Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off canım ya yemin edreim okurken yüreğim şişti
yaşında daha çok genç eşinle eğer düzelmeyecek seviye de bişeyler varsa bunu bi yabancı adamla paylaşman doğru olmamış sadece..düşünürsen eşinde ilk zmanlar onun gibiydi..zamanla bu hale gelid.ne eşine ne o adama önce kendine güvenmelisin.bebekte var çünkü.şunu düşün şu an her konuda yanında olacağını söyleyen o adam ya yanında olmazsa ki büyük bi ihtimalle böyle olacak...şu an madden onun sırtında değilsin ne sen ne bebeğin..bu yüzden herşey tatlı..kaç göçler..gizli olan şeyler tatlı gelir ama mecburiyete binince sorun olur.bebeğini kendi babası dışında bi insanla iyi büyütme ihtimalin çok zayıf..önce şunu yap kesinlikle kilo ver...insan aynaya baktığında eğer kendini beğeniyorsa kendine güveni de geliyor.herkesin lafına uyma ve bu ilişkiyi zord a olsa kes..çünkü eğer yakalanırsan hakkın olan bi çok şeyi kaybedersin yanında kimse olmaz.ve çocuğuna kötü empoze edilerek büyümesine sebep olursun böyle bi konuma düşersen dünyanın tüm aşkları bi araya da gelse seni başına taçta yapsa psikolojin tamamen biter ve ömrünce mutsuzluk ve sorunlarla boğuşmak zorunda kalırsın.ve birgün bu adamla bi yuvan olsa bile sana asla güveni olmayacaktır.eşinle beraberken onla çıkıyo olmanı kendine birgün yapılır diye düşünecektir ve sende ona güvenemezsin sen evliyken senle bu paylaşımı yaşayan senle evli olursa yapmaz diye bilecekmisin..canım gidiş tarzın yanlış biliyoun sende ...geri dön..yoksa uçuruma gidersin....ailenle konuştunmu evliliğinin sorunlarını yardım eli varmı onlardan varsa onları tut.yoksa...meslek edinmeye çalış evliliğin içinde vede olsun bişeyler yap birikim yap...boşanman gerekiyorsa boşan ki tacsiye etmem...arkasu eğer ayaklarının üstünde diilsen dalın yoksa tutunacak daha zor...önce ayakların üstünde tutunmaya çalış...kendine bakan kendine güvenen bi kadın olman belki yuvanı da toparlayabilir...belli olmaz eşin seni kaybetmek istemeyebilir.de o zaman..seni mutlaka o adamla gören olur birgün başını daha çok belaya sokma...devam edersen tekrar söylüyorum herşeyinden olabilirsinnmanen madden resmi bi şekilde her yönden kaybedersinn
geri dönn
allah yardımcın olsun.
Arkadaşlar yorumlarınızı tektek okudum bana vakit ayırdığınız için teşekkürler.LÜTFEN bu konuyu ilgili arkadaşların kitlemesini rica ediyorum...