Imzalar mısınız?

Su an cok sasirdim gercekten. Olabilir mi bir aldatmaca? Nasil ogrenecegiz. Ya eger boyle bir şey varsa artik pes derim pes. Hastaligin aldatmacasi mi olurmus. Yaziklar olsun gercekten...

O yorumu ben de gördüm ama sanki adam resimlere göre fikir yürütmüş gibi geldi. Umarım kandirilmiyoruzdur. Şimdi başka birinin daha yorumunu gördüm onunla baglantiya geçeceğim.

2 gundur etkinlik change de.1kusur kisi imzalamis ve olay direkt saglik bakanligi muhatap.Olabilir mi boyle bir durum ki?

Su an cok sasirdim gercekten. Olabilir mi bir aldatmaca? Nasil ogrenecegiz. Ya eger boyle bir şey varsa artik pes derim pes. Hastaligin aldatmacasi mi olurmus. Yaziklar olsun gercekten...

O yorumu ben de gördüm ama sanki adam resimlere göre fikir yürütmüş gibi geldi. Umarım kandirilmiyoruzdur. Şimdi başka birinin daha yorumunu gördüm onunla baglantiya geçeceğim.

ATTRAENTE ablanin demesine göre dogru da olmayabilirmis. Of ya bilemiyorum ki simdi.
Ya insallah dogru da degildir hani bi bebek hasta olmasin. Ama yalan soyleyip insanlarin duygulariyla oynamak da neyin nesi ya..
Ne biliyim ya. Dalaveracı insanlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olan insanlara bile yardım etmekten korkar olduk.

Haber ver bize canim..

2 gundur etkinlik change de.1kusur kisi imzalamis ve olay direkt saglik bakanligi muhatap.Olabilir mi boyle bir durum ki?

Ya bence de olabilir mi ki? Sonucta ciddi adinlar atiliyor..

Kızlar ne oldu ya doğru değilmiymiş
daha belli degil..

Ben bu hastayı dün başka bi sitede görmüştüm çok üzülmüştüm imza kampanyasını açtıklarını hiç bilmiyordum.Canım benim ya Allah acil şifa versin inşallah.

Ne biliyim ya. Dalaveracı insanlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olan insanlara bile yardım etmekten korkar olduk.

O da dogru ama bence gercek çünkü çocuğun fotolari var ne bileyim. Gonlum gercek olmasin photoshopla yapilmis olsun diyor. Çünkü cok aci. Bir yandan da dolandirmislar mi diye uzuluyorum.
Ama daha belli degil. Bakalim yarin bir aileyi arayalim..

Acikcasi ben internette yapilan kampanyalara pek güvenemiyorum. Ad, soyad adres, imza. Ne bilim garip geldi ve icimden imzalamakta gelmedi.

Kızlar gerçekten hasta bir çocuk var fakat bu yardım işi ailenin haberi olmadan başlatılmış sanırım. Umarım başkaları faydalanmaya çalışmıyordur durumdan.

Ama saglik bakanligini muhatap almislar. Bakanligi katmazlardi bence boyle bir sey olsa. Ailenin facebook adreslerine falan ulasamaz misiniz? Benim oyle hesaplarim yok..

Cidden mi? Bu hayatta en tehlikeli yaratik insan gercekten..

Ooooo veterinerlerle ortak çalışanlar bile var
Pet shoptan adıma mama alanlar
Tedavi parasıdiye yalvar yakar peşimde dolaşıp, parayı bulunca akşam içmeye giden var
Barınağa gönderdiğim yardımları iç edenler var
Neler neler......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…