Kız İsteme imdat...napcam bilmiyom

cnm gördüğün rüyalar, tamamen bilinçaltına yerleştirilen şeylerden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Aslında düşüncen tamamen doğruydu ( Ayrıldığınızda ailelerde ters düşücek). Benim ailemde akraba evliliği oldu ve ayrıldılar; ordan biliyorum. Birde olmaz diyip bir anda odadan çıkman kötü olmuş bence. Konuyu devam ettirip orada işi bitiricektin diye düşünüyorum. Kararında devam etmen önemli yalnız şu da varki akraba ilişkileri önemli. Bu olay unutulduktan sonra ve kuzeninde sana ''o'' gözle bakmaktan vazgeçtikten sonra istersen kuzeninle irtibata geçebilirsin. Diye düşünüyorum. Seçim senin.....

akraba uzak akrabaysa belki ama kuzen olmaz kardeşim.. lmaz: bana da gelmeye niyetlendiler öyle kuzenlerin haberi var mıydı bilmiyorum ama büyüklerin arasnda döndü bizimkiler direkt kestiler önünü. onlar benim abilerim ya başka gözle mümkün deil bakamam.. çok samimi olsak da olmasak da kuzen eşittir kardeş, abidir benim için. :1closedeyes:

çok iyi bi karar vermişsin geçmiş olsun. Allah daha iyilerini hayırlı kısmetleri çıkarsın karşına inşallah..

hiç kuzenden eş olurmu ya :bbo: insan nasıl düşünür nasıl o gözle bakar.sen rüyalarada takılma bilinçaltı onlar

hala oglu kardes gıbıdır
anladıgım sukı mantık evlılıgı ıstıyorsun ama ask olmadan bu işe baslama derım
meslek karıyer faso fısoo .....

Gereksız olmus beynınde yer ısgal etmesı bıle zaman kaybı.Insan hıc kuzenımle(Kardesımle)evlenmelımıyım acaba dıye dusunur mu?

Aileler tutkı bı cehalettır sızler ıstedınız asla olmaz akrabayız sız kardes sayılırsınız dıye karsı cıkmaları gerekırken ısrarla ıstemeye gelmelerı senın aılenın de hayır dememesı enteresan.

Sen yıne halayı hala kuzenı de kuzen gormeye devam et bana kalırsa...

ya ben bu mantığı bi türlü anlamıom.daha küçüklüğünden beri erkek ve kıs cocukları potnsiel birer eş görme olayı nedr billemedim yani.ne biçim şeydir bu nasıl olur ya akrabanın cocuu nasıl es olur insana.dısarda onca erkek ve kadın varken.yapma gözünü seveyim bak okumus kıssın keendine göre illa bi kısmet bulursun.hala cocugu bu ya insana kardes kadar yakın olması gerekirken nasıl aynı yatakta yatılır bi kardesle...düşünmesi bile iğrencc...hani desem ki bilmem kimle bilmemkimin evliliğinden dolayı biri ile cok uzaktan akrabasın ki o akraba bile sayılmas ozaman okey.daha küçük yaslarda hala teyze kıslarını erkeklere bak bu kadın bi dişi olarak gösteren bi zihniyeti cözebilmemin imkanı yok hayatım boyunca böle şey görmedim kendi yasadıım ortamda.ve akrabalarımın butun erkek cocukları ile arkadas gibi buyudum.o yusden inanılmas iğrenc bişi bana göre

halanın oğlu yakın akraba olduğu için ben sıcak bakmıyorum
karar sizin tabiki saygım sonsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…