napayım canım, 1 buçuk senedir, üzül üzül nereye kadar. ben elimden geleni yapıyorum. Allah hayırlısını versinOhh be nekadar guzel pozitif olman HELAL KİZZvallah habersiz bırakma bizleri ❤
Aminnapayım canım, 1 buçuk senedir, üzül üzül nereye kadar. ben elimden geleni yapıyorum. Allah hayırlısını versin
Canım benim güçlü olmak zorundayız . Bende neredeyse 4 yıldır bekliyorum ama demekki Rabbim nasip etmemiş henüz . Her ay bi umut deyip başlıyoruz . Dua edelim inşallahnapayım canım, 1 buçuk senedir, üzül üzül nereye kadar. ben elimden geleni yapıyorum. Allah hayırlısını versin
Canım hadi test yap bekliyorumAmininşallah canim dua ediyorum senin icin
Evet ve burada hamile olduğunu öğrendiğimiz arkadaşları gördükçe içim kıpır kıpır oluyor, kendimmiş gibi seviniyorumCanım benim güçlü olmak zorundayız . Bende neredeyse 4 yıldır bekliyorum ama demekki Rabbim nasip etmemiş henüz . Her ay bi umut deyip başlıyoruz . Dua edelim inşallah
Amin canım. Ben testlerdeki silik çizgiyi bile görünce çok mutlu oluyorum . Sanki ben hamileymişm gibi seviniyorum . Ne güzel . Demekki kötülük yokki içimizde başkasının mutluluğunu paylaşabiliyorzEvet ve burada hamile olduğunu öğrendiğimiz arkadaşları gördükçe içim kıpır kıpır oluyor, kendimmiş gibi seviniyorumAllah isteyen herkese hayırlı evlat versin
Aynen öyle canım, bugüne kadar kaç arkadaşımın bebek mevlidine gittiysem hep sevinerek, mutlulukla gittim. Burdan da diyorum, Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın, isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsinAmin canım. Ben testlerdeki silik çizgiyi bile görünce çok mutlu oluyorum . Sanki ben hamileymişm gibi seviniyorum . Ne güzel . Demekki kötülük yokki içimizde başkasının mutluluğunu paylaşabiliyorz
Ben adet oldum canım demek ki kısmet değilmişİnşallah❤
Ben de bugün adet oldum, az önce de eczaneden inofolic saşe aldım. Bu ay bunu deneyeceğim bir deBen adet oldum canım demek ki kısmet değilmiş
Inofolic acid ne ise yarıyor peki?Ben de bugün adet oldum, az önce de eczaneden inofolic saşe aldım. Bu ay bunu deneyeceğim bir de
Canım yumurtalıkların gelişmesine yardımcıymış. Ben forumdaki birçok topikte okudum, almaya karar verdim ve aldım. Pco sorunu olanlara veriyorlarmış aslında ama hiçbir sorunu olmayan kadınlar da kullandığında ilk ayında hamile kalan var. Adetin 5. Günü başlayacağım. Genelde öyle kullanmışlarInofolic acid ne ise yarıyor peki?
Yaptım negatif gene bugün adetim in 1. Günü ve lekeleme tamamen durdu akşamdan beri yok..Canım hadi test yap bekliyorum
Insallah ise yarar da hepinizden hayırlı haberlerinizi alırızBen de bugün adet oldum, az önce de eczaneden inofolic saşe aldım. Bu ay bunu deneyeceğim bir de
Bende test yaptım bugün negatif çıktı. Galibahepimize biseyler oldu bu ayHala adet olmadım hiç belirti de yok.. Lekelenmem de tamamen bitti.. Çok ilginç
Sorma vallah ya bende bisey anlamadım... Sanki normal test yaptim sabah ama silik çizgi çıktı gene ama çok beklemiş olabilir 1 saate sonra dönüp baktım tekrarBende test yaptım bugün negatif çıktı. Galibahepimize biseyler oldu bu ay
Sorma vallah ya bende bisey anlamadım... Sanki normal test yaptim sabah ama silik çizgi çıktı gene ama çok beklemiş olabilir 1 saate sonra dönüp baktım tekrar
Obaa şaka gibi ya... Gecen ay bende de olmuştu ama hemen çıktı gene gebelik yoktu... Testler artık güvenilmez olmuş yemin ederimYok bacım ben anında çift çizgiyi görmeden inanmam artıkgeçen ay bende de 1 saat sonra böyle çizgi çıktı ama gebelik yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?