- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
Attım canım sürekli bakıp durmamak için . Atmadığım zaman deli gibi teste bakıp duruyorumFotoğrafı paylasirmisin
Bulabilirsem atıyım sana da linkiBen bilmiyordum canım . Yerleşme o kadar uzun sürebiliyor muymuş .
YERLEŞME KANAMASI KAÇ GÜN SÜRER?Ben bilmiyordum canım . Yerleşme o kadar uzun sürebiliyor muymuş .
Fotoğraf gonderebilirmisin testinAttım canım sürekli bakıp durmamak için . Atmadığım zaman deli gibi teste bakıp duruyorum
Testi çöpe attım canım .Fotoğraf gonderebilirmisin testin
Anladım canım... 2 gun daha bekle bakalım.. Ay çok heyecanlı ya.. Yerinde olsam sabah gene denerim ama beklemek çok zor gerçekten..Testi çöpe attım canım .
20 testten 5 tane kaldı canımAnladım canım... 2 gun daha bekle bakalım.. Ay çok heyecanlı ya.. Yerinde olsam sabah gene denerim ama beklemek çok zor gerçekten..
Vallah aynı ben20 testten 5 tane kaldı canım6 günde 15 test yapmışım günde 2 taneye tekabül ediyor yaklaşık
Evet canım. 4 yıl olacak evleneli ama nasip değilmiş demekki olmadı hala. Olursa ilk çocuk olacak . Mart ayında rahim filmi çekildim aşılama olacaktı o ay ama virüs sebebiyle doktor baya ileri bi tarihe ertelediVallah aynı bengecen Ay aynısını yapmıştım bende hahaha çok güldüm.. Neolacak bu halamizzz. İlk çocuk için mi deniyorsunuzz?
Cok üzgünüm.. Inşallah rabbim tez zamanda nasip eder canım. Dualarım seninle ve eşinle.. Çok zor sürec ama hepimiz basariycagiz. Hep pozitif düşünmeye çalış. Peki 4 sene içerisinde hiç böyle kanaman olmusmuyduEvet canım. 4 yıl olacak evleneli ama nasip değilmiş demekki olmadı hala. Olursa ilk çocuk olacak . Mart ayında rahim filmi çekildim aşılama olacaktı o ay ama virüs sebebiyle doktor baya ileri bi tarihe erteledi
İnşallah canım çok sağol . Leke tarzında olmuştu 3 4 kez ama adet tarihinden önce hiç olmamıştı .beni düşündüren de bu . 7 gün vardı adetime daha üstelik 1 gün geldi bitti . Daha önce 3 4 gün olurdu leke dahi gelse . Sen kaç yıldır istiyorsun canım . Senin de ilk gebelik olacak İnşallah galibaCok üzgünüm.. Inşallah rabbim tez zamanda nasip eder canım. Dualarım seninle ve eşinle.. Çok zor sürec ama hepimiz basariycagiz. Hep pozitif düşünmeye çalış. Peki 4 sene içerisinde hiç böyle kanaman olmusmuydu
Biz 8 aydır deniyoruz eşimle ilk için canım. İnşallah bu fark senin için olumlu sonuçlanır canım gerçekten senin için dua ediyorum. Yanındayım nezaman konuşup paylaşmak istersen. Bu süreç biz bayanlar için gerçekten zor ve birbirimize yorumlar yapıp tiyolar verebiliriz destek amaçlı. Bu çok güzel bir olay.. Yanlız değilsin. Rabbim eminim en hayırlı zamanda hepimize nasıl edicek tir.İnşallah canım çok sağol . Leke tarzında olmuştu 3 4 kez ama adet tarihinden önce hiç olmamıştı .beni düşündüren de bu . 7 gün vardı adetime daha üstelik 1 gün geldi bitti . Daha önce 3 4 gün olurdu leke dahi gelse . Sen kaç yıldır istiyorsun canım . Senin de ilk gebelik olacak İnşallah galiba
Allah razı olsun canım benim . Çok sağol . Rabbim en kısa zamanda inşallah hepimize hayırlı evlatlar verir . Gerçekten zor bi süreç .Biz 8 aydır deniyoruz eşimle ilk için canım. İnşallah bu fark senin için olumlu sonuçlanır canım gerçekten senin için dua ediyorum. Yanındayım nezaman konuşup paylaşmak istersen. Bu süreç biz bayanlar için gerçekten zor ve birbirimize yorumlar yapıp tiyolar verebiliriz destek amaçlı. Bu çok güzel bir olay.. Yanlız değilsin. Rabbim eminim en hayırlı zamanda hepimize nasıl edicek tir.
Amin inşallah kuzumAllah razı olsun canım benim . Çok sağol . Rabbim en kısa zamanda inşallah hepimize hayırlı evlatlar verir . Gerçekten zor bi süreç .
Canım şimdi yine yaptım ilk 5 dakka aşırı silik di durdukça fotoğrafta görünür hale geldiAmin inşallah kuzum❤
Tebrikkkk ederimmmmmm... Görüyorum cizgiyiiiiii aman allahim çok sevindim eşime çak beşlik dedim o derece yaniCanım şimdi yine yaptım ilk 5 dakka aşırı silik di durdukça fotoğrafta görünür hale geldi
Yaaa bence yine yanlış bu test . Geçen ay ki testimi attım nasıl pozitif di . Allah razı olsun canım . Gerçekten . Bençok negatifm ama . Yani kanama biteli 5 gün oluyor neden bu kadarcık silik çıkıyor ki . Kafamda deli sorularTebrikkkk ederimmmmmm... Görüyorum cizgiyiiiiii aman allahim çok sevindim eşime çak beşlik dedim o derece yaniinsallahhh doğrudur... Varmi bitane daha test yapıp eğer onda da silik çıkarsa kesin var demekki
Geç yerleşme olmuş olabilir canım negatif düşünme.. Varmi başka testin?Yaaa bence yine yanlış bu test . Geçen ay ki testimi attım nasıl pozitif di . Allah razı olsun canım . Gerçekten . Bençok negatifm ama . Yani kanama biteli 5 gün oluyor neden bu kadarcık silik çıkıyor ki . Kafamda deli sorular
Son 2 . Ama çişim yok.Geç yerleşme olmuş olabilir canım negatif düşünme.. Varmi başka testin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?