- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Yoo pardon kuzeni yazmisAman Allahım adrem bunları sen mi diyorsun bu günleridemi görecektim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo pardon kuzeni yazmisAman Allahım adrem bunları sen mi diyorsun bu günleridemi görecektim ben
Optum canimm. Ben ceza alabilirim yakinda. Silahli saldiriya karistigim icin ama yoklugumu aratmayin hee geldigimde tek tek kontrol edicemKızlar çıkıyorum ben,benim afacan avm diye tutturdu,gelince görüşürüz yine. Öpüyorum, konuyu kapattırmayın,kendinizide banlatmayın he
ama benım sadece dılımde böyle yoksa çok terbıyelıyım bennAman Allahım adrem bunları sen mi diyorsun bu günleridemi görecektim ben
ohh çok şükür bir an adre sandım nasıl korktum anlatamamYoo pardon kuzeni yazmis
İkisinse de kiyafet vardir ama surtunme yoluyla iliskiye girmis de olabilirler yani. Sonucta sperm cok delici bisey djfjfjxjBihtersu kesin o bebeler sürtünme ile olmuştur sırıkla atlıyor onlar biliyorsun
Ah bir yakın olsak kahvenin alasını yaparım sana özel üretim dibek kahvem var hiiii hiç biryerde bulaman benden demesi iyi gezmeler canım benim de kızımın şekeri yükseldi yine biraz hoplatayım şunu da düşsün.Bencede,resmen kokuyor içmediğim zaman burnuma burnuma
kuzeninmiş balım oysaki ben sen sandım beni affedebilecekmisim adrem çok pişmanımama benım sadece dılımde böyle yoksa çok terbıyelıyım benn
yok benım gözum kaynında değil sen de canummmAa fake uye erkeksin sen erkeksin pis sapik bizim gibi namuslu kizlara nasil boyle terbiyesizce konusursun. Adam gibi konular ac yorum yapalim arkadasim. Demekki kayninda gozun var sapikk
Sizin gibileri iyi biliriz biz hep kayninizda gozunuz vardir sizinama benım sadece dılımde böyle yoksa çok terbıyelıyım benn
Donları sökülesice yangın çıkaracaklar başımızaİkisinse de kiyafet vardir ama surtunme yoluyla iliskiye girmis de olabilirler yani. Sonucta sperm cok delici bisey djfjfjxj
Kiz o oyle ulu orta soylenir mi, dur gel soyle tenhaya. Cabuk kimse gormedenyok benım gözum kaynında değil sen de canummm
seyy ben irkeklerden hoslanmıyom evlılıgım de paravan benim ılk kez burda< ıtıraf edıyom yatıp kalkıp kadınlar kulubundeyım kölen olurum efendi patates evını temızlemeye gelıyım mı para da vewrırım kırbacın oluyum mu senınSizin gibileri iyi biliriz biz hep kayninizda gozunuz vardir sizin
Alev alacaklaarrrDonları sökülesice yangın çıkaracaklar başımıza
ama napıım artık dayananmeyooommmmKiz o oyle ulu orta soylenir mi, dur gel soyle tenhaya. Cabuk kimse gormeden
Oo kirbac en sevdigiimm. Boncuk benim olucak vurucam kirbaci vurucam kirbaci. Ah nasil da biliyorrr. Ruh esim misin nesin senn. Asıq oluorm qaliba .s.s.sseyy ben irkeklerden hoslanmıyom evlılıgım de paravan benim ılk kez burda< ıtıraf edıyom yatıp kalkıp kadınlar kulubundeyım kölen olurum efendi patates evını temızlemeye gelıyım mı para da vewrırım kırbacın oluyum mu senın
gözlerim mi bozuldu acaba doğru mu okuduklarımyok benım gözum kaynında değil sen de canummm
sürtunmeden hep bunlarAlev alacaklaarrr
Ay kahkaha ile güldümmm allah ta seni güldürsün.seyy ben irkeklerden hoslanmıyom evlılıgım de paravan benim ılk kez burda< ıtıraf edıyom yatıp kalkıp kadınlar kulubundeyım kölen olurum efendi patates evını temızlemeye gelıyım mı para da vewrırım kırbacın oluyum mu senın