• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnadina sohbet inadina makara

Kızlar çıkıyorum ben,benim afacan avm diye tutturdu,gelince görüşürüz yine. Öpüyorum, konuyu kapattırmayın,kendinizide banlatmayın he:KK68:
Optum canimm. Ben ceza alabilirim yakinda. Silahli saldiriya karistigim icin :D :D ama yoklugumu aratmayin hee geldigimde tek tek kontrol edicem :D

Sizin gibileri iyi biliriz biz hep kayninizda gozunuz vardir sizin :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
seyy ben irkeklerden hoslanmıyom evlılıgım de paravan benim ılk kez burda< ıtıraf edıyom yatıp kalkıp kadınlar kulubundeyım :KK53: kölen olurum efendi patates evını temızlemeye gelıyım mı para da vewrırım kırbacın oluyum mu senın :D:D

seyy ben irkeklerden hoslanmıyom evlılıgım de paravan benim ılk kez burda< ıtıraf edıyom yatıp kalkıp kadınlar kulubundeyım :KK53: kölen olurum efendi patates evını temızlemeye gelıyım mı para da vewrırım kırbacın oluyum mu senın :KK70::KK70:
Oo kirbac en sevdigiimm. Boncuk benim olucak vurucam kirbaci vurucam kirbaci. Ah nasil da biliyorrr. Ruh esim misin nesin senn. Asıq oluorm qaliba .s.s.s

Back
X