• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ın the end =))

ist_nbl

Serseri
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2012
541
480
108
kızlar sonunda nişanı yaptık! ben küçük, sade bi nişan istiyordum. sevgilimle birlikte kendi içinde mutlu insanlar olduğumuz için böyle çok fazla dikkat çekmeyelim, aile arasında temiz güzel bi nişan yapalım istedik. nişanı sevgilimin dayısının pastanesinde yaptık, çok iyi oldu çok da güzel oldu =))

bitane foto atıcam, keşke feysteki gibi gizlilik ayarı yapabilsek de hepsini atabilsem
bitane de olsa siz sevgili dostlarımla paylaşmak benim için önemli..

tam tamına 11 senelik bir aşkın ilk adımı, dilekleriniz için şimdiden çok teşekkürler. :KK54:

Eklentiler

• $NİŞAN 179.jpg
    $NİŞAN 179.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 245
Son düzenleme:
ayy çok hoş olmuşsunuz :nazar: elbisenin sadece bir kısmı görünmesine rağmen çok hoşuma gitti hele ki rengi :16:

biz de tatlıdan yerken gülmekten yiyememiştik.o komik anları aklıma getirdi fotoğrafınız :9:

Rabbim tamamına erdirsin.birbirinizi hep sevin inşallah :nazar:

çok şirin çıkmışsınız tatlı tatlı mutluluklar:16::16:
bu arada albüm yapabilirsiniz özel yaparsanız sadece arkadaş listeniz görür:34:

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, bütün mutlulukları paylaşalım. bütün dilekleriniz hepimiz için olsun. darısı da daha güzelleri de bekarların başına olsun. :16::71::54:

elbiseyi çok içime sinerek aldım. tatilde bronzlaştığım için ten rengimi çok güzel ortaya çıkardı. :69:

burda elbise daha belli. kayınvalidem ve sevgilimleyiz. :ssz:

$NİŞAN 189.jpg

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, bütün mutlulukları paylaşalım. bütün dilekleriniz hepimiz için olsun. darısı da daha güzelleri de bekarların başına olsun. :16::71::54:

elbiseyi çok içime sinerek aldım. tatilde bronzlaştığım için ten rengimi çok güzel ortaya çıkardı. :69:

burda elbise daha belli. kayınvalidem ve sevgilimleyiz. :ssz:

Eki Görüntüle 806010
Gerçekten çok güzel bir elbise :nazar:

Tebrik ederim , mutluluğunuz daim olur inşallah . Nasıl beklediniz 11 sene gerçekten çok zor oluyo beklemek insan çok özeniyo evlenenlere vs.. vs.. yani şahsen bzim de 2 seneyi geçti beklemek şimdiden zorlaştı gerçekten nasıl dayandınız merak ederek soruyorum . Gerçi arada engeller olunca beklemek zorunlu oluyo ( okuldur iştir askerliktir ...)

Tebrik ederim , mutluluğunuz daim olur inşallah . Nasıl beklediniz 11 sene gerçekten çok zor oluyo beklemek insan çok özeniyo evlenenlere vs.. vs.. yani şahsen bzim de 2 seneyi geçti beklemek şimdiden zorlaştı gerçekten nasıl dayandınız merak ederek soruyorum . Gerçi arada engeller olunca beklemek zorunlu oluyo ( okuldur iştir askerliktir ...)

canım teşekkür ederim, amin amin amin! =))

11 sene di mi? 2-3 bile zorken 11 koca sene..

ben sevgilimin ilk aşkıyım, taa lisede görür görmez bana sevdalandı kendisi. ama biz herşeyden önce arkadaş, dost olduk. benim ailem çok sıkı, e üniversite hedefim var. çıkmadık ama hiç de ayrılmadık. lise bitti ben istanbula gittim, o kıbrısa. dostluk var ya herşeyden önce ve onun aşkı, benim o zamanlardaki sıcak sevgim.. yani anlayacağın 11 senenin 6 senesi arkadaştık 5 sene çıktık ama 11 sene sevdik..

okullar bitti ben ünide kaldım o öğretmen oldu. sabrettik, güvendik, paylaştık ama herşeyden önce inandık. herşey güzel olsun istedik ve sonunda bir araya gelebildik =))

çektiğimiz zorlukların değeceğini biliyorduk, o yüzden mutluyuz. tam zamanı kavuşmanın artık dedik. darısı bütün sevgililerin başına =))

önce o geçen 11 seneye maşallah diyorum:nazar: sonrada size:nazar:

Rabbim o sabrı hepimize versin inşallah..
Düğün yakındır umarım,daha fazla beklemeyin ama ya,üzüldüm gerekten:31:

Elbisenede bayıldım tatlım,rengi fln çok hoşuma gitti:16:
İnşallah sağlıkla,hoşlukla kavuşursunuz canım:nazar::16:

Allah tamamına erdirsin mutluulklar dilerim :))

Koskoca o güzel 11 seneye maşallah gerçekten gerçek sevgi ve aşkmış ki bu kadar uzun ömürlü sürmüş ve nişan gibi evliliğe giden bir adımla bu güzel ilişkiyi taçlandırmışsınız gerçekten maşallah :nazar:
Elbisene,rengine özellikle bayıldım sana da çok yakışmış.
Allah mutluluğunuzu daim eylesin tamamına erdirsin inşallah :16:

Back