İnan çok çalıştım bu kalpsiz dünyayı sevebilmek için.

Gerçekten bırakmasını istiyorsanız polise ihbar edebilirsiniz. İlk kez yakalandığında hakkında tedavi ve denetimli serbestlik uygulanıyor. Bir daha yakalanırsa ceza alır.
Yani tabi zor bir tercih ancak yerinizde olsam ihbar edebilirdim kurtulması için.
ya da uygulanabilir bir şeyse polise söylemekle tehdit edebilirsiniz

O adam evlenilecek bir erkek değil maalesef..Bakarız kelimesinden sonra benim için sonsuza dek biterdi.

Sevgilinizin tepkisini anlıyorum, böyle bir durumda muhtemelen ben de önce evden kurtulmak için evlenmek istediğinizi düşünürdüm. Siz başka bir şehirde hayatınızı kurun, o isterse gelecektir zaten. Ona göre plan yapmayın. Ailenizin şehir dışında yaşamanıza izin verip vermemelerini de umursamayın. İnanın uzaklaşınca ruh sağlığınızın düzeldiğini göreceksiniz. Size sürekli zarar veren insanların yanında durmamanızın gereği yok. Aileniz de olsa

Şuan denetimli serbestlikte zaten. Kurtulmak istese şimdiye bir adım atardı bize. Ama hiç bir adım atmadı. Saatlerce yalvardık düzel dedik. Yardim edelim dedik kabul etmedi.

Zaten dile yoğunlaşmaya karar verdim. Mesleki açıdan da kendimi geliştirmeliyim.
Bu yıla çok güzel başladım aklımı tamamen temizledim ve yeni bir sayfa açtım kendime. Yalnızca kendimi düşündüğüm bir sayfa.
Umarım hersey çok güzel olur

O adam evlenilecek bir erkek değil maalesef..Bakarız kelimesinden sonra benim için sonsuza dek biterdi.
Kendince açıklamalar yaptı. Benim planlarım vardı gelince birşeyler yapacaktım zaten sen o evden kurtulmak için evlenmek istiyorsun önceliğin ben olmalıydım vs. Deyince ben zaten düşünmeye başladım açıkçası. Şuan hala kalbim inanılmaz kırık

Hepsi bahane niyeti yok.

Tebrik ederim seni
Sen simdi kendine yonelince, kendini sevince bak gor neler olacak.
Kendine deger verene herkes deger verir. Kimi insanlar vardir ya, ne senden guzel, ne daha akilli basarili ama isildar. Cevresi degerini bilir, mutludur. O insanlar kendilerini seviyor, dusunuyor iste.
Senin adina cok sevindim. Bu dusunceler guzel bir baslangic. Yolun acik olsun

Zor bi durum bence
Ama sanki Çocuk senden yana değilmiş gibi yada bilemedim müge anlıya bağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…