İnadina sohbet inadina makara

Bihtersu saf temiz bir kızcağız onunda yüzü gülecek eminim hem onun kadar masumu var mı yeryüzünde kızcağız napmışki tek suçu sevmek
Yaanii. Hangimizz sevmedik cilginlar gibii. Her insanin yapacagi hatalara dusmus. E askin gozu kordur ask aptallastirir. Hepimizin basina gelebilir cok dogal bisey yani

Dedesi emzircekmis kiz
vay canına ne marifetli dede bu böyle ay kahkahaya boğuldum bunu görünce
Yaanii. Hangimizz sevmedik cilginlar gibii. Her insanin yapacagi hatalara dusmus. E askin gozu kordur ask aptallastirir. Hepimizin basina gelebilir cok dogal bisey yani
hiç yani hata bile değil onun yaptıkları sevmekte suç oldu tabii doğal ne yapmış ki

Patates banlatıcan seni piss arkamda mune var benim dur bak bi kelime daha yaz seni nasıl banlatıyorum kazen banla şunu
Ayy korkudan titriyorum suan nolur yapma apla ozur dilerim banlatma beni bak tum forum taniyomus seni. Kazenle o kadsr samimi olduunu ona mesajlar attigini bilmiyodum apla noluuy aci bana. Bak cok tatliyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…