Imzalar mısınız?

Haber ver bize canim..

Ya bence de olabilir mi ki? Sonucta ciddi adinlar atiliyor..

daha belli degil..
Imza kampanyasini üye olup baslata biliyorsunuz, gercekci olsun diye yapmis olabilirler, bide öyle yardim eden insanlar var onlari inandirmak icin olabilir... Imzalari kullanmazlar bizde bilemeyiz imzalayan olarak... Evet insallah cocuk hasta degildir ama busekilde insanlari kullaniyorsalar yaziklar olsun...:KK14:

Evet arkadaşlar sayfada sordum emin olan biri cevap versin kandirilma durumu var mi ben dünden beri bu haberi paylasiyorum her yerde yazdim ve gelen cevabi yapistiriyorum buraya:

"Biz bugun kendileriyle gorustu".Herhangi bir yalan durumu yok.Ziyarete bile davet etti.Sikinti sgk nin karsilamiyor olmasi.bi bezler pahali malesef ve kullanilmasi gerekiyor.Yardimdan cok kalici cozum gerekiyor."

Ooooo veterinerlerle ortak çalışanlar bile var
Pet shoptan adıma mama alanlar
Tedavi parası yalvar yakar peşimde dolaşıp, parayı bulunca akşam içmeye giden var
Barınağa gönderdiğim yardımları iç edenler var
Neler neler......

Anaaam yuh ya rezil herifler. .
Imza kampanyasini üye olup baslata biliyorsunuz, gercekci olsun diye yapmis olabilirler, bide öyle yardim eden insanlar var onlari inandirmak icin olabilir... Imzalari kullanmazlar bizde bilemeyiz imzalayan olarak... Evet insallah cocuk hasta degildir ama busekilde insanlari kullaniyorsalar yaziklar olsun...:KK14:

1 2 ay once haberlere cikmis. Yukarda dea soyledi.. demekki gercek..

Tedavi parası yalvar yakar peşimde dolaşıp, parayı bulunca akşam içmeye giden var
Neler neler......
Var oglu var. Isanlarin iyi niyetlerini suistimal edenler utansin. Baska seylerde yazasim varda neyse.

Evet arkadaşlar sayfada sordum emin olan biri cevap versin kandirilma durumu var mi ben dünden beri bu haberi paylasiyorum her yerde yazdim ve gelen cevabi yapistiriyorum buraya:

"Biz bugun kendileriyle gorustu".Herhangi bir yalan durumu yok.Ziyarete bile davet etti.Sikinti sgk nin karsilamiyor olmasi.bi bezler pahali malesef ve kullanilmasi gerekiyor.Yardimdan cok kalici cozum gerekiyor."

Ahh ya. O zaman ne kadar imza o kadar iyi. Lutfen herkese ulastiralim
Herkes imzalasin.lutfen.lutfen.

Bende imzaladım. Bu haberi görmüştüm' çok zor gerçektende, Allah şifasını versin inşallah Allah ailesine bağışlasın..

Oyle mi? O zaman gercek bu haber.
Peki nasil sesleri duyulmadi acaba. Burda da insanlar gormemis hic. Haberlerde cocugu gordunuz mu? Hastaligin adi neymis?
Çocuğu gördüm, bakanlık daha önce bu bezleri karşılıyorken son birkaç aydır çıkan yasayla ödeme dışı bırakmış. Hatta yanlış hatırlamıyorsam aile bir çocuklarını da kaybetmişti. Bezleri yıkayıp tekrar kullanmak zorunda kalıyorlar. Her pansuman müthiş acılı geçiyor.

Tedavi parasıdiye yalvar yakar peşimde dolaşıp, parayı bulunca akşam içmeye giden var
Neler neler......

Nasil ya?Pet sitelerinden barinaga gonderdiklerimiz noluyor? Eger oyleyse cok sinirlerim bozuldu su anda.

Çocuğu gördüm, bakanlık daha önce bu bezleri karşılıyorken son birkaç aydır çıkan yasayla ödeme dışı bırakmış. Hatta yanlış hatırlamıyorsam aile bir çocuklarını da kaybetmişti. Bezleri yıkayıp tekrar kullanmak zorunda kalıyorlar. Her pansuman müthiş acılı geçiyor.

Inanamiyorum ya :KK42::KK42:
Cok pis hakaret edicem simdi. Nasil bir yasaymis ki karsilamaktan vazgecmisler. Allahin cezalari ya.
Onlar yuzunden bu bebek nasil aci cekiyor.
Neden karsilamama karari almislar peki?

Kızlar bende gördüm haberlerde bunu ya şimdi hatırladım
Devletin karşılamadığını
Yanlış hatırlamıyorsam hergün 500 tl mi ne masraf oluyormuş haftada da olabilir hatta çok üzülmüştüm

Var oglu var. Isanlarin iyi niyetlerini suistimal edenler utansin. Baska seylerde yazasim varda neyse.

Ya en çok neye üzülüyorum biliyor musun, topladığım yardım paralarına
Konu hayvan olunca insanlar yardım etmemek için çırpınıyor, bir sürü bahaneleri var, insana veririm hayvana vermem diyen var... 1 lira kampanyası yaptım iş yerinde, herkes ayda 1 lira versin dedim, 1 lira için mücadele ettim ya, o kadar zor toplanıyor ki, sonra yana yakıla benden yardım isteyen birine teslim ettim parayı, aynı akşam onları gittiği veterinerde işim vardı, hem de hayvanı göreyim dedim gitmişken. Güldü veteriner, alemdedir o sizin yardım parasıyla, tedavi gören hayvan falan yok dedi, yıkıldım yaa

Ahh ya. O zaman ne kadar imza o kadar iyi. Lutfen herkese ulastiralim
Herkes imzalasin.lutfen.lutfen.

Evet bilgece aynen devam. Ailenin istegi maddi yardimdan çok sigortanin karsilamasi. Çünkü maddi yardimla nereye kadar gidebilir. En kesin çözümü sigorta... Devlet bunun için var ve bunu hatirlatmak lazım devlet büyüklerine.

X