Canım profile girdim hesap geçici olarak pasiftir yazıyor ondan giremiyor heraldeMerve,.simdiye kadar coktan testi yapmis olman gerekiyordu. Yaticaz seni bekliyoruz![]()
Yoksa pozitif cikti da şok mu oldun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım profile girdim hesap geçici olarak pasiftir yazıyor ondan giremiyor heraldeMerve,.simdiye kadar coktan testi yapmis olman gerekiyordu. Yaticaz seni bekliyoruz![]()
Yoksa pozitif cikti da şok mu oldun![]()
Aaaa bak bu beni üzer şimdi oysaki meraklanmıştımCanım profile girdim hesap geçici olarak pasiftir yazıyor ondan giremiyor heralde
BendeAaaa bak bu beni üzer şimdi oysaki meraklanmıştım![]()
Emin olmamakla beraber başka bi konuda açmıştı ondanmı sebep diycem ama normal bi konuyduMerve ban yemis .sebep
Kötü olmuş ne zamana döner bilgisi olan var mı?Güvelerle ilgili bir başlık açmışbirisi orda böyle bir konu yüzünden ban yemiştim umarım siz de yemezsiniz yazmış. Galiba sebebi bu. Merakımızla kalıcaz. Yaptı mı acaba testi
![]()
Evet tam olarak bundan bahsetmiştim canım denk geldim okudum çünküGüvelerle ilgili bir başlık açmışbirisi orda böyle bir konu yüzünden ban yemiştim umarım siz de yemezsiniz yazmış. Galiba sebebi bu. Merakımızla kalıcaz. Yaptı mı acaba testi
![]()
Ben yeni üye ıldum hiç bilmiyorumKötü olmuş ne zamana döner bilgisi olan var mı?
Pardon 15 günmüşKızlar galiba 1 günlüğüne 24 yazıyor progilde de bende pek anlamıyorum desenize 24 saat bekliycez yanlız merve 19 gün beklemiş 24 saat daha bekler bence![]()
Bence o 24 ün başka anlamı varKızlar galiba 1 günlüğüne 24 yazıyor progilde de bende pek anlamıyorum desenize 24 saat bekliycez yanlız merve 19 gün beklemiş 24 saat daha bekler bence![]()
Kız evet yaa ilahi benBence o 24 ün başka anlamı varsenin profiline girince de isim altında üye - 24 yazıyor. Yaşınız mı 24 acaba ikinizin de
![]()
Bir de ben yeni üyeyim teorilerle çözdüm siteyiKız evet yaa ilahi ben![]()
Ben hala çözmüş değilim valla ban yesem telefon bozuk derim heraldeBir de ben yeni üyeyim teorilerle çözdüm siteyi![]()