- 4 Kasım 2024
- 39
- -23
- 23
-
- Konu Sahibi prettybabe
Öf valla aynen ya yavşaksa da eninde sonunda çıkacak bak kocamın telini elime bile almiyorum ki hiç düşürmez merak bile etmiyorum ay onlamı uğraşcam yaaa öffff
şey olursa haberimiz olsun diye birbirimizde açıktı, eve dönene kadar konumunu da göremiyorum bu da beni huzursuz ediyor. Haklı mıyım, yoksa çok mu abartıyorum bilemedim…
Sorumluluk sahibi olmaması değil yalan söylemesi rahatsız ediyor. Onun dışında bunca aydır tembelliğini görmedim aksine ben onun yanında daha tembel kalıyorum.Bi de farzedin ki tembel, sorumluluk sahibi degil, sozunun eri degil vs vs ve hic guven sorunu yasamayip tek takildiginiz nokta burasi… o zaman demek ki bu ozellik sizi cileden cikaran bi ozellik bu kadar dertlendiyseniz o zaman da ayrilin yani
evde uyuyorum der birakir telefonu yine cikar gecelere. yapmak isteyen insani asla durduramazsin.Baska şehirde çocuk sanki istese 2. Bir teli hattı olamazmış gibi ay Allahım bu yeni nesil çok akıllı ya bi biz salağız
6-7 aylık olduktan sonra hesaplarımızın birbirimizde olmasını istedik ve böyle yaptık. Benim saklayacak hiçbir şeyim yok keza onun da öyle. Hesaplarımızın birbirimizde olması güvenmediğimiz anlamına gelmiyor, en azından benim görüşüm bu yönde.hic guven sorununuz yok neden konumu didikliyorsunuz? hic guven sorununuz yok neden adamin sosyal medya hesaplari sizin telefonda da acıliyor?
benim de sevgilimle guven sorunum yok böyle sacma seylere uzak mesafedeyken bile girmedik (ki sizden cok daha uzak bir mesafeydik). konusu bile açılmadı, ne ben istedim ne o verdi. guven sorunu olmayan insanlarin gundemi bu olmaz. Kandirmayin kendinizi
Siz neden konuyu bambaşka yerlere çektiniz ki ben sevgilime güvenmiyorum diye bu konuyu açmadım? Ben de biliyorum istese beni kandırıp istediğini rahatça yapabileceğini. Ama yapmayacağını biliyorum ki onunla beraberim değil mi?evde uyuyorum der birakir telefonu yine cikar gecelere. yapmak isteyen insani asla durduramazsin.
ayrica sosyal medyasini bilsen ne olacak, ikinci bir insta acip ona buna yurumek cok mu zor? ya da tinder acmak.
ne bileyim, cok sacma çabalar bence bunlar.
ben ölsem kendi sosyal medyami sevgilime vermem ici rahat etsin diye gerci konu sahibi ona da bir kilif bulur. nasil konum acmak olasi kazalara karsi bir yolsa buna da sey der, yarın bir gun kaybolursa hesaplarından en son kimle plan yaptigini - kiminle kavga ettigini vs ogrenirim. o yuzden aldim
Vermeyince de sakladığın birşey olmuyor6-7 aylık olduktan sonra hesaplarımızın birbirimizde olmasını istedik ve böyle yaptık. Benim saklayacak hiçbir şeyim yok keza onun da öyle. Hesaplarımızın birbirimizde olması güvenmediğimiz anlamına gelmiyor, en azından benim görüşüm bu yönde.
Tamam siz eşinizden böyle bir şey talep etmezsiniz olur biter, iyice dalga muhabbetine çevirmenize gerek yoktu.Bir yerine Airtag takin, kendi telefonunuzdan takip.edersiniz
Mesela napıyosunuz onun hesabına girip ? Ben genelse böyle hesap isteyenleri anlamıyorum da çünkü aynı sosyal medyayı sende kullanıyosun bende olup sende olmayan ne olabilir yani benim hesabım sana ne katabilir ki6-7 aylık olduktan sonra hesaplarımızın birbirimizde olmasını istedik ve böyle yaptık. Benim saklayacak hiçbir şeyim yok keza onun da öyle. Hesaplarımızın birbirimizde olması güvenmediğimiz anlamına gelmiyor, en azından benim görüşüm bu yönde.
