- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.181
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Imzaladım Allah yardımcıları olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz posta koduyla mahalle kodu ayni sey mi? Salakca bi soru ama merak ettimHiç sen sallama atma imza, kötülükler sezdim
Bilmiyorum ki. O yüzden güvenmiyorum zaten bu tür kampanyalara. Cok tuhaf geldi bana. Utanmasalar posta kodu tel sorcaklar.
gerçek mi bu ? biz hasta olan köpeğimizi günlerce kollarımızda taşıdık, ağzına şırıngayla besledik, artık dışarı çıkamıyordu yatağa pisledi temizledik, evlat yahu yazıktır, anne o kadın, baba o adam, sağlıklı on çocuğa değişirler mi acaba saçının telini.O dönem çok uğraşıldı lakin kör sağır olmak isteyene bir şey anlatamıyorsunuz. bakanlığın savunması korkunçtu. "yaşasa da topluma faydalı birey olamaz, zeka seviyesi çok düşük" dediler. Ah o anneye sorsaydı oğlunu bir de.
İmzaladım ben de. Verilen linkteki bazı yorumları okudum, bunun yalan olduğu söylenmiş. İmza kampanyasından nasıl bir amaçları olabilir ki ? Acaba verilen telefonları arayanları mı dolandırmak amaçları? Off iyice paranoyak oldum..
Bilemiyorum kiAma ayni imza sayfasi benden bunları istemedi.
eğer change.org'a ilk defa imza atıyorsanız bilgilerinizi ister, endişelenmeyinBilemiyorum ki
Kiz posta koduyla mahalle kodu ayni sey mi? Salakca bi soru ama merak ettim
İmzaladim. Allah acil sifa versin kiyamam ya kucucuk daha ((Sevgili arkadasim M minnakkelebekim in Siyasette paylaştığı bu konuyu sanirim kimse gormedi.
Icim ciz etti. Lutfen imzalayin arkadaslar. Lutfen.
Allahim sifa versin...
https://www.change.org/p/t-c-sağlık...ponsive&utm_term=mob-xs-share_petition-no_msg
https://m.facebook.com/suleymanozi/posts/10153132892902871
Hasta adı:Muhammet Ali Kızgın
Baba adı:İrfan Kızgın
Cep: 0539 607 14 87
Anne adı: Gülşah Kızgın
Cep: 0539 229 67 69
MEPİLEX EM adlı yara bezini Sağlık Bakanlığı 2 ay sigortadan karşılamış ama artık karşılamıyor. Bu bez olmadığında çocugun yaraları kıyafetine yapışıyor daha çok acı veriyor. Ayrıca bu bezle sarılmadıgı takdirde el ve ayaklarda erime oluşuyor, ayak ve eller yok oluyor. Sigorta karşılarsa bu ürün yurt dısından getirtiliyor. Pahalı bir ürün. Sigortanın yeniden bu hastalar için bu ürünü karşılamasını sağlamak adına medyanın dikkatini bu konuya çekmek istiyoruz.Arkadaşlar;Dileyen anne ve babayı arayarak yardım etmek isteyebilir, dileyen bu mesajı paylaşarak yardım kapılarının açılmasına vesile olabilir.Ben bu konuyu bazı internet sitelerinde ve gazetelerde haber yaptıracağım. Sizlerden de olayın sosyal medyada yayılması için destek bekliyorum.Haydi! Bismillah ya Allah diyerek işe başlayalım...
@Bilgece teşekkürler ben bunu kaçırmışım , çok üzüldüm ... İnşallah güzel şeylere vesile olur bu kampanya.
Bugun de haberlerde SGK nın fizik tedaviye kısıtlama getirdiğini izledim. Özellikle serebral palsy(beyin felci) ve MS hastaları için içim cız etti. Devlet işlevsiz gördüğünü gözden çıkarıp masraf görüyor, o hasta anne-baba evladı değil mi?
Bilmiyorum ki canım valla hiç yazmadım posta kodumuKiz posta koduyla mahalle kodu ayni sey mi? Salakca bi soru ama merak ettim
@Bilgece teşekkürler ben bunu kaçırmışım , çok üzüldüm ... İnşallah güzel şeylere vesile olur bu kampanya.
Bugun de haberlerde SGK nın fizik tedaviye kısıtlama getirdiğini izledim. Özellikle serebral palsy(beyin felci) ve MS hastaları için içim cız etti. Devlet işlevsiz gördüğünü gözden çıkarıp masraf görüyor, o hasta anne-baba evladı değil mi?
Ne yazık ki gerçek.gerçek mi bu ? biz hasta olan köpeğimizi günlerce kollarımızda taşıdık, ağzına şırıngayla besledik, artık dışarı çıkamıyordu yatağa pisledi temizledik, evlat yahu yazıktır, anne o kadın, baba o adam, sağlıklı on çocuğa değişirler mi acaba saçının telini.
Neeey? Inanmiyorum ya. Zavalli teyzem ne yapacak simdi. Allah bunlari bildigi gibi yapsin. Insanlari ölüme terk ediyorlar..
Benim sayfam almanca oldugu icin ceviri yaptim. Samsun yazan yerde posta kodu yaziyo bende.