İnadina sohbet inadina makara

Kızlar çıkıyorum ben,benim afacan avm diye tutturdu,gelince görüşürüz yine. Öpüyorum, konuyu kapattırmayın,kendinizide banlatmayın he:KK68:
Optum canimm. Ben ceza alabilirim yakinda. Silahli saldiriya karistigim icin :KK70: :KK70: ama yoklugumu aratmayin hee geldigimde tek tek kontrol edicem :KK70:

Sizin gibileri iyi biliriz biz hep kayninizda gozunuz vardir sizin :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
seyy ben irkeklerden hoslanmıyom evlılıgım de paravan benim ılk kez burda< ıtıraf edıyom yatıp kalkıp kadınlar kulubundeyım :KK53: kölen olurum efendi patates evını temızlemeye gelıyım mı para da vewrırım kırbacın oluyum mu senın :KK70::KK70:

seyy ben irkeklerden hoslanmıyom evlılıgım de paravan benim ılk kez burda< ıtıraf edıyom yatıp kalkıp kadınlar kulubundeyım :KK53: kölen olurum efendi patates evını temızlemeye gelıyım mı para da vewrırım kırbacın oluyum mu senın :KK70::KK70:
Oo kirbac en sevdigiimm. Boncuk benim olucak vurucam kirbaci vurucam kirbaci. Ah nasil da biliyorrr. Ruh esim misin nesin senn. Asıq oluorm qaliba .s.s.s

X