- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Ben sorunuzdaki anlamı çıkartamadım kusura bakmayın kafam çok dolu. Ne amaçla böyle bir soru sordunuzEe aileniz ve sevgilinizden bağımsız bir adım atmaya karar verdiniz mi peki?
Merak ettim bu patlama sonrası neye karar verdiğiniz. Eleştirel bir şekilde sormadım yaniBen sorunuzdaki anlamı çıkartamadım kusura bakmayın kafam çok dolu. Ne amaçla böyle bir soru sordunuz
Ailem evlilik dışı evden ayrılma olayına sıcak bakabilecek bir aile değil .Merak ettim bu patlama sonrası neye karar verdiğiniz. Eleştirel bir şekilde sormadım yani
Ben hep birey oldum zaten. Pek çok konuda da kimseye eyvallah etmem. Ama ailem evlenmeden ayrı eve çıkma konusunda olumlu yaklaşmazlar. Evlilik ya da şehir dışı iyi bir iş imkanı olması gerekiyor.Eğer şehir dışında yaşama ve çalışma imkanım varsa bir saniye düşünmem bunu gerçekleştirirdim. Gerçekten seven insan ya size bu konuda uyum sağlar, ya da hayatım biraz daha sabret ben dönünce yuvamız kuralım der. Siz birey olmazsanız kimse sizi muhatap saymaz. Ne yazık ki saymamışlar zaten.
Diyor ki,ailen olmadan sevgilinden medet beklemeden,git hayatını kur. İsteyen yanında olur zaten.Ben sorunuzdaki anlamı çıkartamadım kusura bakmayın kafam çok dolu. Ne amaçla böyle bir soru sordunuz
Siz hak görmüşsünüz ama o görmemiş. Çoğu fedakarlığın karşılığı YAPMASAYDIN oluyor maalesef.Ben hep birey oldum zaten. Pek çok konuda da kimseye eyvallah etmem. Ama ailem evlenmeden ayrı eve çıkma konusunda olumlu yaklaşmazlar. Evlilik ya da şehir dışı iyi bir iş imkanı olması gerekiyor.
Şehir dışında da pek çok yere başvurdum zaten. Ama şimdiye dek bir geri dönüş alamadım. Ve bende sevgilime bunu sormayı hak gördüm kendimde. Çünkü senelerdir onun hayatını düzene koyması için destek oldum. Sadece 1 kez benim hayatımı düzene koyalım iyi değilim dedim ve kalp kırıcı pek çok söz duydum.
Bende pek çok yorumda bahsettiğim gibi şehir dışına onlarca başvuruda bulundum. Geri dönüş alamadım.Diyor ki,ailen olmadan sevgilinden medet beklemeden,git hayatını kur. İsteyen yanında olur zaten.
Ben ama bunu yapmıştım gibi sözler söylemedim zaten söylemem de. Ama bu davranışları bilemiyorum ilişkimi tekrar gözden geçirmem gerektiğini gösterdi bana.Siz hak görmüşsünüz ama o görmemiş. Çoğu fedakarlığın karşılığı YAPMASAYDIN oluyor maalesef.
Şu durumda mesleğiniz üzerinden karar vermek en doğrusu olacaktır bencede.Ailem evlilik dışı evden ayrılma olayına sıcak bakabilecek bir aile değil .
Ancak şehir dışında iyi bir iş bulursam musade ederler. Bende mesleğim ile alakalı iyi yerlere başvurdum zaten.
Iliskimi de tekrar gözden geçirmeye karar verdim. Çünkü kendimi onun yerine koyduğum zaman bunca emekler verilmiş bir ilişki için bunları düşünmezdim.
Belki de onun bu yaklaşımı ailemden daha fazla incitti beni.
Zaten çok zor şartlarda çalışıyorum. Mühendisim ama bir işçiden farkım yok çalışma şartları olarak. Ne evde ne işte ne de ilişkide huzurlu bir insan olabiliyorum.Şu durumda mesleğiniz üzerinden karar vermek en doğrusu olacaktır bencede.
Bir an önce kurtulmak istemenin etkisiyle ne ilişkinizi darlayın ne de iş konusunda çıkmaza girin. Kırılmakta haklısınız ama önce işinize yoğunlaşın.
Bize.Ağabeyiniz kime yakalanıyor, polise mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?