- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
ama ben maymun ıstahlıyım sadakat beklememlısın benden kedı gıbıyımdır sıkılınca gıderımOo kirbac en sevdigiimm. Boncuk benim olucak vurucam kirbaci vurucam kirbaci. Ah nasil da biliyorrr. Ruh esim misin nesin senn. Asıq oluorm qaliba .s.s.s
opeceeem kedi canini senin dusmanlari bi catir catir catlatalim munafiklara seviyo musun beni senama napıım artık dayananmeyooommmm
dunku salak bunları yazıyodu okudun mu o konuyuAy kahkaha ile güldümmm allah ta seni güldürsün.
Noldu aramizda bi asq basladi diye kiskandin mi .s.s.sgözlerim mi bozuldu acaba doğru mu okuduklarım
doğru harem kurmaya geldım buraya senın de dudigözlerim mi bozuldu acaba doğru mu okuduklarım
Ben senin bilgidin kizlardan degilim tamam miama ben maymun ıstahlıyım sadakat beklememlısın benden kedı gıbıyımdır sıkılınca gıderım
adre benim olmalı ne kıskanıcam ben seniNoldu aramizda bi asq basladi diye kiskandin mi .s.s.s
bırak adrem başkalarını ben varken nasıl görüyor gözün onları beni beni Mahperini nasıl es geçersindoğru harem kurmaya geldım buraya senın de dudişler güzelmiş haaa
Noldu kız topiğe, sen şu hem evlenip hem dd görümcenin evleneceği adamla kaçamak yapacak kişi değil misin@__BADE__braindamage @lavieenrose_ @lady58 @kavun kokusu @KilicBaligi @bibibella @bebem-1221 @Bi kahve choccywhoccydoodah @sare_sare @Dombik @buradilmen @Berenimbo mahperi hatun @voedream oglak_kadini @kucukkurbaga04
Kizlar obur geyik topigim iki densiz yuzunden uctuu. Ama durmak yook gulmeye devamm. Yenisiyle geldim. Hadi kaynatalim ballarimmm. Arkadaslar da gorsun obur topikte eglenenler kimlermis cok merak ediyolardi :))))
Gidemedim ki. Yapıştırıcı gördü onunla kağıt yapıstıracakmış,akşam giderim artık. Banlanma ya,neden ki. Bence banlamazlar ağır tahrik vardı.Optum canimm. Ben ceza alabilirim yakinda. Silahli saldiriya karistigim icinama yoklugumu aratmayin hee geldigimde tek tek kontrol edicem
Ya valla ne güzel olurdu,düsünmen yeter. Ben gidemedim kahvemi yaptım içiyorum,akşam gideceğiz artık. Geçmiş olsun bu arada ,benim kuzuda hasta ondan nazlanıyor biraz.Ah bir yakın olsak kahvenin alasını yaparım sana özel üretim dibek kahvem var hiiii hiç biryerde bulaman benden demesiiyi gezmeler canım benim de kızımın şekeri yükseldi yine biraz hoplatayım şunu da düşsün.
Tabi tabi burda tum forum dostum yoneticilerle de aram cok iyi seni banlatirim diye kiskaniyosun sen beni. Farketmiyo muyum saniyosun. Kesin kayninda gozun var senin boyle konustuguna goreadre benim olmalı ne kıskanıcam ben seni
seviore bennnopeceeem kedi canini senin dusmanlari bi catir catir catlatalim munafiklara seviyo musun beni sen
Aa ben k yorumu gördüm seni banlamasını yazmış biri ama pek ciddiye almadım şaka falandı heralde dedim yuh artık okuyayım neler olmuş bakayımSagok bebegimm. Adamlara bak ya fake uye bdv de bu konuyu acip onlari mal yerine koyumca hoslarina gidip dalga gecmeyi iyi biliyolar. Konu geyikte olunca rahatsiz oluyolar. Geyikte adam gibi konu istiyolarmiss!! Yoh siyaset yapicaktikk. Bi de kazen beyin duvarina yazmis patatesi banlasana diye hesaota tum forum dostuymus daha dort aylik uye kendisii onlar yokken biz vardiikk. Okudun mu obur topigi kizz
çekil aradan cadı o benim olacak beni korkutamazsınTabi tabi burda tum forum dostum yoneticilerle de aram cok iyi seni banlatirim diye kiskaniyosun sen beni. Farketmiyo muyum saniyosun. Kesin kayninda gozun var senin boyle konustuguna gore
Hee neler oldu neler. Full adrenalin vardi o topikte. Araya salca olanlar falan. Oku da nesen yerine gelsin. Oku bak 15 ve sonrasini. Sonra gel burda cok egleniyoruuuzzNoldu kız topiğe, sen şu hem evlenip hem dd görümcenin evleneceği adamla kaçamak yapacak kişi değil misinhahahaha bol atraksiyonli
Ben gördüm o konuyu ya,efendim efendim diyordu birde,sonunda küfür ettidunku salak bunları yazıyodu okudun mu o konuyu
seni seni mahperimi ama beni biliyorsun sen de benim bebekimsınbırak adrem başkalarını ben varken nasıl görüyor gözün onları beni beni Mahperini nasıl es geçersin
Cevap verdigim icin ceza alabilirim. Ama hic pisman degilim. Yine olsa yine yaparimGidemedim ki. Yapıştırıcı gördü onunla kağıt yapıstıracakmış,akşam giderim artık. Banlanma ya,neden ki. Bence banlamazlar ağır tahrik vardı.
Ya valla ne güzel olurdu,düsünmen yeter. Ben gidemedim kahvemi yaptım içiyorum,akşam gideceğiz artık. Geçmiş olsun bu arada ,benim kuzuda hasta ondan nazlanıyor biraz.
Masallah hocam insallahseviore bennn
Oku oku. Cok egleniceksinAa ben k yorumu gördüm seni banlamasını yazmış biri ama pek ciddiye almadım şaka falandı heralde dedim yuh artık okuyayım neler olmuş bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?