• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Inatla test yapmiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün bir kaç damla kan geldi ben bu işten gerçekten bir şey anlamıyorum.

Merhaba arkadaşlar samimiyetiniz çok güzel bilmem ben de araniza katılıp cevap alabilir miyim ama yazmak istedim son adet tarihim 3 Nisan 32-33gunde bir adet oluyorum normalde bu ay da 3-5 Mayıs gibi adet olmam gerekiyordu 2 mayis ta kahverengi leke geldi 3 gün böyle günde bir kez peceteye gelecek kadar geldi bı kere de hafif pembe geldi bir daha da hiç gelmedi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu lekelenme in 4. Günü yaptım 6 Mayıs'ta su gün oldu hala adet felan yok adet olacakmış gibi ara ara kaşık ağrım.oldu onlar bitti bu sabah kalktım eşim iyi misin dedi hayırdır dedim yüzüm ellerim ayaklarım şişmiş ödem olmuş herhalde testi mi erken yaptım yoksa başka bir sorun mu var ne zaman tekrar etmem lazım testi normalde o gördüğüm.leke adet değil ise 7 gün oldu adet geceli başka bir belirtim yok planliyiz ikinci çocuğu istiyoruz son adetten sonra dan beri

Benim 2. Hamileliğim günüm gelmeden fark ettim. Pozitif çıktı gittim kan testlerimide yaptırdım 😍 bu hafta da rutin testleri yaptırmak için gidicem 😇
nasıl farkettiniz ne farkettiniz acaba? merak ettim. ben de birşeyler hissediyor gibiyim

nasıl farkettiniz ne farkettiniz acaba? merak ettim. ben de birşeyler hissediyor gibiyim
Normal zamanda regli ağrım olur ama 2. Güne hastalanırım. Hep şiddetli ağrı yaşarım ben. Fakat ilk gebeliğimde de ikincide de ağrı şekli biraz daha farklı oldu ve kesilmedi. Sürekli bir ağrı ama hastalanmıyorum. Kasıklarda ince ince batmalar. Vajinadan bıçak saplanır gibi ara ara sancılar. Akıntı seviyesinde bariz bir artış. Bir kaç gün üst üste aşırı bir baş ağrısı oldu.

Normal zamanda regli ağrım olur ama 2. Güne hastalanırım. Hep şiddetli ağrı yaşarım ben. Fakat ilk gebeliğimde de ikincide de ağrı şekli biraz daha farklı oldu ve kesilmedi. Sürekli bir ağrı ama hastalanmıyorum. Kasıklarda ince ince batmalar. Vajinadan bıçak saplanır gibi ara ara sancılar. Akıntı seviyesinde bariz bir artış. Bir kaç gün üst üste aşırı bir baş ağrısı oldu.
anladım ben il gebeliğimde herhangi bir belirti yaşamadım.sadece hafif göğüslerim dolgunlaşmıştı ki her ay zaten olurdu normalde de.belirti uydurduğum çok aylar olmuştu. yine olmadı bak adet olacağım derken bi baktım hamileyim:halay: bu ay da ilk defa korunmayı bıraktık bata daha var beklenti içine girmeyeyim diyorum ama aklımın bir köşesinde hep var.hayırlı zamanda isteyen herkes sağlıklı evlatlara kavuşur inşallah

:anneadayı:
anladım ben il gebeliğimde herhangi bir belirti yaşamadım.sadece hafif göğüslerim dolgunlaşmıştı ki her ay zaten olurdu normalde de.belirti uydurduğum çok aylar olmuştu. yine olmadı bak adet olacağım derken bi baktım hamileyim:halay: bu ay da ilk defa korunmayı bıraktık bata daha var beklenti içine girmeyeyim diyorum ama aklımın bir köşesinde hep var.hayırlı zamanda isteyen herkes sağlıklı evlatlara kavuşur inşallah
Valla benim ikiside beklenmeyen gebelik plansız. İlkinde ella içmiştim ondan gecikti, ağrılarda ondan sandım ama değilmiş. Bu sefer ella içmedim direk test ve pozitif. Çok kafaya takmanında etkisi var bence. Vucudu sürekli hamileliğe adapte etmemek lazım. İnşallah vardır Allah her isteyene versin:anneadayı:

Back