz ederim başarılı da bir okul geçmişim var, sadece sosyal anlamda algılarım düşük gibi bunu nasıl aşarım acaba
Hahahah ya şey aklıma geldi ben de bir olay yaşadım bir şeyi anlamamak bağlamında, o zamanki erkek arkadaşım serviste çalışıyor beyaz eşya, neyse bi musteriyi ben numaramdan aramıştık nedenini hatırlamıyorum. Birkaç saat sonra bi teyze aradı beni çok teşekkür ederim size çok iyi iş çıkarmışsınız dedi ben de seviniyorum o ara rica ederim ne demek diyemeden kadın bağırıp çağırmaya başladı şok oldum meğerse sorun çözülmemiş hahahah öyle bir yerin dibine girdim ki. Asıl komik olan da o ara telefonum konuşmaları kayıt altına alıyordu bi uygulama vardı sonradan kaldırıldı, o kaydı erkek arkadaşıma gönderdim bak böyle böyle oldu diye o da iş arkadaşlarına da dinletmiş müşterinin sorununun ne oldugunu anlamak icin hahahah rezil olmuştum.Selamlar Kızlar hani günlük sohbetlerde biri bi şey der gerçek gibidir ama şaka ya da dalgadır ben onları hep gerçek sanıp ciddiye alıyorum ve aptal gibi görünüyorum ya bunu bilen bir arkadaş da sürekli üstüme oynuyor çok sinirlerim bozuluyor . Mesela dün eşimle yürüyorduk iki genç jeep üstünde durdu biri nereye dedi onlar da domuz avına dedi ben bunu gerçek Sandım mesela eşim de dalga geçiyorlar dedi yani bu tip şeyler anlatabildim umarım , alık gibi görünmek istemiyorum ama ne gerçek ne şaka bariz belli olmadıkça anlamakta zorlanıyorum bu arada kitap oku demeyin çok okurum her gün ve iyi de analiz ederim başarılı da bir okul geçmişim var, sadece sosyal anlamda algılarım düşük gibi bunu nasıl aşarım acaba
Ahahah ben de aynen böyle bi şey yaşardım kesinHahahah ya şey aklıma geldi ben de bir olay yaşadım bir şeyi anlamamak bağlamında, o zamanki erkek arkadaşım serviste çalışıyor beyaz eşya, neyse bi musteriyi ben numaramdan aramıştık nedenini hatırlamıyorum. Birkaç saat sonra bi teyze aradı beni çok teşekkür ederim size çok iyi iş çıkarmışsınız dedi ben de seviniyorum o ara rica ederim ne demek diyemeden kadın bağırıp çağırmaya başladı şok oldum meğerse sorun çözülmemiş hahahah öyle bir yerin dibine girdim ki. Asıl komik olan da o ara telefonum konuşmaları kayıt altına alıyordu bi uygulama vardı sonradan kaldırıldı, o kaydı erkek arkadaşıma gönderdim bak böyle böyle oldu diye o da iş arkadaşlarına da dinletmiş müşterinin sorununun ne oldugunu anlamak icin hahahah rezil olmuştum.
Evet sanırım öyleSosyal zekanız çok gelişmiş olmayabilir.
Takmayın
belli etmeyin anlamadığınızı ciddi bir imaj çizin kendinize.Selamlar Kızlar hani günlük sohbetlerde biri bi şey der gerçek gibidir ama şaka ya da dalgadır ben onları hep gerçek sanıp ciddiye alıyorum ve aptal gibi görünüyorum ya bunu bilen bir arkadaş da sürekli üstüme oynuyor çok sinirlerim bozuluyor . Mesela dün eşimle yürüyorduk iki genç jeep üstünde durdu biri nereye dedi onlar da domuz avına dedi ben bunu gerçek Sandım mesela eşim de dalga geçiyorlar dedi yani bu tip şeyler anlatabildim umarım , alık gibi görünmek istemiyorum ama ne gerçek ne şaka bariz belli olmadıkça anlamakta zorlanıyorum bu arada kitap oku demeyin çok okurum her gün ve iyi de analiz ederim başarılı da bir okul geçmişim var, sadece sosyal anlamda algılarım düşük gibi bunu nasıl aşarım acaba
Ya hep de rol yapılmıyor kibelli etmeyin anlamadığınızı ciddi bir imaj çizin kendinize.
Sosyal zekayla ılgısı yok ki.İnsanlar saçma esprı yapıp gülüyorlar, bazen de argo.Bunun neresi sosyal zeka Allah aşkına.Sosyal zekanız çok gelişmiş olmayabilir.
Takmayın
Başlığa istinaden cevap verdimSosyal zekayla ılgısı yok ki.İnsanlar saçma esprı yapıp gülüyorlar, bazen de argo.Bunun neresi sosyal zeka Allah aşkına.
off bende anlamiyom takipteyimYani yapilan saka cok zekice degil, bence anlamasaniz da olur bir sey kaybettirmez. Ayrica anlamayabilirsiniz de her espriyi sallayin bence sorun degil, herkes kendini cem yilmaz saniyor belki malca sakalari anlamadiginiz icin boyle hissettiniz kendinizi, anlamayin daha iyi :)
ince espiriyi anlamayanla aspengerle ne alakasi varAcaba asperger misin
Asperger anlamıyor espri kinaye mimik okuyamıyor.ince espiriyi anlamayanla aspengerle ne alakasi var