Instagram özel hayat mı oluyor? Ayrıca özel hayatım ailem ve sevdiğim insandan ibaret zaten. Arkadaşımın attığı reels mi özel hayat oluyor nedir yani? Biri bana o derece özel bir şey anlatacak olsa zaten whatsapptan ulaşır.Vermeyince de sakladığın birşey olmuyorözel bir hayatıniz var mı merak ediyorum
Özel kız arkadaşlarımla olan konuşmalarımı bile okuyacak he sevgilim eşimMesela napıyosunuz onun hesabına girip ? Ben genelse böyle hesap isteyenleri anlamıyorum da çünkü aynı sosyal medyayı sende kullanıyosun bende olup sende olmayan ne olabilir yani benim hesabım sana ne katabilir ki
kesinlikle sacma. guvensen hesabini karistirma ihtiyaci hissetmezdin. sonucta senin kiz arkadaslarin sana yaziyor bazen ozellerini anlatiyor. neden elin adamı bilsin? ne kadar sacma sapan seyler.6-7 aylık olduktan sonra hesaplarımızın birbirimizde olmasını istedik ve böyle yaptık. Benim saklayacak hiçbir şeyim yok keza onun da öyle. Hesaplarımızın birbirimizde olması güvenmediğimiz anlamına gelmiyor, en azından benim görüşüm bu yönde.
Evet kendine ait herşeyin özel hayatın oluyor bence siz ortak instagram açın böyle zor oluyordur :)Instagram özel hayat mı oluyor? Ayrıca özel hayatım ailem ve sevdiğim insandan ibaret zaten. Arkadaşımın attığı reels mi özel hayat oluyor nedir yani? Biri bana o derece özel bir şey anlatacak olsa zaten whatsapptan ulaşır.
Sadece hesaplarımız birbirimizde duruyor. Bazen sıkılırsam keşfetinde gezip video izliyorum bu kadar.Mesela napıyosunuz onun hesabına girip ? Ben genelse böyle hesap isteyenleri anlamıyorum da çünkü aynı sosyal medyayı sende kullanıyosun bende olup sende olmayan ne olabilir yani benim hesabım sana ne katabilir ki
Tamam siz eşinizden böyle bir şey talep etmezsiniz olur biter, iyice dalga muhabbetine çevirmenize gerek yoktu.
Ya tabii ki öyle başka ne için girersin birinin hesabına en başta dediğiniz gibi saygısızlık hayatında olan her insana saygısızlık biri özelini mi yazar tavsiye mi ister yatak odasını mı anlatır ne münasebet sevgilim oturup işsiz ezik gibi bunları okuyacak ben o erkeğe erkek gözüyle bakamam bir daha da konuşmalarını okuduğu kimseyle yüz yüze getiremem ayıp diye bir şey var yani soruyu nereden sorarsak soralım boş özel hayatınız yok mu ? İnstagram özel mi bla bla e o zaman ne gereği var şifre vermenin ? Saklayacak bir şeyim yok bla bla e saklayacak bir şeyin yok diye adamla el ensa gte tekme ol yani şaka gibiler sınırlar ne onun bile farkında değillerÖzel kız arkadaşlarımla olan konuşmalarımı bile okuyacak he sevgilim eşimama bunun amacı kimlerle konuştugu kontrol işte başka ne için olacak
senin kesfetinden farki ne ki?Sadece hesaplarımız birbirimizde duruyor. Bazen sıkılırsam keşfetinde gezip video izliyorum bu kadar.
Niye kendi keşfetin yok mu ne alakaSadece hesaplarımız birbirimizde duruyor. Bazen sıkılırsam keşfetinde gezip video izliyorum bu kadar.
Arkadaşımdan gelen videoyu görmesinde bir sakınca görmüyorum herkesin özel alan tanımı farklı demek ki.Evet kendine ait herşeyin özel hayatın oluyor bence siz ortak instagram açın böyle zor oluyordur :)