- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Imza kampanyasini üye olup baslata biliyorsunuz, gercekci olsun diye yapmis olabilirler, bide öyle yardim eden insanlar var onlari inandirmak icin olabilir... Imzalari kullanmazlar bizde bilemeyiz imzalayan olarak... Evet insallah cocuk hasta degildir ama busekilde insanlari kullaniyorsalar yaziklar olsun...Haber ver bize canim..
Ya bence de olabilir mi ki? Sonucta ciddi adinlar atiliyor..
daha belli degil..
Haberlere konu olmuşlardı zaten 1-2 ay önce
Ooooo veterinerlerle ortak çalışanlar bile var
Pet shoptan adıma mama alanlar
Tedavi parası yalvar yakar peşimde dolaşıp, parayı bulunca akşam içmeye giden var
Barınağa gönderdiğim yardımları iç edenler var
Neler neler......
Imza kampanyasini üye olup baslata biliyorsunuz, gercekci olsun diye yapmis olabilirler, bide öyle yardim eden insanlar var onlari inandirmak icin olabilir... Imzalari kullanmazlar bizde bilemeyiz imzalayan olarak... Evet insallah cocuk hasta degildir ama busekilde insanlari kullaniyorsalar yaziklar olsun...
Var oglu var. Isanlarin iyi niyetlerini suistimal edenler utansin. Baska seylerde yazasim varda neyse.Ooooo veterinerlerle ortak çalışanlar bile var
Tedavi parası yalvar yakar peşimde dolaşıp, parayı bulunca akşam içmeye giden var
Neler neler......
Bi tek senden mi istiyorlar adres leyn, ben isim soyisim yazdım bir tekAcikcasi ben internette yapilan kampanyalara pek güvenemiyorum. Ad, soyad adres, imza. Ne bilim garip geldi ve icimden imzalamakta gelmedi.
Evet arkadaşlar sayfada sordum emin olan biri cevap versin kandirilma durumu var mi ben dünden beri bu haberi paylasiyorum her yerde yazdim ve gelen cevabi yapistiriyorum buraya:
"Biz bugun kendileriyle gorustu".Herhangi bir yalan durumu yok.Ziyarete bile davet etti.Sikinti sgk nin karsilamiyor olmasi.bi bezler pahali malesef ve kullanilmasi gerekiyor.Yardimdan cok kalici cozum gerekiyor."
Çocuğu gördüm, bakanlık daha önce bu bezleri karşılıyorken son birkaç aydır çıkan yasayla ödeme dışı bırakmış. Hatta yanlış hatırlamıyorsam aile bir çocuklarını da kaybetmişti. Bezleri yıkayıp tekrar kullanmak zorunda kalıyorlar. Her pansuman müthiş acılı geçiyor.Oyle mi? O zaman gercek bu haber.
Peki nasil sesleri duyulmadi acaba. Burda da insanlar gormemis hic. Haberlerde cocugu gordunuz mu? Hastaligin adi neymis?
Ooooo veterinerlerle ortak çalışanlar bile var
Tedavi parasıdiye yalvar yakar peşimde dolaşıp, parayı bulunca akşam içmeye giden var
Neler neler......
Çocuğu gördüm, bakanlık daha önce bu bezleri karşılıyorken son birkaç aydır çıkan yasayla ödeme dışı bırakmış. Hatta yanlış hatırlamıyorsam aile bir çocuklarını da kaybetmişti. Bezleri yıkayıp tekrar kullanmak zorunda kalıyorlar. Her pansuman müthiş acılı geçiyor.
Var oglu var. Isanlarin iyi niyetlerini suistimal edenler utansin. Baska seylerde yazasim varda neyse.
Özel bezler, çok pahalı.Inanamiyorum ya
Cok pis hakaret edicem simdi. Nasil bir yasaymis ki karsilamaktan vazgecmisler. Allahin cezalari ya.
Onlar yuzunden bu bebek nasil aci cekiyor.
Neden karsilamama karari almislar peki?
Ahh ya. O zaman ne kadar imza o kadar iyi. Lutfen herkese ulastiralim
Herkes imzalasin.lutfen.lutfen.
Özel bezler, çok pahalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?