E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sofya27
-
Eşiniz adına çok üzüldüm.Bir kadın namusu için yaşamalı öncelikle...Eşinizin soyadını kirletmeyin derim.Bir an önce boşanın,size hatalarla dolu hayatınızda doğru yola gitmenizi diliyorum.
erkek hatalı olabilir,kadın da hatalı olabilir.Bu hatalar çözülemiyorsa ayrılınır...Nikah altında başkasıyla aşk yaşamayı(cinsellik olmasa dahi) haklı göstermez.Ben her iki cins için de söylüyorum.Eşi yapsaydı da aynı tepkiyi verirdim.İyi akşamlar.
anlıyorum da
bir kadin namusu icin yasamali demissiniz
bir insan namusu icin yasamali bence
bu bölümde onlarca kocasi tarafindan aldatilmiş bayanlarin duygularini içeren konular okuduk..şimdi ise tam tersi bir durum var..ikisinin birbirinden bence bir farki yok tabiki..ikiside igrenc..ikiside haram..ikiside toplumun düzenini bozuyor..
işin komik tarafi ne biliyormusunuz? boşanmama sebebiniz cok komik..neymiş maddi gücünüz yokmuş..neymiş aileniz sizi baski altina alirmiş..
hiçbir kadinin hak etmedigi gibi hiçbir erkekte aldatmayi hak etmiyor..bebeginizide mi hiç düşünmediniz?? dünyada hiçbir şey gizli kalmaz..eşinizde bebeginizde elbet birgün bunu ögrencek..biz insanoglu hep Allah'in gördügünü unuturuz..oyuzden pek cekinmeyiz..ama kuldan utaniriz nedense..yarin bigun eşiniz ve cocugunuz bunu ögrendiginde neler hissedeceginizi şimdiden düşünebiliyormusunuz?? siz bu utancla yasarken bu adam size ne kadar destek vericek sizce?? yaninizzda o mu olcak???
işi iyi gidince sizi o evde bir saniye bile tutmazmiş..sizi cok seviyormus..cocugunuza yavrum diyormus..Allahim bu ne igrenc bişeydir böyle ya..eşinizin baslarda böyle olmadigini kendiniz söylemişsiniz..böyle bişey yaşadiktan sonra insan 2 kere düşünüp öyle hareket etmeli..hele cocugu olan biri cok daha fazla düşünüp hareket etmesi lazim..
siz evlisiniz..hele bi boşanin..hayatinizi düzene sokun..sonra aşki meşki düşünün..
cok yanliş yapiyorsunuz demekle gecistirilemez bir hata yapmişsiniz ve hala yapiyorsunuz..hala kendinizi savunabiliyorsunuz..kınıyorum da yadirgiyorum da..günü geldiginde burda aldatan erkekler için neler dediysek sizin içinde ayni şeyler geçerli bana göre..
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler herşeyi okudum.Evet haklısınız kimse kimsenin bulunduğu durumun acısını tam hissedemez.Eşimi severek evlenmedim sadece alışkanlıktı düşünmeden evlendim ve daha balayında beni dövmesi gerekmezdi ve yılarca bana bunları yapmamalıydıEşimle boşanmadım çünkü maddi özgürlüğüm yok ailem ise beni baskı altına alır ve akrabalar komşular tüm çevre sorguya tutar.Fedaixsin yorumunda ilk dikkatimi çeken ''biz kadınlar bir dal bulmadan başkasını bırakmayız''.Çok doğru elbette ben şevkate açtım saçımın okşanmasına mesela seviyorum kelimesini duymaya.Hayatımdaki kişi maddi çöküntüde ve bende işsizim diyar diyar gezmekten işsiz kaldım bebeğimde var çalışamıyorum.Kısmetse bu sene iyi bir iş bulucam.O kişi boşanmamı istiyor istemesinede şuan bir ticaret işine atıldı zaten bu işinde ilerlersin beni bu evde birsaniye tutmaz...( Yaptığım hem ayıp hem günah ama ben eşim bana bağırırken eşim gururumu yerle bir ederken onu aldatmıyordum.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?