- 20 Ekim 2012
- 2.734
- 904
- 198
- 34
ayyyyyyyyy canım benim tam aklımdan geçtin msne yazdım şimdi nerelerdesin özledim diyee :))) hoş geldin balımmmmmmmmohh bensiz buralar iyyiii küstüm size hhıhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyyyyyy canım benim tam aklımdan geçtin msne yazdım şimdi nerelerdesin özledim diyee :))) hoş geldin balımmmmmmmmohh bensiz buralar iyyiii küstüm size hhıhh
ayyyyyyyyy canım benim tam aklımdan geçtin msne yazdım şimdi nerelerdesin özledim diyee :))) hoş geldin balımmmmmmmm
ayy ya bizi bize bıraksınlar benim eşim yok rahatım valla işe gitti gece calısıyo bu haftaa. Yarın muhakak görüşelim:) msn acmadım bugün hiçç :) bende yatmadan bi bakim nete deddi mutfaktayımmm benimki birazdan yoklugumu farkeder seslenir her an kacabilirimmm haberiniz olsunn
ayy ya bizi bize bıraksınlar benim eşim yok rahatım valla işe gitti gece calısıyo bu haftaa. Yarın muhakak görüşelim
iyi geceler tatlımmmtamam canıım yarın mutlakaa görüşürüz bende evdeyiimmm zaten ama şimdi gitmeliyiimmm beenimki şimdi söylenir buada öziel msj atamadım 10 dkda bir atabilirsiniz yazdıı yarın atarım cevap iyi geceler
iyi geceler tatlımmm
inş olur 2013 uğurlu gelir inşş..bende inanıyorum...
ohh bensiz buralar iyyiii küstüm size hhıhh
iyi geceler tatlımmm
hele bak sen ya bıde msnde gorusuolar heee ask olsunnn....:) msn acmadım bugün hiçç :) bende yatmadan bi bakim nete deddi mutfaktayımmm benimki birazdan yoklugumu farkeder seslenir her an kacabilirimmm haberiniz olsunn
adanada kaar en son ne zaman yağmıştı ? gel bize kaar topu oynarıss :)))
hele bak sen ya bıde msnde gorusuolar heee ask olsunnn....
nisacım senlede msnde konusuruz hatta toplu konusma yaparısoyy bebem kıskanmaa senlede görüşürüz :)
karsız ılk kısım valla:))oynardık ne guzel
benimde karlı 2.kışımm yagmayan kar kıbrısa 2 senedir yagıyor ben varım yaa kızlar donuyoumm sobanın önünde bile ısınamıyomm donmazsam iyi o derece ben böle soguk görmedim
nisacım senlede msnde konusuruz hatta toplu konusma yaparıs
herkes kendindeki gelişmeleri yazsın arkadaşlar...