• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Inatla test yapmiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mervikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
622
267
103
29
Arkadaslar bilenler biliyor son 3 aydır bebek planlıyoruz corona dan dolayi geçen ay bu planı durdurduk tabi bu kararı almadan önce bir kez olmak kaydıyla bir ilişki söz konusu oldu. Şimdi de beklenen adetin 15 gün geçti ve ben test yapmak istemiyorum böyle bakalım nereye kadar gidicek

Peki bi belirti falan yokmu 15 gün geçmiş? belki mevsim geçişindende olabilir benımde öyle 15 gün gecikmişti sonra adet olmuştum

Hem gebeliğin sağlıklı mı kontrok ettirmek için, hemde erken haftalarda yapılması gereken bazı rutin testlerin yapılması için test yapmalısınız.

Peki bi belirti falan yokmu 15 gün geçmiş? belki mevsim geçişindende olabilir benımde öyle 15 gün gecikmişti sonra adet olmuştum
Hiç bir belirti yok ne bir sancı ne başka bir şey ayaklarımdan adeti hissederim o da yok sivilce bir iki çıktı 1 hafta önce hadi dedim adet oluyorum yine yok bende anlamadim düzensizliğim var ve eğer çocuk varsa ben yeşil çay içtim spor yaptım ağırlık çalıştım yani bilemiyorum o yüzden mevsim gecisligidir diyip bekliyorum bakalım

Arkadaslar bilenler biliyor son 3 aydır bebek planlıyoruz corona dan dolayi geçen ay bu planı durdurduk tabi bu kararı almadan önce bir kez olmak kaydıyla bir ilişki söz konusu oldu. Şimdi de beklenen adetin 15 gün geçti ve ben test yapmak istemiyorum böyle bakalım nereye kadar gidicek
Test varsa şimdi yapabilirsin aslında ☺️ merak ettim şuan 🤗

Hem gebeliğin sağlıklı mı kontrok ettirmek için, hemde erken haftalarda yapılması gereken bazı rutin testlerin yapılması için test yapmalısınız.
Ama gebeliğe dair hiç bir belirtim de yok ki adet düzensizliği söz konusudur yine diye pek sallamiyorim açıkçası

2 yıl 3 ay denedik bencillik yapmak istemem benden daha psikoloji olarak kendini kötü hisseden anne adayları var ama ben yine de kötü oluyorum işte
Seni çok iyi anlıyorum ama olsun üzülmeye alıştık napalim Rabbim en kısa zamanda bizlere de nasip eder inşallah benim de evleneli 2 yıl 7 ay oldu maalesef olmadı. İnşallah bu kez olmuştur inşallah çift çizgiyi görürsün 🙏

Seni çok iyi anlıyorum ama olsun üzülmeye alıştık napalim Rabbim en kısa zamanda bizlere de nasip eder inşallah benim de evleneli 2 yıl 7 ay oldu maalesef olmadı. İnşallah bu kez olmuştur inşallah çift çizgiyi görürsün 🙏
İnşallah o halde yarın sabah yapayım ne yapalım taktir Allahtan

Back