E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sofya27
çok yanlış bi yoldasın :1no2: ama hayat senin hayatın adını kötüye çıkarmadın boşan :teselli:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler herşeyi okudum.Evet haklısınız kimse kimsenin bulunduğu durumun acısını tam hissedemez.Eşimi severek evlenmedim sadece alışkanlıktı düşünmeden evlendim ve daha balayında beni dövmesi gerekmezdi ve yılarca bana bunları yapmamalıydıEşimle boşanmadım çünkü maddi özgürlüğüm yok ailem ise beni baskı altına alır ve akrabalar komşular tüm çevre sorguya tutar.Fedaixsin yorumunda ilk dikkatimi çeken ''biz kadınlar bir dal bulmadan başkasını bırakmayız''.Çok doğru elbette ben şevkate açtım saçımın okşanmasına mesela seviyorum kelimesini duymaya.Hayatımdaki kişi maddi çöküntüde ve bende işsizim diyar diyar gezmekten işsiz kaldım bebeğimde var çalışamıyorum.Kısmetse bu sene iyi bir iş bulucam.O kişi boşanmamı istiyor istemesinede şuan bir ticaret işine atıldı zaten bu işinde ilerlersin beni bu evde birsaniye tutmaz...( Yaptığım hem ayıp hem günah ama ben eşim bana bağırırken eşim gururumu yerle bir ederken onu aldatmıyordum.)ya kızlar şu bir gerçekki biz kadınlar bir dal bulmadan başkasını bırakmayız.haaa o dal sağlammıdır yoksa daha mı çürüktür bilinmez tabii.ben derim ki sana madem çok mutsuz bir evliliğin var duygusal anlamda da bitmişki başkasını sevmişsin ayrıl eşinden ve her şeyi adabına göre yap.hemenden de diğer adamla böle bişey düşünme ..hayata bir kez gelinir ne diye kendine dar ediyorsun ki dünyayı.suyu akarına bırak gitsin.bence sana fikir değil biraz cesaret lazım.hakkında hayırlısını iste ve yoluna devam ett allah yardımcın olsun.
allah hakkinda hayirlisini versin canim ama bence hemen bosan ve bosanma sirasinda gorusmebosandikdan sonra istedigini yap ama simdi degil cocugun icin bunu yapmalisin dusun bunu duyarsa esin cocugunu elindende alabilir diye dusunuyorum tabi istemiyorsan bilemem....
Fedaixsin yorumunda ilk dikkatimi çeken ''biz kadınlar bir dal bulmadan başkasını bırakmayız''.Çok doğru
birlikte oldugun erkek seni sevmiyor, seni sevse asla katlanamaz seni baskasiyla paylasmaya, erkeklik gururuna yediremez...sen akıllı kadınsın kendini garantiye almadan bosanmazsin ama bosanirsa o adam senle evlenmez bence...o su durumdan heyecan duyuyor bana gore
zaten daha simdiden kivirmis, ticarette bi ilerliyim o zaman evleniriz diye...sana net bir sey bile soylememis
bu kadar kor musun lutfen
bir de esin bunu ogrenirse cok kotu olur, erkekler de hisseder unutma
hah seveyim seni ben de bunları dedim işte .... kadın kendini mahvedecek adam da hevesini almış olacak....
o adam gerçekten seninle evlenir mi?? kocasını aldatan ve bir bebek sahibi...evlenmek isteyen erkek oyalamaz,mana-mazeret bulmaz hemen her şeyi kenara atıp sana kavuşmak için her şeyi yapar...
bu kadar seviyorsa seni kocanla nasıl paylaşıyor??sen her gece kocanla yatarken bunu hangi aşık erkek kaldırır??
ben öyle kadınlar tanıyorum ki erkeklerin elinde oyuncak olan,erkeklerin kullandığı!!!
sen gerçekten seninle evleneceğine inanıyor musun? bunca insan gördüm,bunca yıl insanlara ablalık yaptım ve okuduklarımdan çıkardığım yegane sonuç şu: dikkat et.eşinden seni ayırıp sonra da ticareti vb.mazeret gösterip seni şappadak ortada bırakmasın.çocuksuz da kalırsın eski kocana da yanarsın...
bak işin gücün de yok yakma kendini.......
güzelim böyle şeyler etrafta çok oluyor çoook dönüyor...adam evlenecem deyip pek çok kadını oyalıyorlar...çocuklarına baba dedittirip tekme atan namussuzlar da tanıyorum.kimseye güvenme adama inanma.
ha inanacaksan sonuçlarına da katlan:::
1) etrafa rezil olursun
2) kocandan olursun
3)çocuğunun yüzüne hasret yaşarsın
4)toplum böyle bir durumu kaldırmaz maalesef kimse sana hoşgörülü yaklaşmaz...
kaçımız evliliklerimizde sevgiye aşka aç yıllar geçirdik...sen sırılsıklam aşık olmuşsun aklını başına topla....dost acı söyler...iyiliğin için uyarıyorum.....ama inşaallah niyetinde ciddidir adam ama bana sorarsan çoook uzak bir ihtimal.....
Biz evli gibi değiliz