- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.392
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Ya en çok neye üzülüyorum biliyor musun, topladığım yardım paralarına
Konu hayvan olunca insanlar yardım etmemek için çırpınıyor, bir sürü bahaneleri var, insana veririm hayvana vermem diyen var... 1 lira kampanyası yaptım iş yerinde, herkes ayda 1 lira versin dedim, 1 lira için mücadele ettim ya, o kadar zor toplanıyor ki, sonra yana yakıla benden yardım isteyen birine teslim ettim parayı, aynı akşam onları gittiği veterinerde işim vardı, hem de hayvanı göreyim dedim gitmişken. Güldü veteriner, alemdedir o sizin yardım parasıyla, tedavi gören hayvan falan yok dedi, yıkıldım yaa
Evet bilgece aynen devam. Ailenin istegi maddi yardimdan çok sigortanin karsilamasi. Çünkü maddi yardimla nereye kadar gidebilir. En kesin çözümü sigorta... Devlet bunun için var ve bunu hatirlatmak lazım devlet büyüklerine.
Torba yasalarla birçok kanser ilacı ve bu tip özel medikal yardımcılar ödenek dışı kaldı. Hatta MPS hastası bir çocuk zeka seviyesi düşük olduğu için ilaç ödeneği kesildi. Mahkeme daha sonra lehinde karar verdi ama çocuk hayatını kaybetti. onun için de kampanya düzenlenmişti fakat sesi duyulmadı. http://www.haberturk.com/saglik/hab...n-beytullah-ilacsiz-kalinca-hayatini-kaybettiBu devlet o kadar vergi su bu aliyor, nasil olur da vatandasini boyle magdur edebilir.
Devlete pahali mi gelir sanki? Bir vekilin sakiz parasidir o... cok sinirlendim ya
Torba yasalarla birçok kanser ilacı ve bu tip özel medikal yardımcılar ödenek dışı kaldı. Hatta MPS hastası bir çocuk zeka seviyesi düşük olduğu için ilaç ödeneği kesildi. Mahkeme daha sonra lehinde karar verdi ama çocuk hayatını kaybetti. onun için de kampanya düzenlenmişti fakat sesi duyulmadı. http://www.haberturk.com/saglik/hab...n-beytullah-ilacsiz-kalinca-hayatini-kaybetti
Torba yasalarla birçok kanser ilacı ve bu tip özel medikal yardımcılar ödenek dışı kaldı. Hatta MPS hastası bir çocuk zeka seviyesi düşük olduğu için ilaç ödeneği kesildi. Mahkeme daha sonra lehinde karar verdi ama çocuk hayatını kaybetti. onun için de kampanya düzenlenmişti fakat sesi duyulmadı. http://www.haberturk.com/saglik/hab...n-beytullah-ilacsiz-kalinca-hayatini-kaybetti
O dönem çok uğraşıldı lakin kör sağır olmak isteyene bir şey anlatamıyorsunuz. bakanlığın savunması korkunçtu. "yaşasa da topluma faydalı birey olamaz, zeka seviyesi çok düşük" dediler. Ah o anneye sorsaydı oğlunu bir de.Ah yavrum benim. Bir nevi biz öldürdük bu çocuğu sesini duymayarak aslında. Çok ama cçok üzüldüm
Kampanya başlatmalarının sebebi sigortanın bu bezleri karşılaması içinmiş. Aileye yardım için ayrıca tel vermişler fakat ailenin yardıma ihtiyacının olup olmadığı henüz net değil.
Bu devirde kimseye güvenmicen. Internette mi yapildi kampanya?Ya en çok neye üzülüyorum biliyor musun, topladığım yardım paralarına
Konu hayvan olunca insanlar yardım etmemek için çırpınıyor, bir sürü bahaneleri var, insana veririm hayvana vermem diyen var... 1 lira kampanyası yaptım iş yerinde, herkes ayda 1 lira versin dedim, 1 lira için mücadele ettim ya, o kadar zor toplanıyor ki, sonra yana yakıla benden yardım isteyen birine teslim ettim parayı, aynı akşam onları gittiği veterinerde işim vardı, hem de hayvanı göreyim dedim gitmişken. Güldü veteriner, alemdedir o sizin yardım parasıyla, tedavi gören hayvan falan yok dedi, yıkıldım yaa
Bende mahalle kodu mudur nedir onu sordular. Yasadigim ülke falan.Bi tek senden mi istiyorlar adres leyn, ben isim soyisim yazdım bir tek
O dönem çok uğraşıldı lakin kör sağır olmak isteyene bir şey anlatamıyorsunuz. bakanlığın savunması korkunçtu. "yaşasa da topluma faydalı birey olamaz, zeka seviyesi çok düşük" dediler. Ah o anneye sorsaydı oğlunu bir de.
Hiç sen sallama atma imza, kötülükler sezdimBende mahalle kodu mudur nedir onu sordular. Yasadigim ülke falan.
Bende mahalle kodu mudur nedir onu sordular. Yasadigim ülke falan.
O dönem çok uğraşıldı lakin kör sağır olmak isteyene bir şey anlatamıyorsunuz. bakanlığın savunması korkunçtu. "yaşasa da topluma faydalı birey olamaz, zeka seviyesi çok düşük" dediler. Ah o anneye sorsaydı oğlunu bir de.
Bilmiyorum ki. O yüzden güvenmiyorum zaten bu tür kampanyalara. Cok tuhaf geldi bana. Utanmasalar posta kodu tel sorcaklar.Yaşadığın ülke il ve isim soyisim yazman gerekiyor. Mahalle kodu nerden çıktı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?