- 4 Kasım 2024
- 38
- -18
- 22
-
- Konu Sahibi prettybabe
Ya size ne insanlara hayatı bu kadar zehir zıkkım etmeyin ya belki yeni hatta para vermek istemiyor söylemeye çekiniyor belki gerçekten yıllardır bilinen numarası değiştirmek istemiyor bunun güvenle yalanla ne alakası var durup durup dert olmuş gibi soruyorsunuz o da geçiştiriyor salın insanları ne zaman isterse o zaman yapsın ben daraldım okurkenArkadaşlar selam. Biraz uzun bir soru olacak. Sevgilimle 1.5 yıllık uzak mesafe ilişkimiz var. Son birkaç gündür canımı sıkan bir durum var. Sevgilimin telefon hattı amcasının üzerineydi ve 2 haftadır hattı kendi üstüne alıp başka operatöre geçmek istiyor. Tabii resmi evrakların imzalanması gerektiği için amcasıyla gitmesi gerekiyor. 2 haftadır sürekli bir şey çıkıyor, ya amcasının işi oluyor, ya operatör merkezinin sisteminde sıkıntı çıkıyor, ya da geç kalıyorlar dükkan kapanmış oluyor. Amcasıyla da baya uzak oturuyorlar, ikisi farklı yakadalar buluşana kadar da baya süre geçiyor trafik falan derken. Yani anlayacağınız sanki lanetlenmiş gibi 2 haftadır her gün bir olay yüzünden hattı üzerine alamıyor. İşin bana dokunan yanı ise sevgilim artık bana yalan söylemeye başladı. 3-4 gündür diyor ki, ‘tamam bugün son gün, bugün de olmazsa yeni hat çıkaracağım’. Gün bitiyor akşam konuşuyoruz, bana diyor bugün de şu şu yüzden olmadı e yarın artık. Bu arada bahane değil, olay esnasında bana mesajla haber veriyor yani gerçekten aksilik çıktığı için yaptıramıyor o konuda sıkıntı yok. Diyorum ki bekleme artık, git ve direkt geçeceğin operatörden yeni hat al. Almak istemiyor çünkü hem eski arkadaşlarına hem akrabalarına nasıl haber verecekmiş, kendini bildi bileli bu numarayı kullanıyormuş, tüm hesapları bu numaraya bağlıymış, değiştirmekle uğraşamazmış, falan filan. Yani hem her gün ‘tamam bugün son, olmazsa yarın yeni hat alıyorum’ diyor, ertesi gün oluyor ‘e bugün de gidelim de olmazsa artık yarın yenisini alacağım’a dönüyor. 2 haftadır bu döngü devam ediyor, hala daha inatla bekliyor. Ben neden bu kadar inat ettiğini sorunca, git yenisini al bekleme artık diye çıkışınca da (sinirle konuşuyorum çünkü kendimi salak yerine konulmuş gibi hissediyorum artık) ‘hattıma da karışmaya başladın’ diyor, suçlu ben oluyorum. Bugüne kadar güven konusunda bir sıkıntımız olmadı, ailemden çok kendisine güvenirim desem yeridir, ama sanki değiştirmek istememesinin altında başka bir neden var gibi geliyor. (Sadakatsizlik değil, tüm sosyal medya hesabının şifreleri bende ve 1.5 yıldır tek bir şüphe uyandıracak hareketi olmadı) Yani git yeni hat al, akrabalarına ve sık görüştüğün arkadaşlarına da toplu mesaj at, bağlı olan hesaplarından da yeni numaranı gir olsun bitsin ne kadar zor olabilir? Ayrıca bugün itibariyle internet paketi, smsi, arama hakkı falan da yok, paket almıyor hat değişecek diye, wifiye bağlı değilse ve ben onu aramazsam, o eve gelene kadar konuşamıyoruz gün içerisinde. Konumlarımız da uzaktayız, bir şey olursa haberimiz olsun diye birbirimizde açıktı, eve dönene kadar konumunu da göremiyorum bu da beni huzursuz ediyor. Haklı mıyım, yoksa çok mu abartıyorum bilemedim…
Sorun bana yalan söylemeye başlaması, enayi yerine koyuluyor gibi hissetmem. Her gün de tekrarlanınca ister istemez canımı sıkıyor.Sizin hic derdiniz yok herhalde bu konuyu bu kadar mesele yaptiginiza gore
Karışmıyordum aslında ama yalan boyutuna vardı artık. Eşiniz size her gün bir konu hakkında ‘tamam yarın yapacağım’ dese ama yapmasa sinirlenmez misiniz?Siz niye sevgilinizin numarasına kadar karışıyorsunuz sizin bundan çıkarınız ne anlamadım
Buradaki uyeye bile trip almakMaddi durumu iyi, hattını taşımak isteyen kendisi, gün içinde bana ‘şimdi yine yaptırmaya gidiyoruz’ diye haber veren kendisi. 2 haftadır ‘tamam bugün son deneme yarın yenisini alacağım’ diye yalan söyleyen yine kendisi ama suçlu ben miyim?
+1Siz niye sevgilinizin numarasına kadar karışıyorsunuz sizin bundan çıkarınız ne anlamadım
bu iliski mi sartli tahliye mi?Konumlarımız da uzaktayız, bir şey olursa haberimiz olsun diye birbirimizde açıktı, eve dönene kadar konumunu da göremiyorum bu da beni huzursuz ediyor.
Trip değil yanlış anlamayın burada canımı sıkan bir olayı paylaşmak için üye oldum ancak direkt ‘sanane bundan insanları darlamayın’ şeklinde cevaplar almayı beklemiyordum açıkçası..Buradaki uyeye bile trip almak
Uzak mesafe ilişkisi olunca başımıza bir şey gelirse haberimiz olsun diye açık. Yoksa aramızda güvensizlik olmadı bugüne kadar.bu iliski mi sartli tahliye mi?
allahim insanlar ne sacma seyler yasiyor ya
Siz surekli soruyorsaniz o da aciklama yapmasi gerekiyor ve soyledigi zaman yapamiyor olabilir ayrica birakin bunu kendiso dert etsin yani insanlarin evlenmeden , hatta nisanlanmadan bile birbirlerinin herseyine bu kadar dahil olma arzusunu asla anlamiyorum.. ama bu bizim kadinlarimizda cok var .. salin adami kendisi dert etsin onun size yada sizin ona ulasamamaniziSorun bana yalan söylemeye başlaması, enayi yerine koyuluyor gibi hissetmem. Her gün de tekrarlanınca ister istemez canımı sıkıyor.
Sananeden daha cok sebebini anlamadik...Trip değil yanlış anlamayın burada canımı sıkan bir olayı paylaşmak için üye oldum ancak direkt ‘sanane bundan insanları darlamayın’ şeklinde cevaplar almayı beklemiyordum açıkçası..
allah askina basina ne gelecek adamin. velev ki geldi ne yapacaksin uzaktan uzaga?Uzak mesafe ilişkisi olunca başımıza bir şey gelirse haberimiz olsun diye açık. Yoksa aramızda güvensizlik olmadı bugüne kadar.