• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Inatla test yapmiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar bilenler biliyor son 3 aydır bebek planlıyoruz corona dan dolayi geçen ay bu planı durdurduk tabi bu kararı almadan önce bir kez olmak kaydıyla bir ilişki söz konusu oldu. Şimdi de beklenen adetin 15 gün geçti ve ben test yapmak istemiyorum böyle bakalım nereye kadar gidicek
Çok geçmiş gebelik olabilir bence inatla test yapmamayı bırak bazen dış gebelik sağlıksız gebelik gibi durumlarda olabiliyo senin sağlığın için tehlike arz eder bişey varsa bilip ona göre ilerlemek lazım

Arkadaslar bilenler biliyor son 3 aydır bebek planlıyoruz corona dan dolayi geçen ay bu planı durdurduk tabi bu kararı almadan önce bir kez olmak kaydıyla bir ilişki söz konusu oldu. Şimdi de beklenen adetin 15 gün geçti ve ben test yapmak istemiyorum böyle bakalım nereye kadar gidicek
Ben tüpümü kaybettim 6. Değil 7.haftamda gittiğim için. Gidince acil ameliyata aldılar. Canımdan olabilirdim. Alacak nefesim varmış.

Kızlar galiba 1 günlüğüne 24 yazıyor progilde de bende pek anlamıyorum desenize 24 saat bekliycez yanlız merve 19 gün beklemiş 24 saat daha bekler bence 😁😁
Sesli güldüm yaa 😂😂 hiç sorma dengesizlik yaa bakliyat dan dolayi ban yedim

Hanımlar mesajlariniza baya güldüm aptal bir konu yüzünden ban yedim. Neyse gebelige gelelim size bahsettigim günün ertesi sabahi test yaptım ve çıkmadı. Ve hala hasta olmadım. Bir fikrim yok. 😇😀

Hanımlar mesajlariniza baya güldüm aptal bir konu yüzünden ban yedim. Neyse gebelige gelelim size bahsettigim günün ertesi sabahi test yaptım ve çıkmadı. Ve hala hasta olmadım. Bir fikrim yok. 😇😀
Hoşgeldin canım 🤗 geç dollenmedir belkide hayırlısı canım beklemeye devam 🖐️

Hoşgeldin canım 🤗 geç dollenmedir belkide hayırlısı canım beklemeye devam 🖐️
Bilmiyorum nur belki benim saçma sapan adet düzensizliğimden biridir bilemiyorum ama test te çıkmadı hastaneye de bu dönemde emin olmadığım bir konu için gitmek istemiyorum bakalım hayırlısı

Canım bi erken test yapsaydın umutsuz olma geç döllenme ihtimalide var

Bilmiyorum nur belki benim saçma sapan adet düzensizliğimden biridir bilemiyorum ama test te çıkmadı hastaneye de bu dönemde emin olmadığım bir konu için gitmek istemiyorum bakalım hayırlısı
Amin canım hakkında hayırlısı inşallah

Back