S
sofya27
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sofya27
-
Arkadaşlar belki ayıplayacaksınız belki hakkımda çok kötü düşüneceksiniz ama ben öyle bir haldeyimki hem çok mutsuzum hem çok mutlu.
6 senedir iletişimsiz ilgisiz geçen bir evliliği sürdürüyorum.Eşim evlenince çok değişti bana çok iyi davranan o erkek artık küçümseyen aşağılayan horgören gözlerle sözlerle beni yıktı okadar savaş verdim zaman zaman isyan ettim ama yinede sabırla değişmesini bana eş gibi davranmasını bekledim olmadı şimdi 1.5 yaşında bebeğimiz var herşey dahada kötü oldu üstelik hamilelikte aldığım kilolar onu dahada soğuttu.Biliyorum eşim beni hiç aldatmadı aldatmazda ama aradığım sevgi şefkat neolacak nereye kadar derken allah karşıma öyle birisini çıkardıki eşimin bana vermediği o sevgiyi ondsa buldum ve çok bağlandım çok anlatamam çok seviyorum.6 aydır beraberiz herşey mükemmel evliliğimle ilgili herşeyimi biliyor bebeğime yavrum diyor beni deligibi sahipleniyor sadece eşimle olan bağıma engel koyamıyor.Birgün boşanacağımızı ve evleneceğimizi söylüyor.Onun sevgisine inanıyorum ona güeniyorum ve ilk defa birisini bukadar çok seviyorum.Ne yapmalıyım arkadaşlar neeeeeeeee
allah aşkına bana fikir verin çok dardayım utanıyorum ama Çok sevdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?