Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bendemerak etdim yaacaba noldu
Çok geçmiş gebelik olabilir bence inatla test yapmamayı bırak bazen dış gebelik sağlıksız gebelik gibi durumlarda olabiliyo senin sağlığın için tehlike arz eder bişey varsa bilip ona göre ilerlemek lazımArkadaslar bilenler biliyor son 3 aydır bebek planlıyoruz corona dan dolayi geçen ay bu planı durdurduk tabi bu kararı almadan önce bir kez olmak kaydıyla bir ilişki söz konusu oldu. Şimdi de beklenen adetin 15 gün geçti ve ben test yapmak istemiyorum böyle bakalım nereye kadar gidicek
Ben tüpümü kaybettim 6. Değil 7.haftamda gittiğim için. Gidince acil ameliyata aldılar. Canımdan olabilirdim. Alacak nefesim varmış.Arkadaslar bilenler biliyor son 3 aydır bebek planlıyoruz corona dan dolayi geçen ay bu planı durdurduk tabi bu kararı almadan önce bir kez olmak kaydıyla bir ilişki söz konusu oldu. Şimdi de beklenen adetin 15 gün geçti ve ben test yapmak istemiyorum böyle bakalım nereye kadar gidicek
Sesli güldüm yaaKızlar galiba 1 günlüğüne 24 yazıyor progilde de bende pek anlamıyorum desenize 24 saat bekliycez yanlız merve 19 gün beklemiş 24 saat daha bekler bence![]()
Ha ha ha ha haDoğru valla konu sahibi uyudu belki de biz hala test bekliyoruz![]()
Gelmişsin canım gözün aydınHa ha ha ha ha![]()
Hoşgeldin canımHanımlar mesajlariniza baya güldüm aptal bir konu yüzünden ban yedim. Neyse gebelige gelelim size bahsettigim günün ertesi sabahi test yaptım ve çıkmadı. Ve hala hasta olmadım. Bir fikrim yok.![]()
Çok ilginçç bebek yokmuymuşş geç döllenme olabilir belkiHa ha ha ha ha![]()
Sağol iki gözümGelmişsin canım gözün aydın![]()
Bilmiyorum nur belki benim saçma sapan adet düzensizliğimden biridir bilemiyorum ama test te çıkmadı hastaneye de bu dönemde emin olmadığım bir konu için gitmek istemiyorum bakalım hayırlısıHoşgeldin canımgeç dollenmedir belkide hayırlısı canım beklemeye devam
![]()
Hayirlisi inan bir fikrim yok ama zerre umudum da yokÇok ilginçç bebek yokmuymuşş geç döllenme olabilir belki![]()
Amin canım hakkında hayırlısı inşallahBilmiyorum nur belki benim saçma sapan adet düzensizliğimden biridir bilemiyorum ama test te çıkmadı hastaneye de bu dönemde emin olmadığım bir konu için gitmek istemiyorum bakalım hayırlısı
Hamile olmayabilirsin bilemiyorum ama ben hamileyken gebeliğe dair hiç nir belirtim yoktuAma gebeliğe dair hiç bir belirtim de yok ki adet düzensizliği söz konusudur yine diye pek sallamiyorim açıkçası
Yaa çok uzun oldu sanki süreHamile olmayabilirsin bilemiyorum ama ben hamileyken gebeliğe dair hiç nir belirtim yoktuherkeste belirti olmuyor
Canım sen test falan yaptın değil miYaa çok uzun oldu sanki süre
Evet ama çıkmadıCanım sen test falan yaptın değil mi