Imzalar mısınız?

Bu devirde kimseye güvenmicen. Internette mi yapildi kampanya?

Yok canım ya, ben iş çevremde yaptım, kanserli bir köpek için topladım, daha doğrusu ortada köpek yokmuş, adam uyutturmuş kanserli köpeğini, hayvanın hayattayken çektiği resimleri, videoları ile yardım istiyormuş hayvan severlerden. Ben ne bileyim bana da tanıdık vasıtası ile ulaştılar. Zaten dernekler, internet siteleri vs.. yerlere hiç bulaşmıyorum. Ben hep kendi imkanlarımla yaptım şimdiye dek, zamanında derneklerden falan aldık ağzımızın payını. Çevremde bilir beni insanlar, öyle tedaviye ihtiyacı olan, sahibinin gücü yetmeyen hayvanları yönlendirirler bana, böyle bir adama çattım işte saflığıma geldi, öyle üzülmüştüm ki, cebimden verdiğim parayı saymıyorum bile ama 1 lira 1 lira 800 TL toplamıştım ona çok üzüldüm, bir hafta dilencilik yaptım resmen

İmzaladım ben de arkadaşım, Allah şifasını versin Yarabbim..

Bende imzami attim arkadaslarimida yonlendirdim..
allah acil sifalar versin insallah...

Kampanyamız sonuçlandı

Mahmut Gölalan
Eskisehir, Türkiye
23 Şub 2015 — Muhammed Ali Kızgın isimli hasta küçük kardeşimiz için Sağlık bakanlığı devreye girdi artık ihtiyaçları bakanlık tarafından karşılanacak.Allah c.c. imza atan ve kampanyaya destek olanlardan,nakdi yardım yapanlardan razı olsun.Rabbim tüm şifa arayanlara yardım etsin. Selametle..

Bana da geldi haberi. e-mail yollanmış. Olumlu sonuçlanmış. Allah tez vakitte şifasını versin inşallah.
Bilgece senin vesilenle ben de kendi arkadaşlarıma mesaj atmıştım. Çok şükür sağlık bakanlığı bir yanlıştan döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…