- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
Yok canım herkes de olmuyomuş 3 kadında 1 oluyormuş korkma yaniYa bise sorcam bu kanama olmadan da hamile kalınabiliyo heralde. Benm testlerim pozitif ama kanamam biseyim olmadı insallah yarn da keseyi gormek icin gitcem . Bu kanama olmadığı zaman dıs gebelik gibi bi ihtimal mı oluyo acaba merak ediyorum
Hahaha gelince yap bitane daha 5 dakika içerisinde birdaha silik çıkarsa pozitif demekk canimm heycanla bekliyorum m inşallahSon 2 . Ama çişim yok.
İlla kanamanin olması şart değil tabiki de.. 3 te 1 olabiliyormuş. Endişelenmeyin. Tebrik ederim bu arada. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almaya nasip etsin inşallahYa bise sorcam bu kanama olmadan da hamile kalınabiliyo heralde. Benm testlerim pozitif ama kanamam biseyim olmadı insallah yarn da keseyi gormek icin gitcem . Bu kanama olmadığı zaman dıs gebelik gibi bi ihtimal mı oluyo acaba merak ediyorum
Bu mesajını yeni gördümAttım canım sürekli bakıp durmamak için . Atmadığım zaman deli gibi teste bakıp duruyorum
Canım benimkine yakından bakınca pembe gözüküyor ama dimi..??Canım şimdi yine yaptım ilk 5 dakka aşırı silik di durdukça fotoğrafta görünür hale geldi
Cok tesekkur ederim canmİlla kanamanin olması şart değil tabiki de.. 3 te 1 olabiliyormuş. Endişelenmeyin. Tebrik ederim bu arada. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almaya nasip etsin inşallah❤
Pembe canım evet . Kuruma çizgisi olsa pembe olmazdıCanım benimkine yakından bakınca pembe gözüküyor ama dimi..??
Bende öyle düşündüm yaa eşim dalga geçiyor benimle kafayı yedim diye... Ama pembe ve erken gebelik teste asla ikinci çizgi olusmamisti bende... Test almaya götür beni dedim hayır diyooooPembe canım evet . Kuruma çizgisi olsa pembe olmazdı
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımCok tesekkur ederim canm
Ben gizlice internetten sipariş ediyorum canım.Bende öyle düşündüm yaa eşim dalga geçiyor benimle kafayı yedim diye... Ama pembe ve erken gebelik teste asla ikinci çizgi olusmamisti bende... Test almaya götür beni dedim hayır diyoooo
Hahahaha vallahhhh aynı ben a hahahha benimki boşar yakında beni bu gidişata a Hahaha. Birde ıkimiz aynı anda pozitif aliyormusuz net hahahaBen gizlice internetten sipariş ediyorum canım.balkonda kargo bekliyorum zile basmayın diyorum kızıyor çünkü görünce yine mi diyor hiç çişini ziyan etmiyorsun her çişin i teste yapıyorsun diyor yarın tekrar yap bakalım heyacan yaptım bak şimdi
Ne güzel olur yaaa . İnşallah Rabbim nasip etsin de pozitif alalımHahahaha vallahhhh aynı ben a hahahha benimki boşar yakında beni bu gidişata a Hahaha. Birde ıkimiz aynı anda pozitif aliyormusuz net hahaha
Aminn allah istiyenn herkese nasip etsinRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
InsallahhhhhhNe güzel olur yaaa . İnşallah Rabbim nasip etsin de pozitif alalım
Gelmedi canım da . Yapmayayım diyorum 2 gün sonra yapayım . Elimde test kalmayacak yoksa benim adam almaz bu defa.Insallahhhhhhvallah benim sancıları var dünden beri adet olacakmışım gibi.... Bakalım neolacak.. Çişin gelmedi mi dahaa
Hahahaha ya çok heycanlandim vallah ben senin yerine bekleyemiyorumGelmedi canım da . Yapmayayım diyorum 2 gün sonra yapayım . Elimde test kalmayacak yoksa benim adam almaz bu defa.
4 yıldır bekliyorum canım . 2 gün de beklerim heraldeHahahaha ya çok heycanlandim vallah ben senin yerine bekleyemiyorumvallah 2 gun beklemek büyük başarı yapabiliyorsan helal olsun
Hadi bakalım hayirlisii canimm. Yaparsan ama kesinlikle haber verrr dört gözle bekliyorum İnşallah4 yıldır bekliyorum canım . 2 gün de beklerim heralde
Tamamdır canım sende haber ver olur muHadi bakalım hayirlisii canimm. Yaparsan ama kesinlikle haber verrr dört gözle bekliyorum İnşallah
Akşama kadar hastalanma sa gece 00.00da yasak kalkıyor ya.. Yürüyerek götürmesin soyliycemTamamdır canım sende haber ver olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?