• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inanmak başarmanın yarısıdır 2013 te olacakkk bebiş:)

Aramıza Yeni Katılan arkadaşlar Hoş geldiniz Kusura bakmayın kendi derdimi Düşünmekten hoş karşılayamadım. Allahım hepimize bebek nasip etsin :)

bugün nette bir problem var umarım akşama kadar düzelir ya cok giremiyorum teldan baglandım onunda az kalmış evdeki düzelsin acık olur bugun hep konuşuruzz

canım bugun koltuklarım degıstı gıremedım o yuzden ıslerım vardı sonra pazara cıktım ayy yoruldum valla:))

canım bugun koltuklarım degıstı gıremedım o yuzden ıslerım vardı sonra pazara cıktım ayy yoruldum valla:))

hayırlı olsun canım güle güle kullan umarım bebişin olurda yeni koltuklarına işer :) kıyamam saanna bir kahve iç kız yorgunluga birebir

hayırlı olsun canım güle güle kullan umarım bebişin olurda yeni koltuklarına işer :) kıyamam saanna bir kahve iç kız yorgunluga birebir

tsk tatlım daha ıyısı senın olsun ya aslında ıyıdı ama kotu cıktı daha 4 ay bıle dogru durust kullanamadım yanı dun gıttım kavga ede ede zor degıstırdım he uyuz adam kabul ettı sonunda yenı evlıyım ama her gelen koltukları degıstır dıodu

nisa canım:))kahvede ıcmek ıstemıorum ya bebıs calısmaları var ya meyve suyunda baska bısı ıcmıcem:))hele kola asla:)

valla canım günde 1 türk kahvesi faydalıymış bn içiyorum artı kocanada akşamları 1 tane içir spermlere iyi geliyomuş bu arada memnun oldum :)

valla canım günde 1 türk kahvesi faydalıymış bn içiyorum artı kocanada akşamları 1 tane içir spermlere iyi geliyomuş bu arada memnun oldum :)

aaa bılmıodum ozaman hemencıkk yaparım sımdıı:))aksamda kocama yapım zaten o sevıo:))

:emir_bebek:oh valla siz iş yapın ben yatıyorum :D :D

Son düzenleme:
Bu sene bende ümiltiyim hatda bu aydan ümitliyim umarim haftaya hemile oldugumu ögrenecegim :)

merhaba arkadaslar,gun biraz tuhaf basladi benim icin;benim eski kadin dogumcu emekliye ayrildi, o yuzden ben kendime yeni doktor arayisina girdim,benim semtimde hemde evime cok yakin bir doktor buldum,neyse aradim,kadin demez mi, biz yeni hasta almiyoruz diye:53: deli mi ne,onceden de aramistim randevu aldimmi hatirlamiyorum,neticede gidemememistim. kizdim bayagi,nasil oluyor bu diye,hic boyle calisanida gormedim.neysee vardir bunda bir hayir seyip ikincisini aradim,hemen pazartesiye aldim randevumu,insallah iyi bir doktor cikarda,tekrar baskasini aramak zorunda kalmam....

aaa bılmıodum ozaman hemencıkk yaparım sımdıı:))aksamda kocama yapım zaten o sevıo:))

ay allahım bu bebiş için sevmesekte ne faydalı deseler yiyoruz valla :) ben bal ve çörek otuna basladım her akşam 2 yada 3 kaşık yiyoruz eşimle sevmezdim pek bal falan ama bu ay sıkı beslenecem gelecek ay doktor kontrolunde hamile kalmayı denicez ya cok ümitliyim sorunumuz yokmuş allahımda isterse olacak :)

merhaba arkadaslar,gun biraz tuhaf basladi benim icin;benim eski kadin dogumcu emekliye ayrildi, o yuzden ben kendime yeni doktor arayisina girdim,benim semtimde hemde evime cok yakin bir doktor buldum,neyse aradim,kadin demez mi, biz yeni hasta almiyoruz diye:53: deli mi ne,onceden de aramistim randevu aldimmi hatirlamiyorum,neticede gidemememistim. kizdim bayagi,nasil oluyor bu diye,hic boyle calisanida gormedim.neysee vardir bunda bir hayir seyip ikincisini aradim,hemen pazartesiye aldim randevumu,insallah iyi bir doktor cikarda,tekrar baskasini aramak zorunda kalmam....

yook artıkk o nasıl bişe paraya doymuş tatlım o demek neyse hakkında hayırlısı 2.doktorun dogurtacak seni diyelim ozamann allah yardım etmiştir hayırlısı bu demek

ay allahım bu bebiş için sevmesekte ne faydalı deseler yiyoruz valla :) ben bal ve çörek otuna basladım her akşam 2 yada 3 kaşık yiyoruz eşimle sevmezdim pek bal falan ama bu ay sıkı beslenecem gelecek ay doktor kontrolunde hamile kalmayı denicez ya cok ümitliyim sorunumuz yokmuş allahımda isterse olacak :)

bızımde tatlım doktor bı sorun yok dedı yumurtalıklarım ıyı dedı ya ben gecen ay 24unde adet oldum bu ay1ınde yumurtlamam nezamankı nasıl hesaplıcam bu ay duzensız oldu ya

Back