- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
Aynen öyle canım . GüvenilmiyorObaa şaka gibi ya... Gecen ay bende de olmuştu ama hemen çıktı gene gebelik yoktu... Testler artık güvenilmez olmuş yemin ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle canım . GüvenilmiyorObaa şaka gibi ya... Gecen ay bende de olmuştu ama hemen çıktı gene gebelik yoktu... Testler artık güvenilmez olmuş yemin ederim
MaleseffAynen öyle canım . Güvenilmiyor
Böyle anında kıpkırmızı çift çizgiyi görürsek anca öyle sevinelim canımBu geçen ayinki ikisi hemen çıktı ama yoktu
Benimkiler hemen çıkmıştı kan testi yaptırdım ama negatif Di... Ben artık neye inanacağımi şaşırdım... Umitleniyoruz sonra koca bir hayal kirikligiBöyle anında kıpkırmızı çift çizgiyi görürsek anca öyle sevinelim canım
Galiba başka şeyler düşünmemiz lazım. Kafamızın rahat olması lazımBenimkiler hemen çıkmıştı kan testi yaptırdım ama negatif Di... Ben artık neye inanacağımi şaşırdım... Umitleniyoruz sonra koca bir hayal kirikligi
Eskiden böyle ikinci çizgiler çıkmazdı son zamanlarda neredeyse her test yaniltiyorYok bacım ben anında çift çizgiyi görmeden inanmam artık geçen ay bende de 1 saat sonra böyle çizgi çıktı ama gebelik yoktu
Evet haklısın 3 yıldır yapıyorum bu sene ki kadar pozitif vermedi testler .Eskiden böyle ikinci çizgiler çıkmazdı son zamanlarda neredeyse her test yaniltiyor
KatılıyorumEvet haklısın 3 yıldır yapıyorum bu sene ki kadar pozitif vermedi testler .
Testin adı days comfort mu canım . Eğer oysa onda da çok pozitif çizgiler çıkıyor.Kızlar size bisey sormak istiyorum lütfen yorumlarınızı merak ediyorum. Cuma Sabah erken test yapmıştım ve hafif bir gölge olduğunu görmüştüm ama güvenmedim çünkü annem göremedi.. Dün sabahta normal test yaptim ve fotoğrafı sizinle paylaştım dün hafif gözüküyor gibi duruyor.. Bugün cuma günü yaptığım erken testi çantamdan çıkarttım ve o gördüğüm golde daha net gözüküyor.. Sizce o hafif gördüğüm çizgi kuruyunca daha belirgin olmuş olabilirmiş ve ertesi gün sabah yaptığım testin tuaf çıkması daha erken olduğu için olabilir mi? Daha önce aynı durumu yasayipta gerçekten positif olan varmi. Erken gebelik teste asla ikinci çizgi görmedim çünkü..
Mor paketi vardı hatırlayamadım şimdi kutusu yok çünkü. 20tl diTestin adı days comfort mu canım . Eğer oysa onda da çok pozitif çizgiler çıkıyor.
Benim dediğim test bu canımMor paketi vardı hatırlayamadım şimdi kutusu yok çünkü. 20tl di
Evet aynen.. Buydu... Ben çok kullandım bunları daha önce hiç positif 2. Çizgi görmemiştim..Benim dediğim test bu canım
Ben 2 kere aldım 4 yıl önce yeni evliydim hatta . Sonradan senin dediğin gibi çizgi çıktı sevindik ağladık filan kan sonucum negatif idi ☹Evet aynen.. Buydu... Ben çok kullandım bunları daha önce hiç positif 2. Çizgi görmemiştim..
Cok üzgünüm ümitlenip sonra hayal kırıklığı ugramak cok daha zor.. Yarın 2 gun geçmiş olacak adet günümden yarın tekrar normal bir test alicam buda son olur heralde.. Çünkü eğer positifse ve çizgi silik çıktıysa 3 gün geçmiş olacak ve artık çıkmış olması gerekiyor..Ben 2 kere aldım 4 yıl önce yeni evliydim hatta . Sonradan senin dediğin gibi çizgi çıktı sevindik ağladık filan kan sonucum negatif idi ☹
Aynı durumu yaşıyoruz şuan . Yerleşme ayın 20 sinde oldu desem 1 gün oldu bitti . E şimdi ye çıkması gerekmez miydi . Adetime 1 2 gün var . Sabah yaptım sonradan yine çizgi çıktı anlamadım ya . Valla beynim yandıCok üzgünüm ümitlenip sonra hayal kırıklığı ugramak cok daha zor.. Yarın 2 gun geçmiş olacak adet günümden yarın tekrar normal bir test alicam buda son olur heralde.. Çünkü eğer positifse ve çizgi silik çıktıysa 3 gün geçmiş olacak ve artık çıkmış olması gerekiyor..
Bi yerde okudum bir kaç gün önce. Yerleşme uzun surebiliyormus bazen 6 ile 11 gün arasında bile sürenler varmış.. Benimde 8 gün gelip giden hafif lekelenme lerim oldu şuan tamamen durdu ve 1 gün geciktim.. İlki leke gördüğüm günden 2 gün sonra ilk testi yaptım ama birde kanamanın durduktan sonra test yapmak lazımmış.. Vallah seni cok iyi anlıyorum canım.. Net cevap alamıyoruz malesef. Beklemek çok zorAynı durumu yaşıyoruz şuan . Yerleşme ayın 20 sinde oldu desem 1 gün oldu bitti . E şimdi ye çıkması gerekmez miydi . Adetime 1 2 gün var . Sabah yaptım sonradan yine çizgi çıktı anlamadım ya . Valla beynim yandı
Fotoğrafı paylasirmisinAynı durumu yaşıyoruz şuan . Yerleşme ayın 20 sinde oldu desem 1 gün oldu bitti . E şimdi ye çıkması gerekmez miydi . Adetime 1 2 gün var . Sabah yaptım sonradan yine çizgi çıktı anlamadım ya . Valla beynim yandı
Ben bilmiyordum canım . Yerleşme o kadar uzun sürebiliyor muymuş .Bi yerde okudum bir kaç gün önce. Yerleşme uzun surebiliyormus bazen 6 ile 11 gün arasında bile sürenler varmış.. Benimde 8 gün gelip giden hafif lekelenme lerim oldu şuan tamamen durdu ve 1 gün geciktim.. İlki leke gördüğüm günden 2 gün sonra ilk testi yaptım ama birde kanamanın durduktan sonra test yapmak lazımmış.. Vallah seni cok iyi anlıyorum canım.. Net cevap alamıyoruz malesef. Beklemek çok zor