• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Inatla test yapmiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde dakik tir adetlerin 3 gun gecince yaptim hemen çıkmıştı su an da sallıyorum bebeğimi 50 günlük oldu 2 martta dogdu😂

Güvelerle ilgili bir başlık açmış🙄 birisi orda böyle bir konu yüzünden ban yemiştim umarım siz de yemezsiniz yazmış. Galiba sebebi bu. Merakımızla kalıcaz. Yaptı mı acaba testi🤦🏻‍♀️

Güvelerle ilgili bir başlık açmış🙄 birisi orda böyle bir konu yüzünden ban yemiştim umarım siz de yemezsiniz yazmış. Galiba sebebi bu. Merakımızla kalıcaz. Yaptı mı acaba testi🤦🏻‍♀️
Kötü olmuş ne zamana döner bilgisi olan var mı?

Evet tam olarak bundan bahsetmiştim canım denk geldim okudum çünkü

Kızlar galiba 1 günlüğüne 24 yazıyor progilde de bende pek anlamıyorum desenize 24 saat bekliycez yanlız merve 19 gün beklemiş 24 saat daha bekler bence 😁😁

Kızlar galiba 1 günlüğüne 24 yazıyor progilde de bende pek anlamıyorum desenize 24 saat bekliycez yanlız merve 19 gün beklemiş 24 saat daha bekler bence 😁😁
Pardon 15 günmüş

Bence o 24 ün başka anlamı var 😁 senin profiline girince de isim altında üye - 24 yazıyor. Yaşınız mı 24 acaba ikinizin de 😁

Ah merve bütün bu saçmalamam senden sebep görüyormusun 🤦‍♀️

Back