- Konu Sahibi selmaizmirli
nerden aldın acaba? ben eczanelerde bulamadım da![]()
allah allah fisfisfis ben eczaneden aldım canım :uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerden aldın acaba? ben eczanelerde bulamadım da![]()
allah allah fisfisfis ben eczaneden aldım canım :uhm:
seninki fondöten gibi mi cnm?
ya cok istiyorm almayı ama eczanede yok.
seninkinin resmini eklesen keske cnm ya..
evet cnm fondoten gibi ama ten rengine cok gitmiyo yani bana pek uymadı
resmi yüklemeyide beceremedim internet yavaş ondandır belki :/ tekrar deniycem canım
tmm cnm cok saol yardımcı oldun eklemene gerek yok :)
ya ben aldım ama toprak renginde sürünce beyaz oluyo dogru mu acaba?
kızlar bisey itiraf edeym mi :kedi:
aslında aynısından daha önce almıstım ama sadece basından sıktıgm icin seffaf merhem gelmisti halbuki az daha sıksaymısım fondöten gibi olanı gelicekmis kaydirigubbakcemile3 ay ne salaklık amaa :smiley-cool:
Canim bana doktor yazdi ben emekli sandigi oldugum icin ilacin hepsini odemedim.Bu krem bir dermokozmetik degil bir ilac yani saglik karnesine doktor yazabiliyor.zaten bu ilac tetrasiklin turevi bir antibiyotikli krem.ama mukemmel olan kismi fondoten ve kapatiici renginde olmasi yani sivilceyi tamamen kapatiyor o yuzden sivilcem varken nasil kapatsam zararli olurmu diye dusunmuyorum cunku tedavi edip kurutan antibiyotikli krem zaten kapatici islevi goruyor :) canim bence sen bir eczaneye sor tam fiyatini dedigim gibi benim saglik karneme yazdigi icin doktor hepsini odemedim zaten aczaneden de babam almisti.