• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmdat, Lütfen Yardım Edin!

yarn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
53
1
36
İstanbul
Merhabalar sevgili Kadınlar Kulübü üye ve yöneticileri.

Ben aranıza yeni katıldım. Acil yardıma ihtiyacım var.

Yeni ev aldık ve iç dekarasyonunu kendimiz yaptırıyoruz.Birçok şeyi hallettim ama mutfak konusunda çok kararsız kaldım. kırmızı beyaz mı? kırmızı siyah mı?

Yada başka önerisi olan var mı? buraya 3 boyutlu resimlerini becerebilirsem ekleyeceğim.

Kendim çizdim hoş durmayan tarafları varsa yada önereceğiniz şeyler olursa lütfen yardım eder misiniz? Şimdiden teşekkür edrim.

Eklentiler

• $2.webp
    $2.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 118
  • $7.webp
    $7.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 114
  • $9.webp
    $9.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 95
  • $1.webp
    $1.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 97
  • $ocak.webp
    $ocak.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
eklediklerinin hepsi harika..kırmızı bir mutfak benimde hayalim..ama böyle kırmızı siyah ve beyaz çok yakışıyo..tabi iki renk olsa daha sade olur.beyaz eşyanı siyah ankastre alabilirsen eğer kırmızı siyah süper olur bence..dolap sayısıda az olmamalı..

hepsi çok güzel......................kırmızı beyaz çok güzel olur ....siyahlıda güzel ay bende karar veremedim....
en güzel kırmızı beyaz olsun bence...güle güle otur evinde

bence sadece kırmızı beyaz çok şık duruyor benim bir komşum kırmızı ve metal gri karışımı yaptırdı harika oldu

Çok teşekkür ederim arkadaşlar ilgilendiğiniz için.

Birde model konusunda aklınıza gelen bir nokta olursa yardımlarınızı bekliyorum.özemuszemus

Bu arada çok misafirperversiniz hiç yabancılık çekmeden foruma dahil oldum.:Saruboceq:

aramıza hoşgeldin canım evin hayırlı olsun güle güle oturun yerleşince detaylı fotoları isteriz haa...bu arada mutfakta siyah el izini yağ lekjesini çok belli eder diye düşünüyorum kırmızı beyaz daha hoş bence

Hoşbulduk yerleşeyim bi hayırlısı ile seve seve detaylı fotoları eklerim.

Bir de tencere çekmeceleri kaç cm oluyor derinlik ve en bilen var mı? arkadaşlar.

canım bence dolaplarda sadece siyah beyaz kullan aksesuarları kırmızı olsun bence daha güzel olur siyah beyaz bir mutfakta tek renk kırmızı bir halı ve aksesuarlar bence harika olur.çünkü belki kırmızı mutfaktan ilerde sıkılabirsin.

tencere çekmecesi 60 cm de olur 90 da.90 daha iyi oluyo bide 2 çekmece oluyo zaten üstüste.daha fazla olmaz tencere sığmaz canım.yada ilk çekmece kaşıklık altta 2 tencere çekmecesi oluyo.çok ağır yüklersende çekmece aşağı sarkıyo bilgin olsun.fazla ağırlar için kapaklı dolaplar daha kullanışlı oluyo.tecrübeyle sabittir.

kırmızı beyaz olsun..tezgahını siyah kullan bence..granit tavsiye ederim..nero zımbabwe siyah renkli ve de düzdür..yani dier granitler gibi hareleri yoktur..

Ayyy çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Gerçekten çok yardımı oluyor yorumlarınızın ve tecrübelerinizin...zemuszemus Daha çok yorum bekliyorum.

Bence de üç renk olsun.Siyah, beyaz, kırmızı..
Masanın rengi gri galiba....
Beyaz olsa daha iyi olurdu...
Biraz daha geniş yaptırabilirsiniz masayı...

melek3 e katılıyorum ,siyah beyaz mutfak ve kırmızı objeler harika olur ..

Back
X