• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmplant mı Köprü mü daha iyi??

mucok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
554
5
118
Merhaba Arkadaşlar :)

Kuzenimin ön dişleri köprüydü bir kaç gün önce fırçalarken köprüyü tutan dişleriyle beraber düştü şimdi napıcağını şaşırmış durumda çalışan birisi olduğu için biran önce yaptırmayı düşünüyor bu yüzden bir kaç gündür doktor doktor dolaşıyoruz..Aklımızdan geçen implanttı ama bazı doktorlar yaşının daha genç olduğunu implant yaptırmaması gerektiğini söylüyor siz hangisini tavsiye edersiniz her doktor farklı farklı şeyler söylüyor aranızda mutlaka implant yaptıran vardır bana memnun olup olmadığını söylerse çok seviniriz...:))

Bugün de tavsiyelerinizi bekliycem arkadaşlar..​

canım bence implant... hele de ön dişleriyse, ömürlük olur. biraz zahmetli tabii ama bence değer..
benim anneme yapılıyor şimdi implant. İzmirde annem. çok güvendiğimiz ve çok sevdiğimiz bi dişçimiz var.. istersen adını adresini falan verebilirim....
benim ortodonti tedavim, annemin porselenleri, şimdi implantları , dolgu kanal vs herşeyimiz orda yapılıyor...
çok memnunuz ve şimdiye dek kimi yönlendirdiysem memnun kaldı...
istersen bi görüş...

Çok teşekkür ederim :) Aslında implantı bizde düşünüyoruz ama bazı doktorlar bu yaşta hiç iyi gitmez deyince şüphede kaldık. Kuzenim kaplama için bi kaç diş daha feda etmek istemiyor dün bir dişçi de panaromik röntgenini çektirdik orası da implantı tavsiye etti ama çok uçuk bir rakam söyledi vazgeçtik fiyatlar da her dişçide değişiyor Anneniz kaça yaptırıyor? Adres'i verirseniz çok seviniriz gidip önce bir görüştürebilirim...:)

canım inan ann3min kaça yaptırdığını şu an bilmiyorum. ama öğrenirim...
dişçimiz, basmanede Gümüşeller diş polikliniği... 3 doktor kurmuş ve 3ü çalışıyor zaten...Cem abi, Nilüfer abla ve Erol abi. ^ü de çok cici zaten gidersen göreceksindir...
425 31 06 numarası...
reklam gibi oldu ama vala, hastaları olmak dışında bişeyim yok...

Tekrar teşekkürler adresi aldım tavsiyelere gerçekten ihtiyacımız vardı en kısa zamanda ön görüşme yapıcağız bakalım kuzenim ne düşünecek..:)

Back