Gebeliğe Hazırlık Inatla test yapmiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde dakik tir adetlerin 3 gun gecince yaptim hemen çıkmıştı su an da sallıyorum bebeğimi 50 günlük oldu 2 martta dogdu

Güvelerle ilgili bir başlık açmış birisi orda böyle bir konu yüzünden ban yemiştim umarım siz de yemezsiniz yazmış. Galiba sebebi bu. Merakımızla kalıcaz. Yaptı mı acaba testi

Güvelerle ilgili bir başlık açmış birisi orda böyle bir konu yüzünden ban yemiştim umarım siz de yemezsiniz yazmış. Galiba sebebi bu. Merakımızla kalıcaz. Yaptı mı acaba testi
Kötü olmuş ne zamana döner bilgisi olan var mı?

Evet tam olarak bundan bahsetmiştim canım denk geldim okudum çünkü

Kızlar galiba 1 günlüğüne 24 yazıyor progilde de bende pek anlamıyorum desenize 24 saat bekliycez yanlız merve 19 gün beklemiş 24 saat daha bekler bence

Kızlar galiba 1 günlüğüne 24 yazıyor progilde de bende pek anlamıyorum desenize 24 saat bekliycez yanlız merve 19 gün beklemiş 24 saat daha bekler bence
Pardon 15 günmüş

Bence o 24 ün başka anlamı var senin profiline girince de isim altında üye - 24 yazıyor. Yaşınız mı 24 acaba ikinizin de

Ah merve bütün bu saçmalamam senden sebep görüyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…