hosgeldınnn valla bızımkıler keyfı cok sevıolar sıcagı ıstıolarr:)))
H.b cnmm sıcak soğuk inanıyorumki 2013 te gelicekler inş :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldınnn valla bızımkıler keyfı cok sevıolar sıcagı ıstıolarr:)))
H.b cnmm sıcak soğuk inanıyorumki 2013 te gelicekler inş :))
evet canımm onlar hıc annelerını uzerler mııı:)))nazlılarrrr
hoş geldin canım aramıza istersen durumunu anlat yardımcı olalım bikere hamile kaldıysan gene kalısın bence ümidini yitirme bu sene hepimizin amacı bebekkkkkkkkkkk
canım ben cıkıorumm aksam ustu gırerım yıne hadı optumm dunurummm:)))
tamam tatlım bende yemek yapim mutfaktayım ama bilgisyardan kalkıp yemek yapamadım biyandan yemegimi yapim bi yandan nete bakarım görüşürüz kib :)
H.b canım benim bir kızım var 8 yaşında ikinciyi istedik ama kısmet olmadı 9+2 de kalbi durdu iki ay korunduk ama artık korunmuyoruz allahım herkeze hayırlısını nasip etsin
allah kızına uzun ömür versin canım olur ya birkac aya kalmadan iyi haberlerin gelir diye umuyorum bir kızın var bak takma kafana olur ben 1 tane olsa vallla 2. için ugrasmam akışına bırakırım sende bırak sakin kafayala oluyo bebeklerde akıllı stresli anneyi ne yapsınlar :)
Aminn sağol cnm Çok doğru aslında stres yapmamak lazım ama inan o iki ayı nasıl bitirdim bir ben bi allah bilir yani ama şimdi rahatım yasak bitti ya ondan kesin :) allah isteyen herkeze nasip etsin
canım kürtajdan sonra sana dogum kontrol hapı verdi dimi bide ilişki yasakladımı bende birseyler yasadım acaba düşük yaptımda ondanmı bana hap verdi korun dedi aklımda şüphe var
Yok cnm bana iki yada üç ay korun dedi ama hap vermedi zaten hep eşim korundu bir hafta snr da baktı dr herşey güzel temiz dedi ilişkiye girebilirsiniz dedi Ama sana neden hap verdiki zaten hapı bırakıp bir ay korunup sonra bebek için çalışmalara başlayın diyo dr lar
ben gecen ay bir sorun varmı diye gittim doktor hersey temiz dedi rahim filmi istedi yaptım bir hafta sonra 8 gün süren yogun bir kanama gecirdim doktora gittim enfeksiyon kaptın kanın zehirlendi dedi ve ginera verdi bende acaba bebek vardıda göremedi ondanmı korun dedi diye düşünüyorum
Kan zehirlenince kanamamı oluyormuş inan hîç bilgim yok peki sen nasılsın şîmdi tekrar etmedi kanama sanırım dimî
Selam Arkadaşlar,
Ben yeni üyeyim, hatta çok çok yeni, az önce giriş yaptım. Bebek isteme konusuna gelince bu konuda oldukça eskiyim malesef 8 yıllık evliyim,
1 aşılama, 3 tüp bebek denedik, ama kısmet değilmiş, olmadı. Hala bekliyorum, .. 2013 te gelir İnşallah :)
gorusuruz cnm sende kıbb :)